Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt do kobiet które są lub były w związku z facetami, którzy ich nie pociągają

Polecane posty

Gość gość

Jak w ogóle możecie uprawiać z nimi seks...? Będąc w związku 2 miesiące z facetem, do którego nie czułam żadnej chemii, nie wytrzymałam... wszystko było chirurgiczne i sztuczne. Może gdyby z charakteru był uczciwszy, to byłabym z nim dłużej... i tutaj mi się wydaje, że pies pogrzebany, że właśnie o to chodzi - facet miły, zakochany, więc dalej z nim jesteście. Mam rację czy nie?

Gość MA KA DAMIA
bo opiekuje sie mna jak zaden inny, bo docenia wszytsko co robie dla niego, chce mnie taka jaka jestem, akceptuje zle i dobre strony... bo moge sie do niego przytulic zawsze go o wszystko poprosic, jest przy mnie w najciezszych chwilach i chwilach radosci, bo wpsiera mnie zawsze i wszedzie... chyba wystarczy?

Gość gość
wystarczy :) ale dalej... to jest relacja jak przyjacielska, a nie partnerska btw przecież jak ktoś cię w ogóle nie podnieca to nawet ciężko uprawiać ten seks... chyba wiecie z jakiej racji. No i to trochę oszukiwanie tej drugiej osoby

Gość gość
Ja tak mam i trwam w tym ale nie wiem czy umiem wytłumaczyć jak do tego doszło. To wszystko jest zbyt skomplikowane. Moje życie jest zbyt skomplikowane. To trwa od 12 lat. Jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
z litosci; i z nadzieji ze milosc sie narodzi;;;a jednak sie nie narodzila; i spalil buty