Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość505050

spotkanie z eksem

Polecane posty

Gość gość505050

spotkalam sie z nim by porozmawiac minelo od naszego rostania 2 miesiace i musialam to zrobic gdyz nie odmowil mi spotkania zapytalam sie czy nie zalujeze sie tak stalo odpowiedzial mi stalo jak sie stalo i uciekal wzrokiem caly czas w koncu zapytalam a on tak jak by na toczekal co z nami czy cos zmienilo i wg ale widzialam jego wyraz twarzy byl bez cenny ucieszyl sie wraz z oczmi przyszla kolezanka moja i on nagle ze on musi isc ja mu powiedzialam ze nigdzie nie pojdzie dopoki mi nie odpowie i zostal byl jakis ucieszony w koncu wyszlam z nim jak musial isc powiedzialamm mu cala prawde jaka jest on mi powiedzial ze nie chce narazie zwiazku i wgl ja mu powiedzialam ze ok ze do niczego go nie zmusze i wgl ale muwie mu popatrz mi sie w oczy i powiedz mi ze nie jestem ci obojetna zrobil to w pewnym momencie patrzyl mi sie caly czas w oczy az w koncu ja zaczelam uciekac wzrokiem zrobilam to chodz wiezialam ze nie powinnam ale sie przytulilam wzajemnoscia tak mocno mnie przytulil hoho i powiedzialam czy chociarz nie mozemy zostac przyjaciolmi powiedzial mozemy i ze odezwal by sie sam pierwszy bo ja nie chce ciagle pierwsza pisam powiedzial moze a i zapytalam sie czy sie jeszcze zobaczymy powiedzial moze zobaczymy i ze on potrzebuje czasu ale bylo widac ze chce naprawic to ale cos go blokuje tylko nie wiem co ale mial taki wyraz twarzy jak zaczelam z nim rozmawiac o nas az sie ucieszyl a jego oczy same za siebie mowily . Dodam ze na samym pocztku roztsnia twardo mowil mi NIE ze wszytko sobie wyjasnilismy co do nas , a teraz nagel cos takiego powiedzial nie powiedzial ze nie ani tak nie wiem co mam juz myslec o tym Kocham go i chcialabym zeby wrocil

Gość gość
kobito, napaćkałaś tekst niezrozumiały dla odbiorcy. ja bym się z taką kłodą umysłową nigdy nie związał. ten gość pewnie chciał jak najszybciej uciec od takiego zera, stąd ten uśmieszek :P

Gość gość
Zje/bal ci sie klawisz z kropka i przecinkiem?? Straszny bełkot.

Gość gość
Tego nie da się czytać :-( popraw i wrzuć jeszcze raz