Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaFasolka24

zauroczenie żonatym facetem

Polecane posty

Gość JolkaFasolka24

Kochane ! to juz chyba jest zauroczenie - poznalam go 2 miesice temu , ma zone i 2 dzieci - ja rowniez mam meza i dziecko . musimy sie spotykam 3-4 razy w tyg po 1 h (zawodowo) i naprawdę dobrze mi sie z nim rozmawia - jest w moim typie , ale ostatnio nasze rozmowy nie sa takie zwykle czuje jakby mnie podrywał a ja nie zostaje mu dluzna .... dziewczyny codziennie o nim mysle !! 100 tysiecy razy sprwdzam messengera czy nie mam wiadomosc od niego - ale sama szukm pretekstu co by tu napisac !! Niewiem co mam teraz robić !!

Gość JolkaFasolka24
up up podnosze

Gość gość
Po co nas pytasz skoro sama wiesz czego chcesz?

Gość gość
Masz meza i dziecko, a gadasz jak nastolatka. Rozumu zabraklo?:O

Gość gość
Nastepna k******, ktora sie raja zonatym facetem. Nastepna, dla ktorej spokojne zycie z mezem i dzieckiem nic nie znacza. Nastepna, ktora mysli piczka. Masakra!

Gość gość
a ile on ma lat

Gość gość
co mam zrobić: A)rozbić życie facetowi ,jego żonie i jego dzieciom B) zniszczyć swoje życie ,mężowi i dzieciom C)zmądrzeć i dorosnąć

Gość gość
JF zastanow się czy warto dla przelotnej miłostki robić sobie zamęt w głowie i w życiu.

Gość gość
Pytasz, co masz zrobic???? Pogadaj ze swoimi rodzicami, z mezem i z zona tego faceta, to sie dowiesz co masz robic:O Skoro sama nie wiesz:O

Gość JolkaFsolka24
Dziękuje za wspaniale odpowiedzi... moje zycie niestety to nie bajka . Gdybym miala extra z mezem poukladane to nawet bym na tamtego nie spojzala !!

Gość gość
Nie licz na obiektywna odpowiedz. Tu siedza,same tłuste zoneczki ,co Meza jak własność traktują,a siebie za ideał maja. Zadziobia cie co najwyżej.,

Gość JolkaFasolka24
gość tez tak mysle , ale Tobie dziękuje za odp poprawiles mi humor :D

Gość gość
Jesteście dorosłymi, świadomymi tego co może się stać. Więc pytanie na co masz ochotę? Na romans? Dasz radę psychicznie? Z ewentualnymi wyrzutami sumienia? Bo jak nie to nie pakuj się w to. Przetłumacz sobie że to nie ma sensu zdystansuj się i tyle. A jak dasz radę to miłej zabawy ;)

Gość gość
09:36 - tłuste zony to chyba u ciebie na wsi w starym PGR a ty zonatym obcia/gasz w krzakach to jakos sie musisz zemścić przeciez

Gość JolkaFasolka24
ja pierwsza napewno nie chce sie wychylać - boje sie ze jesli on zacznie to ja ulegnę ! nie moge przestac o nim myslec na prawde !! ciagle siedzi w mojej glowie ! co innego gdybym juz go wiecej nie zobaczyla le musze sie z nim spotykac w pracy

Gość gość
Autorko, zrob to, na co masz ochote. A wyraznie widac, ze cie ciagnie do tego faceta. Bedziesz miala chwile przyjemnosci, a potem kopa w d**e. Taki los kochanek:D

Gość gość
Zamiast ciagle myslec o zonatym facecie, lepiej pomysl, jak naprawic swoj zwiazek, skoro nie jest idealny. Bedzie lepszy pozytek z twojego myslenia.

Gość gość
ile macie lat, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć ?

Gość gość
Do naprawy sa potrzebne dwie osoby madralo..

Gość gość
Właśnie!! Życie ani małżeństwo to nie BAJKA ,nie będzie zawsze oh i ah,.są i będą problemy ,są i będą lepsze i gorsze dni,śmiech i łzy..takie jest życie ,ale dla chwili (odskoczni)czy warto dać się ponieść emocjom -potem będzie co ,co dalej?....

Gość gość
Madralo?:D To nie ja mam ochote na romans z zonatym, tylko ty.....skoro ja jestem madrala, to jak nazwiesz siebie?

Gość JolkaFasolka24
ja mam 24 on 34 . moj maz nigdy nie powie ze ladnie wygladam , zacznijmy od tego ze nawet nie chce mu sie rozmawiac kiedy przychodzi z pracy ;/ zje obiad i zaraz sie kladzie bo jest zmeczony - ja tez pracuje ale chcialalbym zeby mi poswiecil choc chwile on tego nie rozumie ile razy mu to tlumacze konczy sie kłótnia - on sie obraza i przez tydz jest cisza z jego str

Gość gość
Ja nie jestem autorka i w d***e mam ,to co sobie myślisz.

Gość gość
Uśmiech na twarzy kogoś w ten sposób myślącego, przywołuje mi na myśl osobę upośledzoną umysłowo.

Gość gość
gość dziś Nie licz na obiektywna odpowiedz. Tu siedza,same tłuste zoneczki ,co Meza jak własność traktują,a siebie za ideał maja. Zadziobia cie co najwyżej., xxxxxxxxxxxxxxxxxx A jaka wg ciebie bylaby ta obiektywna odpowiedz? Akceptacja dla zdrady? Akceptacja dla niszczenia zycia sobie i innym, w tym dzieci? Mamy autorke po glowce poglaskac, bo ona ma ochote na romans z zonatym?

Gość JolkaFasolka24
wczoraj w nocy ssałam ogórka marząc że to penis mojego żonatego kolegi

Gość gość
Narazie mamy się z nią zachwycać, a potem trzeba będzie wspierać w depresji. Następnie przytakiwać, tak dobrze zrobiłaś, że nigdy więcej, bądź silna. A w tle kilka cierpiących osób, ale co tam skupmy się na pani, którą p***a swędziała.

Gość gość
autorka niedojrzała do małżeństwa,nie kocha mężą i ma ochotę łajdaczyć się a wiesz co to jest zdrada emocjonalna? głupie babsko,c**a swędzi