Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noworodek i 2 latek jaki wózek?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny prosze o pomoc. Mam pytanie czy 2 letnie dziecko jest w stanie wytrzymać powiedzmy 2 godzinny spacer? Juz nie dlugo przyjdzie na swiat 2 dziecko i zastanawiam sie czy kupowac wozek z doatawka czy moze dla dzieci rok po roku, czy starszy synek bedzie w stanie wytrzymac dlugie spacery i moze wystarczy tylko wozek dla noworodka?

Gość gość
2 latek jak nie był przyzwyczajony do spacerów za chiny nie wytrzyma 2 godziny na nogach opcja z dostawką będzie najlepsza.

Gość gość
Mlody niby jest przyzwyczajony do spacerów, duzo chodzimy po lesie, duzo lazimy po osiedlu ale zawsze biore wózek tak na "wrazie czego".... pomyślę chyba o dostawce bo faktycznie moze byc ciężko. Dziekuje za odp.

Gość gość
2 latek na nogi i do przodu

Gość gość
dostawke bierz u mnie w rodzinie tak bylo dokladnie taka sama sytuacja jak u Ciebie i ciotka kupilam dostawke a maly i tak szybko zalapal ze jest starszym bratem i musi dzielnie chodzic na nozkach, czesto tez wozeczek pomagal pchac. Nigdy nie narzekala ani ciotka ani on ;)

Gość gość
Mój chodził ale zdarzało się że wiozlam obu w gondoli :D chyba dostawka będzie najlepsza

Gość gość
Dziekuje za pomoc, kupimy dostawke nawet gdyby miala leżeć :)

ja tak mialam, i umnie maluch jezdzil w gondoli a maly mimo ze byl przyzwyczajony do dlugich spacerow to chcial byc wozony wiec taka opcja z dostwka byla najlepsz a nawet dalej jest bo mimo ze maly ma juz ponad 3 lata a mlody 9 mc to dalej woze obu maly w murze a duzy na podstawce

ja myslałam zeby kupic bumprider ,dostawka do wózka,widziałam mamy ijak dla mnie fajna sprawa

ja w elea ma opcję dostawki,ale nie mam drugiego dziecka :P: P na Twom miejscu wzielabym te dostawke, lepiej miec w razie czego niz w tym w razie czego nie miec i kombinowac