Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z eks

Polecane posty

Gość gość

zakładam ten wątek głównie dlatego, że potrzebuję dostać porządnego kopa w tyłek, dlatego nie oszczędzajcie komentarzy, pod warunkiem, że będą szczere. mój związek trwał rok, po 3 miesiącach spotykania się z moim (już teraz) byłym, dowiedziałam się, że sypiał ze swoją "przyjaciółką" przez cały okres naszej znajomości. poczułam się okropnie, jednak wybaczyłam (głupia ja), nie wdawając się w szczegóły, po prostu ruszyliśmy do przodu. mój facet nie potrafił skupiać się tylko na mnie, przestał mnie zdradzać (mam nadzieję), ale non stop flirtował z innymi kobietami, wiem, że z jedną się spotkał, chociaż do niczego między nimi nie doszło. pękłam i zerwałam. jednak po ciężkich dwóch tygodniach rozpaczy, spotkaliśmy się i zaproponowałam mu luźny układ, myślę, że każdy domyśla się o co chodzi. wtedy wydawało mi się, że potrzebuję luzu, spokoju i tak będzie najlepiej. minęły dwa miesiące i nie wiem, może ktoś wlał mi oleju do głowy, ale pomyślałam CO JA DO CHOLERY ROBIĘ, po co mi to i dlaczego daję się tak traktować. podjęłam decyzję, że to koniec. ostateczny. i czuję się paskudnie, tęsknię, płaczę, nie mogę znaleźć sobie miejsca. niech ktoś mi powie, że podjęłam dobrą decyzję i lepiej późno niż wcale... dodam, że był moim pierwszym partnerem seksualnym i co tu dużo mówić, wiązałam z nim plany na przyszłość, jestem zakochana... może warto naprawiać nasz związek? ugiąć się, porozmawiać... a może po prostu odpuścić i uciekać jak najdalej

Gość gość
brawo, brawo brawo - wiem ze to nie łatwe, ale z czasem jakoś pójdzie. nie oszukuj się że dasz rade mieć z nim luźny związek skoro Ty kochasz a on.......*********** wszystko po drodze. Dasz rade !!!!

Gość gość
Jesrem dorosly facet mysle ze rozumie mlode sikorki:-) . Mloda jestes to 1rszy chop zosto w to w pamieci ,zyj dalej . To nie milosc. To tylko pierwszy raz . Zachowasz to na zawsze. Tak najczesciej bywa:-)

Gość gość
a nie, bo bliźnięta :D

Gość gość
dziekuje za slowo otuchy :*

Gość gość
Wolny związek jest dobry dla niego bo ****ać może co popadnie.Dla ciebie to poniżające być jedną z wielu które posuwa.