Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Pomocy wypadła mi jedynka

Polecane posty

Gość gość
nie wiem co teraz czy do normalnego dentysty czy do protetyka nie wiem już nic tym bardziej że mam ograniczony budżet

Gość gość
Protetyk odesle Cie do dentysty. Przeciez najpierw trzeba albo - wyleczyć korzeń, a wtedy protetyk niepotrzebny, albo - wyrwać korzeń u dentysty i dopiero protetyk moze robic swoje... :-o

Gość gość
no ale chyba i tak najpierw protetyk musi zobaczyć co i jak by zdecydować w jaki sposób odbudować czy wyrywać

Gość gość
ale ja nie ma czasu pracuje z klientami nie moge sobie pozwolić by chodzić całe tygodnie bez zęba na przodzie,

Gość gość
Mam tu jeszcze kawalek kosci sloniowej z ktorej wystrugam sobie zeba.

Gość gość
sprawdzałam przychodnię gdzie z polecenia mnie przyjmą jest również opieka stomatologiczna nie tylko protetyk więc mam nadzieje że tam mną pokierują

Gość gość
Nieeeeeee, ktos tu sobie jaja robi. Do protetyka, zeby zdecydował o leczeniu zęba??? Idę stad. Ktos tu sie świetnie bawi naszym kosztem, a my, idioci staramy się pocieszyć i doradzić :-o

Gość gość
nikt sobie jak nie robi najpierw mi sprawdzą co i jak a potem zdecydują jakie leczenie bedzie najlepsze

Gość gość
Czyli jak złamiesz nogę, to zanim ja zagipsujesz, sprawdzisz która proteza nogi bylaby najlepsza i rehabilitant zadecyduje, czy jednak tej nogi to nie lepiej nie ciachnąć, zamiast leczyc złamanie?

Gość gość
Mój stomatolog robi i protezy i leczy zęby.

Gość gość
ja pierdzielę, jakie tu idiotki siedzą x naprawdę łyknęlyście tę prowokację? :D:D :classic_cool:🖐️

Gość gość
tu autorka to nie prowokacja chociaż bardzo bym chciała by tak było :(

Gość gość
Autorko jak jestes z Wwy to polecam mojego dentyste Artura Anulewicza z Chomiczowki. Zajmuje sie leczeniem ogolnym i protetyka. Renrgen na miejscu. Polecam.

Gość gość
dzięki za namiary jutro się odezwę co dalej

Gość gość
Co tam autorko z zebem?

Gość gość
I jak z zębem? Ja miałam ułamaną 1 prawie przy dziąśle, dentystka odbudowała mi ją na sztyfcie. Chyba już mija 7 rok jak ją mam i nic się nie dzieje na szczęście. Ale wiadomo, nic tą jedynką nie odgryzam, staram się jej nie nadużywać.

Gość gość
tu autorka 2 godziny na fotelu więc tak będe miała nową koronę, to co zostało trzeba przeleczyć kanałowo dzisiaj już bylo pierwsze leczenie jutro mam kolejną wizytę narazie mam koronę tymczasową jest krótsza i krzywa ale zawsze to lepsze nić puste miejsce, z koroną stałą pewnie nie wyrobimy się przed świętami, teraz zastanawiam się skąd kasę wziąść na to wszystko, ze ponad 2- 3 tyś wyjdzie

Gość gość
głowa mnie boli od tego wszystkie ciesze się że już wszystko wiadomo, teraz największym problemem jest kasa a ja już spłacam kredyt mieszkaniowy zastanawiam się nad pożyczką z zakładu pracy, banku i pożyczką od mojej matki ale od niej już 1 tys pożyczyłam właśnie jednak koszt całego leczenia będzie większy raczej 2-3 z tym kanałowym

Gość gość
co ty piszesz??? czemui tak duzo kosztuje cie to leczenie korona kosztuje 1200 zl wiec za co tyle ci krzykneli>>> za jeden zab az 3 tysie??bez jaj

Gość gość
mi dentysta leczyl dwa zeby kanalowo pod mikroskopem i wzial za to az 700 zlotych..jestem wsciekla..mysle ze za duzo o wiele wziął..

Gość gość
za koronę będzie 1 100 ale zanim mi ją założą to muszę przeleczyć kanałowo wraz z koroną tymczasową koszt 200 zł

Gość gość
niestety ceny usług stomatologicznych tyle wynoszą, już wolę zapłacić więcej a mieć pewność że na lata, ja za swoją złamaną jedynkę dałabym wiele żeby wystarczyło tylko kanałowe leczenie pod mikroskopem które jest droższe od normalnego, jeśli chcesz się długo cieszyć przednimi zębami to ta cena jest tego warta

Gość gość
piszesz, ze jestes samotna, a co z tym facetem ktory za Toba chodzi i Ci sie podoba? to chyba prowo

Gość gość
nie wiem co bo sie dzisiaj nie widzieliśmy a on jest w pracy póki wszystko nie bedzie ok bede go unikać jesli to możliwe

Gość gość
jak jestes samotna to idz z nim na kawe jak Ci wstawia tego zeba i jedne klopot mniej

Gość gość
tu znów autorka o moim problemie dowiedziała sie niestety znajoma z pracy z którą nie raz miałam na pieńku, niby udaje wspólczucie ale rozgadała wszystkim:( ma teraz zabawę, chodzi zadowolona podśmiewuję się ze mnie do innych i niby w żartach ale dogryza mi, pokazuję mi że jest lepsza, taki z niej kawał suki i idiotki, ta jedynka i leczenie kanałowe ciągną się za mną od dziecka bo rodzice olewali sprawę, od kiedy zaczełam pracować mnóstwo kasy wydałam na swoje zęby- leczenie, aparat stały, jest mi cholernie przykro bo robiłam naprawdę wszystko by uratować ten ząb a wyszło jak wyszło a teraz taka idiotka która ma krzywe, żółte zęby od kawy i fajek ale za to tone tapety na twarzy czuje sie lepsza, niestety nie sądziłam że można się tak zachować w stosunku do innej osoby :(

Gość gość
wspolczuje ile wyniosl cie koszt za zabka nowego?

Gość gość
tu autorka mam już nową koronę koszt 1 300 zł :(

Gość gość
w przypadku jedynki to chyba założenie implantu zębowego sprawdzi się najlepiej., Tu jest dobry gabinet stomatologiczny, wszystko maja rozpisane na stronie - http://www.ferreus.pl/zakres-uslug-4 i bez problemu można się dowiedzieć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się