Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile lat miał najstarszy pies którego osobiście znaliście?

Polecane posty

Gość gość

mojej babci sunia miała 17 lat, gdy umarła, jadła tylko gotowane, marchewka, mięso, sucharki dostawała jako smakołyk, żadnej karmy gotowej, mimo , że była wysterylizowana to miała guza ;(

Gość gość
Mój miał 16 i karmiłem go łyżką kleikami , robił pod siebie aż w końcu ojciec go zawiózł do uśpienia .

Gość gość
mój miał trochę ponad 16, mały kundelek. Musielismy ją uśpić, bo nie przyjmowała już jedzenia, bardzo się męczyła.

Gość gość
Mój pies sznaucer 18 lat , usypany , zwyrodnienie stawów, nie wydolność nerek i problemy z wątroba . Ale rekordzista w mojej rodzinie 33lat tez średniej rasy pies

Gość gość
Moj jeden kundelek Mops mial 15 lat,zyl z padaczka ,a na dtarosc mial czeste ataki i juz nie widzial i przestal chodzic,tata zawiozl go do uśpienia,strasznie płakałam wtedy,byl ze mna od malego. Druga nasza suczka Kaja ktora przygarnelysmy jak byla maleńka(a Mops juz byl stary i byl to jego ostatni rok życia wtedy )byla z nami 14 lat i zmarla na raka,na stole operacyjnym,weterynarz powiedział ze nie ma sensu jej wybudzac bo bardzo by cierpiala, tez strasznie plakalam,ale zostawila nam po sobie 3 swoje corunie,które ciągle dokazują.

Gość gość
cooo?? 33 lata ? chyba żartujesz :D jak pies może tyle żyć? to niemożliwe

Gość gość
65, od 20 na emeryturze :D

Gość gość
o rany! 33 lata u psa to jakiś rekord niespotykany jakiej rasy?

Gość gość
gość dziś 65, od 20 na emeryturze smiech.gif x he he he , chyba pies gończy :classic_cool:

Gość gość
Jakieś chorowite te wasze psy... Mój nieduży mieszaniec ma 17 lat, a wszystkie zęby, wcina wszystko z apetytem, biega, szaleje, sierść błyszcząca, tylko pysk osiwiały zdradza, że jest juz starszym psem...

Gość gość
może komus się pomyliło i miał napisać 23 lata :D przecież 33 lata dla psa to jak 250lat u człowieka:D nierealne za bardzo jakiś ewenement

Gość gość
Psi rekordzista z księgi Guinessa ma 29 lat, wiec w te 33 lata na bank nie uwierzę.

Gość gość
Pies sąsiadów, 23 lata Bimbek, mieszaniec na łańcuchu.

Gość gość
A koty? u mnie jest kotka ktora ma 16 lat,prawie slepa i glucha.

Gość gość
20 lat - suczka mojej ciotki. Do konca była zdrowa i pełna wigoru. Pewnego dnia usnęła i już się nie obudziła. Drugi jej pies ma 16 lat.

Gość gość
Mój kundel żyje juz 18 lat. Lada dzień chyba zdechnie bo już jest prawie całkiem głuchy i ślepy. Ma wilczy apetyt i jest zdrowy bo nigdy nie byłam z nim u weterynarza ani nie dawałam jakichś produktów witaminowych.