Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Pomocy wypadła mi jedynka

Polecane posty

Gość Monikatuzikiewicz
Zgadzam się ze najlepszym rozwiazaniem byłby implant!Sama mam więc wiem co mówie!Mój wygląda bardzo naturalnie i nie odróżnia się od pozostałych ząbków!Zabieg wszepienia przeprowadzil dr Kołosowski w Unident Union Dental Spa!Bardzo sympatyczny i kompetentny lekarz!

Gość Mandaryna

Ja miałam taką sytuację i na szybko musiałam się umówić z protetykiem. Polecono mi gabinet protetyczny w Puławach na Wojska Polskiego 11. Pracownia Protetyczna Małgorzaty Grzegorczyk działa od 25 lat i można im zaufać bo profesjonalnie zajmą się  rekonstrukcją uzębienia, wykorzystując do produkcji protez materiały wysokiej jakości.

Gość Adrianna

Moja mam robiła protezę w tym gabinecie protetycznym  w "DENTATUS" w Dąbrowie Górniczej. Jeżeli ktoś z was jest z tych okolic to polecam skontaktować sie z nimi bo mają super ceny i gabinet znajduję sie na Żeromskiego. 

nie ma co oszczędzać na stomatologach i protetykach, ja tez robiłam implant i to jedynke, na Przyczółkowej 219 na Wilanowie, trochę zapłaciłem, ale zależało mi żeby było niewidocznie a tam mam pewność dobrej roboty

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się