Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aka29

Jakiego kuriera polecacie?

Polecane posty

Cześć wszystkim ;), prowadzę małą działalność wysyłkową (ciuchy ;)). Szukam dobrej firmy kurierskiej. W interencie jest bardzo dużo różnych opinii, więc może ktoś ma własne doświadczenia?"

Gość gość
kurier malopolski ciekawa gazeta :classic_cool:

Gość gość
DHL jest ok.

No właśnie ktoś mi już polecał DHL, podobno coś nowego mają... A orietnujesz się co dokładnie?

Gość gość
No ja korzystam i powiem CI, że jestem zadowolony. Też mam mały biznes wysyłkowy i ostatnio wprowadzili fajne usługi. Można wysyłać do klientów na alternatywny adres (do sąsiada) i wykorzystywać powiadomienie sms (klienci chwalą, że dzięki temu wiedzą kiedy kurier będzie). Mają jeszcze sieć punktów odbioru, ale z tego nie korzystałem. W każdym razie, na święta jak znalazł.

Hm, właśnie czegoś takiego szukam, dzięki za odpowiedź! No nic, zamawiam usługę bo już pierwsze zamówienia na święta spływają, dam znać jak to działa!

Gość gość
Dziewczyny ja też szukam kogoś kto przewozi szybko, tanio, ale przede wszystkim ubezpiecza paczki bo ostatnio mialam z tym problem :/ jakby splynelo jeszcze wiecej odpowiedzi to byloby super

Gość gość
może pan paczka? ja ostatnio robilam wysylke i bylo ubezpieczenie, a wyszlo bardzo tanio

Gość anuleczka1543
Ja korzystam z usług safepak nie jest to zwykła firma kurierska a tylko pośredniczy co ma swoje zalety masz do wyboru kilka firm i ceny są niskie bo wysyłają bardzo dużo paczek więc mają zniżki. Zawsze wszystko było okej mają też ofertę dla firm ale o tym nic nie wiem bo z takowej nie korzystałam.

Po miesiącu pracy z dhlem jestem zadowolona. Paczki dostarczają na czas i szybko kontaktują się z klientami, wszyscy są zadowoleni z opcji "zostaw u sąsiada", także polecam.

Gość sejnua
wysylaj za posrednictwem Safe Pak - to taka platforma wysyłkowa, swietna rzecz. wybierasz tam sobie opcje i dzieki temu wysyla do Ciebie najlepszym kurierem

Gość drenkasza
dobry cynk z tym safe pakiem! swietny seriws, mysle,ze niedlugo skorzystam

Gość gość
7 jest dobra i dpd na czas przyworzą

Gość gość
Od jakiegoś czasu korzystam z safe paku. Kiedyś miałam problemik i zadzwoniłam na ich infolinię. W ciągu paru minut wrócił mi humor:)) bo szybciutko załatwili sprawę. Wiecie dlaczego? Bo gadałam z żywym człowiekiem a nie maszyną jak w wiekszości firm :))) Pozdro ! Judyta

Gość gość
K-EX ok firma:)

Gość mursza
no ale ja np spotkałam się tez z kurierami tak że umawiasz się z nimi na odbior paczki na konkretną godzinę i ile razy było że byli za wczesnie...i to nie 15 minut ale 2 godziny!!! i w sumie pierwsze spotkanie z Safe Paku bylo bardzo pomyślne :)

Gość gość
Kurier Lubelski

Gość gość
Tylko Safepak ! Wypróbowałem parę serwisów. Na Safepaku można polegać. Szybko, solidnie i wszystko pod kontrolą.

Gość gość
Siódemka w mazowieckim kradnie! Nie piszę ogólnie, bo nie wiem, czy to problem całej firmy, ale u mnie - kurierzy bądź ktoś w magazynie rozpakowuje paczki, wyjmuje coś tam sobie i pakuje z powrotem, później waga jest inna paczki realna niż wysłana. A nadzorujący o tym wiedzą i ignorują.

DWD I 7 oni są tani zwłaszcza jak masz z nimi umowę na dziś zabierają jutro adresat dostaje przesyłkę

Gość gość
Safepak! Po co przepłacać? ;) A tak naprawdę to jest bardzo OK. Działają szybko i niezawodnie.

Gość gość
Dużo sprzedaje na Allegro stąd wiecznie wysyłam. Wybrałem Safepak i sie nie zawiodłem. Raz zaniepokojony klient dzwonił ale wystarcvzyła krótka rozmowa z konsultantem z Safepak . po prostu dałem d..y z adresem :)))))))))))

Gość gość
Zaufałam Safepak . Jak do tej pory wszysko idzie dobrze. mają super obsługę i bardzo czytelna stronę www.

Gość metti
oprocz tego, wazne jest jak masz firme, ze prowadza wysylke nawet do Niemiec i do Czech w Safe Paku!

Gość Assolutoriau
Polecam platrofme wyyslkowa raczej - to Safe Pak :) Dlaczego? wystarczy wejsc na ich strone zeby sie przekonac

Gość Amaseda
Dzieki za cynk o Safe Paku - powalila mnie opcja wysylek zagranicznych, idealnie dla mnie bo mam kuzynostwo w Niemczech

Gość gość
co jeszce