Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

to moje zdjęcie, jakbyście nie wiedzieli.. teraz sami jesteście kaszaloty ;)

Polecane posty

czy ja wiem, jak to się mówi nie wdzieraj się w dyskusje z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem :)

Gość gość
Czy jesteś tak samo mądra jak piękna?

Gość navigare necesse est
To jest bardzo głupie powiedzonko. Idiota nie jest w stanie sprowadzić do swojego poziomu, kogoś kto go przerasta. Idiota nie pokona ani przeciętnie bystrego człowieka, ani tym bardziej mędrca. Po ten frazes sięgają ci, którzy nie czują się dość silni, by polemizować. Tacy, którzy nie są pewni ani swoich argumentów, ani umiejętności polemicznych. Uciekają w ich mniemaniu sprytny wybieg, de facto odsłaniając swoją indolencję, ale niekoniecznie idiotyzm. A poza ty, idiota może stać się zwycięzcą, tylko w oczach idiotów.

ale o czym mam nawet tu polemizować? :o tu nie ma nic do gadania. teraz nie będę się wykłócać, bo zmusza mnie do tego fakt, że wstawiłam swoje zdjęcie

wstawiłaś zdjęcie ktoś pyta zaczepnie, czy lepiej się poczułaś ty odpowiadasz frazesem o idiocie i jego doświadczeniu czyli zamiast napisać po prostu uciekasz w bełkot a po prostu mogłabyś napisać, choćby: spiertalaj leszczu - to byłoby bardziej treściwe albo nie poczułam się lepiej, ale ty zaznałeś kontaktu z pięknem albo odjedź gnido, gdy pani tutaj stoi albo poczułam się lepiej, bo więcej osób widzi moje piękno i dzięki temu są szczęśliwsi albo...

Gość gość
Umiejętność polemiki nie świadczy o braku inteligencji. Człowiek inteligentny może nie mieć argumentów a i tak będzie wyczuwal debilizm na kilometr. Mam wrażenie ze w Polsce za inteligentnych uznaje się wyłącznie pyskaczy i spryciarzy.

Umiejętność polemiki nie świadczy o braku inteligencji. Coś mi tu nie gra - chyba raczej BRAK nie świadczy. Oczywiście, nie świadczy. Chodzi o podpieranie się frazesami, byle nie odpowiedzieć swoimi tekstem, lub po prostu NIE ODPOWIEDZIEĆ W OGÓLE, co bywa bardziej znaczące niż jakiś tam komunał.

Gość gość
Dobra przestncie się przyp*****lac

Gość gość
Idiota jest w stanie nawet bardzo inteligentnych ludzi wykiwac. Inaczej nie wybieralibyscie w wyborach idiotów raz za razem

też się nad tym długo zastanawiałam, ale zrobiłam i nie żałuję :) takie kolorowe wydają mi się bardziej kobiece.

dziary zawsze można zakryć ubraniem :) a dziary najczęściej wiążą się ze wspomnieniami

Idiota jest w stanie nawet bardzo inteligentnych ludzi wykiwac. Inaczej nie wybieralibyscie w wyborach idiotów raz za razem TO NIE SĄ IDIOCI :D oni doskonale wiedzą jak ludzi oszukiwać, więc nie są idiotami, nie są też mędrcami, ale z całą pewnością ktoś, kto wywiedzie w pole tłum ludzi i jeszcze na tym skorzysta, nie jest idiotą

wniosek z tego prosty, że to wybierający są idiotami, przynajmniej w zakresie rozeznania politycznego

Gość gość
No właśnie są idiotami, bo działają na niekorzyść całego państwa. Sorry ale dla mnie to szczyt debilizmu a ty dalej się zachwycaj ich sprytem. To nie spryt tylko inteligencja gada. Inteligencja nie jest myślenie jak atawistyczne zwierze

ja się nimi nie zachwycam i się z tobą zgadzam w potępieniu tych pasożytów ale to o co tobie biega, nie mieści się w inteligencji, sprawności intelektualnej odpowiedzialnej za osobiste powodzenie życiowe, sukces, tylko zupełnie gdzie indziej to jest mądrość, czyli coś szerszego, co opiera się nie tylko na intelekcie, ale i etyce żeby chcieć dbać o swój kraj, także o współobywateli idiotów, to trzeba mieć określony kodeks etyczny z całą pewnością można być inteligentnym cynikiem, wypranym z jakiegokolwiek kodeksu etycznego cynicy, ludzie bez kręgosłupa moralnego, karierowicze mierzą wszystko swoim osobistym, ewentualnie grupowym interesem (sitwa, gang), nie oglądając się na straty, które nie dotyczą ich bezpośrednio i w danej chwili to, że na skutek ich działalności dojna krowa zdycha, nie wzrusza ich, bo oni pójdą służyć obcym panom, całując ich po rękach dlatego upieram się, że to wybierający musi nie być idiotą, aby nie stać się łupem inteligentnych cyników