Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY to jest normalne, że się nic nie chce od życia?Że wszystko jest obojętne?

Polecane posty

Gość gość

Że własciwie nic nie obchodzi - czy zjem, czy nie zjem, czy kupie czy nie kupie, czy kogos mam czy nie.. wszystko gdzieś. wszystko niewazne. Wzruszanie ramionami na wszystko. Czy to jest normalne?

Gość gość
Nie jest normalne. A są inne objawy takie jak brak znajomych, niewychodzenie z domu, problemy ze snem, smutek, osłabienie zainteresowan?

Gość gość
Nie jest to normalne, czy nie lepiej się cieszyć ze wszystkiego i śmiać.

Gość gość
brak znajomych, przzyjaciół; gdybym mogła to bym nie wychodziła, ale musze.. zainteresowań to już w ogóle nie mam, a nawet jeśli to nie mogę się nimi zajmować bo ciągle robie głupoty, unikam wszystkigo, uciekam i muszę się sama karac za to. do tego uunikam ludzi, bo nie umiem juz z nimi gadac, ciagle chce mi sie płakać bo nigdzie nie pasuje i słysze te ich rozmowy, te smiechy i zarty a mnie to nie bawi, mnie nic nie ekscytuje, nie interesuje, nic własciwie nie jest ciekawe. Jest do d**y

Gość gość
W takim razie masz depresje. Wspólczuje ci , musiala bys brac leki i chodzic na terapie. Taki epizod trwa czasem pol roku a nie leczony nawet dluzej.

Gość gość
Dziwne ale mam tak samo.Czy to depresja ?

Gość gość
Podejrzewam ze tak. To czwarta choroba na swiecie pod wzg czestotliwosci. Duzo ludzi zyje nieświadomych myslac ze tak już musi być i się nie chce się leczyc. A przez to nie umie znalesc pracy ani partnera.