Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdolny do uczuć

Polecane posty

Gość gość

Myślę że jestem facetem który jest niezdolny do uczuć. Miałem 2 kobiety teraz mam trzecią i to samo czyli nic do niej nie czuję oprócz ogromnego pożądania, jedyne na co mam ochotę to ją porządnie przelecieć i tyle, tęsknię jedynie za seksem to normalne u faceta? Mam 33 lata.

Gość gość
to sie nazywa psychopatia :) dlatego nic nie czujesz poza zaspokajaniem egoistycznej potrzeby.

Gość gość
Nie, to nie jest normalne zachowanie u faceta w twoim wieku, gdzieś musi lezećprzyczyna takiego zachowania.

Gość gość
pożądanie nie jest psychopatią, bo niby czemu, każdy zdrowy seksualnie chłopczyk to przechodzi w swoim życiu... tylko no właśnie chłopczyk, nie dorosły wacek, więc wydaje się, że jeszcze nie dojrzałeś sfery duchowej związku :D ale nie martw się, niektórzy do twoich wniosków dochodzą w późniejszym wieku :) powodzenia :D

Gość gość
myslenie hooyem ma swoje mankamenty

Gość gość
ja tez jestem niezdolna, ale nie ubolewam tak nad tym, po prostu nie kocham i tyle

Gość abstraktyk
Dlatego najlepsze sa niezoobowizujace zwiazki.

Gość gość
koloryzujesz

Gość gość
Serio nic nie czujesz ? A do innych osob,zwierzat?

Gość gość
nie masz depresji?

Gość gość
Byłam z kimś takim. Nie potrafi kochać i zdaje sobie z tego sprawę. Toksyczny jak cholera. Sprawnie manipuluje wszystkimi dookoła. Teraz ma 35 lat i bez zmian. Nawet nie można się na kogoś takiego złościć. Z punktu widzenia "normalnej" osoby to przewalone nie miec uczuć, nie umiec tworzyć bliskich związków. Na szczęście te osoby chyba tego tak nie odbierają. Po prostu szukaja kolejnego krótkodystansowego partnera.

Gość gość
to są tzw narcyzy

Gość gość
ja piernicze nic tylko omijac :D

Gość gość
niestety sa tacy faceci

Gość gość
gość dziś Byłam z kimś takim. Nie potrafi kochać i zdaje sobie z tego sprawę. Toksyczny jak cholera. Sprawnie manipuluje wszystkimi dookoła. Teraz ma 35 lat i bez zmian. Nawet nie można się na kogoś takiego złościć. Z punktu widzenia "normalnej" osoby to przewalone nie miec uczuć, nie umiec tworzyć bliskich związków. Na szczęście te osoby chyba tego tak nie odbierają. Po prostu szukaja kolejnego krótkodystansowego partnera. xxxxx Tylko że takie osoby nie zdają sobie sprawy z tego że mogą zrobić komuś psychicznąkrzywde p drodze, ktoś może traktować znajomość krótkodystansowo, a druga osoba może się zakochać.

Gość gość
to sa egoisci

Gość gość
a potrafisz płakać jak umiera ktoś bliski albo zachwycać się pięknem ?

Gość gość
To nie jest normalne. Skonsultuj sie z psychologiem pewnie Ci pomoze musisz tylko chciec!

Gość gość
gość 17:09 - Ja sie właśnie w nim zakochalam. Uwierz, ze takie przypadki naprawde trudno rozgryźć na początku a potem... Potem jest już za późno. Zbierałam sie w kupę kilka lat.