Gość Monikatuzikiewicz Napisano Wrzesień 13, 2017 Zgadzam się ze najlepszym rozwiazaniem byłby implant!Sama mam więc wiem co mówie!Mój wygląda bardzo naturalnie i nie odróżnia się od pozostałych ząbków!Zabieg wszepienia przeprowadzil dr Kołosowski w Unident Union Dental Spa!Bardzo sympatyczny i kompetentny lekarz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mandaryna Napisano Styczeń 27, 2019 Ja miałam taką sytuację i na szybko musiałam się umówić z protetykiem. Polecono mi gabinet protetyczny w Puławach na Wojska Polskiego 11. Pracownia Protetyczna Małgorzaty Grzegorczyk działa od 25 lat i można im zaufać bo profesjonalnie zajmą się rekonstrukcją uzębienia, wykorzystując do produkcji protez materiały wysokiej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adrianna Napisano Styczeń 24, 2020 Moja mam robiła protezę w tym gabinecie protetycznym w "DENTATUS" w Dąbrowie Górniczej. Jeżeli ktoś z was jest z tych okolic to polecam skontaktować sie z nimi bo mają super ceny i gabinet znajduję sie na Żeromskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka.zarko 1 Napisano Czerwiec 22, 2021 nie ma co oszczędzać na stomatologach i protetykach, ja tez robiłam implant i to jedynke, na Przyczółkowej 219 na Wilanowie, trochę zapłaciłem, ale zależało mi żeby było niewidocznie a tam mam pewność dobrej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach