Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam głupiego męża

Mój mąż uważa, że ja powinnam być kurą domową, jak większość kobiet. Co robić?

Polecane posty

Gość gość
No bo bachor autorki jest temu wszystkiemu winny, bo gdy tylko to ś/c/i/e/r/w/o pojawiło się na świecie to autorka ma problemy w małżeństwie. Błagam, niech ktoś zamorduj****chora autorki, tego s/k/u/r/w/y/s/y/n/a, ono tylko niszczy życie autorki i powoduje to iż mamy przeludnienie na ziemi

Gość gość
Dlaczego? Bo to ś/c/i/e/r/w/o niszczy karierę autorki. Szkoda, że autorka nie wyłyżeczkowała tego bachora, byłoby o jedno ś/c/i/e/r/w/o mniej. I przez tego bachora mamy teraz przeludnienie na ziemi.

Gość gość
że ja powinnam być kurą domową, jak większość kobiet. Co robić? - powiedziec mu ,że w obecnych czasach WIĘKSZOŚC KOBIET pracuje zawodowo, a jak chce miec gosposię, to niech sobie taką zatrudni, zapłaci jej a ty nie masz nic przeciwko...

Gość gość
bachor autorki jest winny i tyle w temacie....

Gość gość
Autorko, dlaczego nie usunęłaś tego bachora???????

Gość gość
Autorka jest p**********.n.a i chora umyslowo bo nie usunela bekarta

Gość gość
Ja prdl jak autorka moze wychowywac bachora, przeciez on jej kase zabiera i nie ma z niego zadnego pozytku. Autorko porzuc bachora w jakims lesie i po problemie

Gość gość
Zostaw idiotę i tyle

Gość gość
Autorko odetnij pepowine i tyle

Gość gość
Zostaw dziada i tyle

Gość gość
poswienc sie rodzinie i gotuj menrzowi i rub mu loda

Gość gość
o ma pewne obowiazki wzgledemsyna. kiedys syn od małego byl z ojcem chodził na polowania bo ojciec musiał wychowac syna na mezczyzne do pracy w pole do lasu itp. a on go ignoruje przypomnij mu o obowiazku ojcowskim a ty ucz go szacunku do kobiet aby wyrusl na normanego cgłopca. a twoj maz to mamin synek zamiast troszczyc sie o rodzine jego wszystko wali mamusia zadzi haha a to on jest głowa rodziny. a jak tesciowa bedzie chciała o czyms decydowac to jej odpowiec. ze nie ma prawa sie wtracac bo jest kobieta i nie do niej naleza wasze sprawy. zal mi dziecka

Gość gość
pewnie jak tesciowa tak robi to przypomnij jej ze jest kobieta i nie ma prawa glosu. podlizuj sie dla tescia. np a mama ci jeszcze kapci nie podala co za kobieta, mamo musisz lepiej sie starac SLUZYC mezowi. cos w tym stylu

Gość gość
aha mow mezowi ze potrzebujesz prawsdziwego faceta takiego zaradnego a on kanapki nie zrobi. i zona to nie jest niewolnica seksualna. Twoja tesciowa tez musiała miec pranie muzgu kiedys.biez wszystkich pod c***a

Gość gość
To ma byc mezczyzna ze mamy słucha zamiast o rodzine zadbac. Opuszcza syn mamke i ojca jak sie zeni

Gość gość
on opieki specjalnej potrzebuje. powiedz ze martwisz sie o niego ze jest taki niezaradny.

Gość gość
Losie co za analfabetyzm tu pisze...

Gość gość
Masz kiepsko autorko. Sądzę, że powinnaś z nim poważnie porozmawiać. Nie bierz z nim rozwodu tylko postarajcie się OBOJE naprawić ten związek. Podkreślam OBOJE!!! Twój synek na tym bardzo cierpi mimo iż ma tylko 2 latka to już czuje, że coś złego dzieje się z rodzicami. Wytłumacz mu, że nie chcesz być kurą domową, bo to nie jest obowiązkiem kobiety i przekonaj go argumentem SŁOWA, że chcesz załatwić gosposię i tyle, ale, że tak powiem powinnaś trochę mniej pracować, bo jeśli tak dalej będzie to dziecko stanie się kaleką emocjonalną.

Gość gość
ałutorko do garuf zapiepszaj i menrzowi loda rub kobita ma byc rzonom matkom kucharkom kelnerkom modelkom sprzontaczkom praczkom szwaczkom nianiom a nie jakoms fałurmaceutkom i masarzystkom

Gość mam głupiego męża
Tu autorka. Wiem, że długo nie pisałam. Wróciłam do męża dopiero w połowie lutego. Wiem, że długo siedziałam u mojej matki, ale musiałam sobie to wszystko przemyśleć i stwierdziłam, że dla mojego synka będzie lepiej jeśli wrócę do męża. W styczniu zrezygnowałam z pracy masażystki, dzęki temu nie pracuje w soboty i dużo więcej niż dotychczas uwagi poświęcam mojemu synkowi. Z mężem powoli zaczynam się dogadywać. On też się zmienił na lepsze. Już nie mówi do mnie ,, Po co pracujesz skoro Twoje miejsce jest w kuchni". Nie narzuca się mi, żebym to zrobiła, tamto zrobiła. Sam sobie przygotowuje posiłki, bawi się z małym i pracuje. Bardziej dba o siebie, chodzi na siłownię, bardziej niż przedtem przywiązuje wagę do ubioru. Nie słucha już swej matki i ojca. Ja również się zmieniłam. Dzięki waszym opiniom i wielu rozmowach z matką zrozumiałam, że największą krzywdę robię mojemu małemu synkowi, który jest dla mnie oczkiem w głowie i, że nie powinnam się rozwodzić z takiego błahego powodu, który da się rozwiązać na różny sposób. Nadal kocham mojego męża i chcę z nim wiązać swą przyszłość. Na razie z synkiem w niedziele odbywamy wspólnie we trójkę spacery po parku i rozmiawiamy o różnych tematach. Już nie mam z mężem takich grubiańskich stosunków tylko są coraz bardziej łagodniejsze. Widzę, że on też chce pracować nad tym związkiem.

Gość gość
Oj autorko nie wiem dlaczego tak sie cieszysz skoro on bardziej dba o siebie to moze swiadczyc tylko o tym ze pewnie ma jakas kochanke

Gość gość
Do garuf alutorko do garuf

Gość gość
ja pierd. czy nikt nie widzi ze autorka jest półinteligentna? w zyciu nie uwierzę w jej wykształcenie i ze to jest prawdziwa historia.