Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie po rozwodzie 2x2 , po rozstaniu, po zdradzie itd

Polecane posty

Witaj założycielko tematu ,dziękuje za zaproszenie .Miałam problem z netem ale już jestem .Widzę ,że są dwa topiki o tym samym temacie a gość zieje jadem i tu i tam.Jakim trzeba byc człowiekiem aby podszywając się ubliżać tu piszącym? ,jaką miernota trzeba być aby niszczyć ,kasować ten temat.? Ostatnio myślałam sobie , ,że taki kochanek i kochanka nie maja łatwego zycia ,to sfustrowani ,znerwicowani ludzie ,żyja w ciągłej niepewności ,muszą kłamać ,oszukiwać i udawać ,muszą cierpliwie czekać i ukrywac sie a może powinnyśmy im współczuć i zacząć użalać się nad ich losem ,może wtedy dali by nam spokój hi hi.Trzymajcie sie i nie ma siły która zabroniła by nam pisać ,że to rodzina jest najważniejsza ,że jeśli chcemy aby nas szanowano to musimy szanować siebie.Trzymajcie się zdrowia i spełnienia marzeń dla czytających i piszących,buziaki.

Gość gość
Łoj,Zuzanna juz buszuje po obu tematach i niezmniennie od lat "kopiuj/wklej".Nic mądrego,nowego.

Gość gość
gość dziś Łoj,Zuzanna juz buszuje po obu tematach i niezmniennie od lat "kopiuj/wklej".Nic mądrego,nowego. To kopiuj :) Bidaku od lat szukajcy swojego miejsca w zyciu, Az mi ciebie zal. Ja mam tyle skopiowane, ze moze ci pomoge. :) ;) :D

Nie cierpię takiej martyrologi, bo niby czym jest życiempo rozwodzie? Normalnym życiem. A Ci co uważają ż esą tacy cool czy crazy to dopiero muszą być okropnie sztywni. Co więcej szukanie na siłę drugiej połówki po zakończonym związku jest passe :/ To cos dla desperatek/ desperatów. Kompletnie nie czuję przesłania tego wątku ;))) Kojarzy mi się z bandą niedowartościowanych i porzuconych.

Gość gość
Biedny Kaktusku Wszystkiego naj w nowym roku. ale kogo to obchodzi co ty myślisz? A może zastanowisz się kto co myśli? Bo ktoś oprócz ciebie też istnieje. Przyjmujesz to do wiadomości? Nie? To może czas? 2015? No to niech ci się wiedzie :)

Hej to już NOWY ROK 20015 zdrowia ,radosci i miłości ,spokoju oraz spełnienia marzeń ,bądzmy ważne dla siebie i cieszmy się tym co mamy ,otaczajmy się tylko zyczliwymi ludzmi ,szczęścia jeszcze raz .

Gość gość
Życzliwymi ludźmi Tylko tego życzmy Zuza Tobie i innym. Życzliwych, dobrych, serdecznych ludzi na swej drodze. Dziewczyny niech Wam się wiedzie w tym 2015 Roku.

Gość 00:05 ---- ale powiedz co mnie to może obchodzić? Wchodzę czytam, oceniam, wyrażam opinię i tyle. Jak dla mnie beznadziejny wątek dla beznadziejnych ludzi i nie czuję potrzeby uznania i nie czuję potrzeby dociekania co ktoś myśli, oceniam po tym co widzę. Powodzenia w łowieniu... ;) Oby nie z deszczu pod rynnę :D Szerokości i jak najmniej płytkości :P:D

Gość gość
Kaktusku Jakiś ty biedny. Wyłoniłeś ten wątek wśród tysiąca innych. Płytki? Teraz tak. Znasz jego początek? Zapewne tak, bo inaczej byś tu kaktusku nie trafił. Bo tysiące wątków a ty nagle tutaj? No to się pośmiej, bo ja się nie śmieję a wręcz przeciwnie. Zadowolony kaktusku? A dlaczego wręcz przeciwnie niż ty, to już moja sprawa. :) :D

Gość gość
Wchodzę czytam, oceniam, wyrażam opinię i tyle. Jak dla mnie beznadziejny wątek dla beznadziejnych ludzi i nie czuję potrzeby uznania i nie czuję potrzeby dociekania co ktoś myśli, oceniam po tym co widzę. <<<<<<<<<<<<<<< Płytka jesteś kobieto. Ale czego po kaktusie oczekiwać? Wchodzisz, czytasz, oceniasz. I nawet nie wiesz kogo. <<<<<<< No ale skoro tobie wystarczy 2, 3 ostatnie wpisy by ocenić człowieka, to. Powodzenia kaktusie. W życiu.

A od czego jest forum, czyż nie od wygłaszania swoich opinii? A ty nie jesteś płytka oceniając mnie po jednym wpisie :D Czyż to nie hipokryzja ;)

Gość gość
Wygłaszanie opinii to co innego niż ocena człowieka kaktusku. Sorry że z małej litery, ale na dużą nie zasługujesz.

Ja właśnie eozstalam się z chłopakiem i nie wiem czy to ratować czy dac sobie spokój jakiś to przeboles, przeplakac i liczyć ze ktoś zapełni ta pustkę w sercu

Gość gość
kaktusss wczoraj Nie cierpię takiej martyrologi, bo niby czym jest życiempo rozwodzie? Normalnym życiem. A Ci co uważają ż esą tacy cool czy crazy to dopiero muszą być okropnie sztywni. Co więcej szukanie na siłę drugiej połówki po zakończonym związku jest passe :/ To cos dla desperatek/ desperatów. Kompletnie nie czuję przesłania tego wątku oczko.gif Kojarzy mi się z bandą niedowartościowanych i porzuconych. <<<<<<<<<<<<<<<, Jeżeli twoja opinia bez zrozumienia daje ci "odwagę" oceny człowieka i przypisania mu oceny "desperatki/desperatów niedowartościowanych i porzuconych" to jak to ocenić? Możę właśnie HIPOKRYZJĄ? Bo ocena człowieka po 1 czy 2 wpisach? Gratuluję odwagi. Nigdy bym się na nią nie zdobyłam/em. Ale widać ty możesz.

1:39 --- a Ty gościuniu co zrobiłaś? Czyż nie to samo? Hipokrytuniu hahaha A niby o czym jest wątek? O życiu po rozwodzie? A czym może być takie życie wyjątkowym? Niczym. Jest normalnym życiem.... Nie lepiej nazwać go bez ogródek, wprost "szukam chłopa - napalona rozwódka" albo "szukam chłopa- materialistka" albo "szukam chłopa bo jestem niezaradna życiowo" ? :D Przynajmniej same/sami przed sobą bądźcie szczerzy.... Rozwód to żadna tragedia, a życie toczy się dalej....i dalej można żyć kochać bawić się i cieszyć....a nie jakąś martyrologię uprawiać.

Gość gość
Biednyś człowieku jeżeli to jest dla ciebie "miarą" człowieka.

Gość gość
kaktusss dziś 1:39 --- a Ty gościuniu co zrobiłaś? Czyż nie to samo? Hipokrytuniu hahaha A niby o czym jest wątek? O życiu po rozwodzie? A czym może być takie życie wyjątkowym? Niczym. Jest normalnym życiem.... Nie lepiej nazwać go bez ogródek, wprost "szukam chłopa - napalona rozwódka" albo "szukam chłopa- materialistka" albo "szukam chłopa bo jestem niezaradna życiowo" ? smiech.gif Przynajmniej same/sami przed sobą bądźcie szczerzy.... Rozwód to żadna tragedia, a życie toczy się dalej....i dalej można żyć kochać bawić się i cieszyć....a nie jakąś martyrologię uprawiać. <<<<<<<<<<<<<<<, hahahahaha I jak widać kaktusie jesteś pusta. Szukać chłopa bo jeden "nawalił" hahahahahaha Może to w twoi stylu, ale nie w moim :) :D No sorry zadowolisz się byle kim? Może kiedyś? No toś płyta, albo płyta prowokacja :)

Gość gość
Mormiko dziś Ja właśnie eozstalam się z chłopakiem i nie wiem czy to ratować czy dac sobie spokój jakiś to przeboles, przeplakac i liczyć ze ktoś zapełni ta pustkę w sercu <<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<,,, No Mormiko, radż sobie sama, bo dla mnie jesteś tak płytką prowokacją, że aż wstyd. Nie dla mnie. Dla ciebie.

Och smutno ze tak od razu naskakujecie ;( No trudno liczyłam na małe słówko wsparcia, bo jest mi z tym ciężko, ale dobrze poradzę sobie sama

Gość gość
kaktusss dziś A co to płyta? smiech.gif płytka prowokacja Zadowolony kaktusie I już wiadomo z kim mam do czynienia. ) :D Baw się kaktusie, świętuj Nowy Rok. Po co tu siedzisz? Rozumiem. Płacą. I dlatego taki "wkierw", że trzeba siedzieć. No ale to nie moja wina. Prawda?

Gość gość
Mormiko dziś Och smutno ze tak od razu naskakujecie ;( No trudno liczyłam na małe słówko wsparcia, bo jest mi z tym ciężko, ale dobrze poradzę sobie sama <<<<<<<<<<<,,, No radź sobie sama.Na pewno dasz radę. Powodzenia.

Gość gość
Kaktusss,tu się tylko najezdza,gdy odezwie sie ktos nowy,nie z obozu martyrologii.7 czy 8 klepania ich banałów.Masz rację w tym co piszesz.Zaraz postraszy cię jakiś ktoś,ze cię skopiuje hehe.I funkącja pełnioną tez postraszy.Chyba to stara komunistka co tyle umie co straszyć funkcjami i metodami rodem z PRL-u.Samotne załosne ,pokrzykujace,zjadliwe,itd,itp.

Gość gość
:-D :-D

Gość Zuzanna153
Witajcie ,dziekuję gościu z 00,40 ,chyba nie zdajemy sobie sprawy jakie to ważne aby spotkać normalnego ,życzliwego ,prawego człowieka na swojej drodze i nie ważne czy to będzie sąsiadka ,sasiad ,mąż czy żona tylko tyle i aż tyle.Wiele kobiet piszących na cz.1 i tu nie wymagały cudów od męża tylko normalności ,szacunku i uczciwości wobec rodziny .Dziś udaje się ,ze nie obowiązują normy etyczne bo liczy sie jednostka ,to smutne bo prowadzi do tolerancji zła.Ja obserwując ludzi doszłam do wniosku ,że sa ludzie którzy nie potrafią cieszyć sie zyciem bo ich życie polega na ciągłym dowartościowaniu sie ,na tropieniu ,na udowadnianiu swojej wyższości .Nie dajmy sie zwariować bo zło jest złem a człowiek pozbawiony uczuć ,wstydu jest nikim ,można mu napluc w twarz a on bedzie udawał ,że deszcz pada .Omijamy szerokim łukiem ludzi w których nie ma człowieka bo to takie kaktusy nie obrażając kwiatków. ,trzymajcie sie ,głowy do góry .buziaki .

Witajcie ,często czytamy jak mądrze rozwieść się a ja uważam ,że powinni uczyć młodych ludzi jak mądrze żyć aby sie nie rozwodzić ,uczyć odpowiedzialności bo życie to nie zabawa ale odpowiedzialność,pozdrawiam cieplutko.

Gość gość
Kaktus aleś ty pusta. Widać piszesz po sobie, twierdząc, że "napalona"rozwódka szuka portek i kasy. Widać dla ciebie rozwód to tylko te aspekty. O innych nawet nie pomyslisz, bo rozwód to przecież "sielanka" Głupiaś.

Gość gość
I jak widać rzucasz jednego gdy znajdziesz drugiego z grubszym portfelem lub innym "wypasem". Uczucia to dla ciebie nic. Odkochać, się, zakochać się i git. żałosne.

Gość gość
gość 2014.12.31 Łoj,Zuzanna juz buszuje po obu tematach i niezmniennie od lat "kopiuj/wklej".Nic mądrego,nowego. PODOBNIE jak ty więc co się czepiasz?

Gość gość
17'43 podobnie jak ty stale drukujesz.