Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie po rozwodzie 2x2 , po rozstaniu, po zdradzie itd

Polecane posty

Gość gość
zet - zajmij sie swoim zyciem a nie zyciem Zamachowskich! Odczep sie od nich! Co ciebie obchodza ich alimenty! Ty wywalczylas kase na siebie to sie ciesz a im daj spokoj !

Gość gość
Ja im zycze wszystkiego dobrego. Sa dorosli, wzięli ślub i widac, ze sie kochaja a to jest najważniejsze...

Gość gość
Ich życie,po co ta plotkara Zet kontynuuje na ich temat pt."czytałam".To sobie czytaj dalej jak Cię kreca plotkarskie portale/gazety/czasopisma.

Gość gość
Nie dość ze Zbigniew Zamachowski placi na dzieci 16 tys. m-cznie, to byla zona zlozyla wniosek o podwyższenie tej kwoty. Czy to mało ?

Gość gość
gusia,naprawdę kupiła szpilki dla chłopaka?nie zdążył sie nauczyć w nich chodzić(żarcik,gif).Spadaj z tą reklamą.

Gość gość
Poza tym Justa nie chciala przyjac jego nazwiska i nie byla jego pierwsza żoną ;-)

Gość gość
Nisko upadł Zamachowski i zobaczymy jak długo sielanka z Moniką potrwa. Pan Zamachowski jak widać nie jest stały w uczuciach :) :D

Gość gość
a wy dalej ciagniecie i gdybacie.Czy upadl czy sie podniosl,czy cos innego jeszcze,to wasza sprawa?malzenstwo nazywasz zabawka?tylko taki obraz znasz?

Gość gość
sorki,nie zabawka,tylko sielanka.

Gość gość
gość wczoraj "turlam się ze smiechu" gościu jak cię czytam.

Gość gość
a ja sie "turlam" jak ciebie czytam :-)

Gosciu z 21.04 co ci przeszkadza nasze pisanie ,nie pisz a bedzie inaczej zapewniam cie.To nie to miejsce aby podziwiać zdradzaczy i kochanki ,niestety.Pan Zamachowski jeszcze będzie załował swojej głupoty bo Monisia szybko nudzi sie i nie jest to plotka tylko fakty.Miałam go za fajnego faceta ,niestety jego zachowanie sprawiło ,ze jest teraz tylko ciapkiem.Kwota alimentów jaką płaci to 12.000tys i to on podawał własne dzieci o zmniejszenie ,kwota jednak nie została zmieniona.Więcej dla dzieci mniej dla nowej lali.

Gość gość
Prawda. Więcej dla dzieci, a nie na nowe kiecki pod "ścianą" dla pani Moniki.

Gość gość
A Ty dalej Zet o tym Z.Zamachowskim.

Gość gość
15.27 A ty masz jakiś problem? Czy ty chociaż raz możesz się nie czepiać?

Gość gość
Zet raz na jakis czas musi sie przyczepic albo do Kazia i Izabeli Marcinkiewiczow, a od niedawna do Z. i Moniki Zamachowskich. Mysle, ze zazdrosc przez nia przemawia, ze ludzie sa ze soba szczesliwi w kolejnym zwiazku, a nie tkwia na sile w nieudanym malzenstwie. I to ja chyba boli najbardziej. Ich szczescie. Ot co.

Gość gość
Stwierdzac fakty,że drugi dzień mieli netowym jęzorem o Z-ch to czepianie się?

Gość gość
Oczywiście.

Gość Zuzanna153
Mnie nie boli tylko śmieszy głupota facetów.Jaki trzeba mieć rozum i gdzie odpowiedzialność ?czytam Korwinowi Mikkemu niedawno urodziło sie dwoje nieślubnych dzieci.To koniec świata ,kto te biedne dzieci będzie wychowywał ?.Nie znam wieku tych dziuń ale to przekracza wszelkie pojęcie .Ustawiły sie tak jak powiedziała lafirynda kawalera bo ma z dziadkiem dziecko ,to dopiero chore prawda.

Gość gość
Pan Janusz Korwin Mikke może mieć same nieślubne dzieci, to jest jego sprawa. Nie można wchodzić w życie prywatne danej osoby z kopytami bo to jest prymitywne. On odpowiada za swoje życie.

Gość gość
Oszsz,jak nie o Z-im,to o p.Korwin-Mikke.Znowu coś przeczytałaś,o jejku,przeczytałaś.I co? Z tą nienawiścia do mężczyzn to ty nigdy nie powinnaś wychodzic za mąż.

Gość gość
Marcinkiewicz wg Zet głupi,Zamachwoski tez głupi,Korwin-Mikke tak samo.To twoje wypowiedzi.A ty jaka jesteś?.....

W takim wieku dzieci ,ja nie wchodzę z butami tylko nadziwić sie nie mogę jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym a ta dziunia to jakaś desperatka prawda.

Gość gość
Obrońcy podstarzałych tatusiów z nieślubnymi dziećmi się znaleźli. A jeszcze dzień, dwa temu był atak na matki które wychowują kilkoro dzieci i nauki na temat antykoncepcji były. I takie niepojęte było jak można tyle dzieci "narobić" A teraz obrona KM bo to jego sprawa. To dopiero hipokryzja. :D :D Te nauki to skieruj pod innym adresem. Twoja pisanina na przekór Zuzce powala na kolana. Ze śmiechu. Ty mielisz życie Zuzki od lat a ona nie może swojego zdania na temat pana Z, K czy M napisać :) :) Czytanie ciebie to niezła zabawa i ubaw.

Gość gość
22'00,"ten sie śmieje kto się śmieje ostatni".. Robisz mus "owocowy-pomarańczowy,oranje-ze wszystkich gosci,którzy maja inne zdanie niż Zet i wrzucasz nas,np.mnie do jednego wora?A rób sobie co chcesz,mam szczęście nie spotykać takich ludzi w realu.

Gość gość
Jesli tresci merytoryczne gościa(-i) przegrywaja z ble ble Zuzanny to tylko hehe.

Gość gość
gość dziś Większego "musu" gościu jaki tutaj robią co poniektórzy nie da się zrobić. Ja nikogo do wora nie wrzucam. Czytam i śmieję się z wypisywanych tutaj absurdów. Chęć dokopania Zuzce jest niepojęta. I ta chęć dokopania powoduje absurdalne wpisy, sprzeczne ze sobą. To co zostanie napisane jest uzależnione od tego co Zuzka napisze. Gdyby nagle zaczęła wychwalać pana załóżmy Korwina, to i tak posypałyby się na nią gromy. Jeżeli gościu nie pisałeś tego, do czego się odnosił poprzedni wpis, to skąd to oburzenie? Z tego wniosek, że nie był adresowany do ciebie. Jeżeli masz swój udział w tej sprzecznej ze sobą polemice, pełnej przekory to dlaczego się dziwisz? Też mam szczęście nie spotykania w realu ludzi pełnych hipokryzji, zakłamania, manipulacji. Ludzi, którzy sobie dają prawo do wyrażania opinii, odbierając go innym. Czy "ten sie śmieje kto się śmieje ostatni"..mam traktować jako groźbę?

Gość gość
Zgadzam sie z gościem z 21:20.

Gość Sklonowana40
Zuzka ja nie mam prawa mówic o tym jak się powinno dawac rade z czasem po rozwodzie prawda?? to twoje słowa :) a ty masz prawo oceniac kto z kim i dlaczego sypia i dzieci płodzi?:) Pozdrawiam wszystkie piszące 🖐️

Gość gość
Jeśli Korwin w tym wieku moze miec jeszcze dzieci to znaczy, ze zdrowy z niego chłop :-D :-D Sklonowana