Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łóżko Adasia u babci , chłopczyka który uciekl z domu i sie wyziębił

Polecane posty

Gość gość
popielniczka, papierochy , rany boskie :O i małe dziecko tam sie bawi i spi , masakra

Gość gość
Po pierwsze nie widze problemu w tym, ze stoi jakis czteropak. U mnie w domu byly dzieci, a dziadek robil wino. Nie znaczy, ze wszyscy z butla rurka je wciagali... Glodnemu chyba chleb na mysli :O I glupie pytanie gdzie byli rodzice i czemu babcia sie zajmowala wnukami. Kuzwa nie napisze, ze babcie od tego sa, bo nie sa ale wiele babc sie wnukami zajmuje i jest to zupelnie normalne zjawisko. Szczesliwi ci rodzice, ktorzy maja taka mozliwosc. Zazdrosna? ;> W dodatku nasze prabcie i babcie mialy 5 i czasem wiecej rodzenstwa/dzieci. Takie kiedys byly rodziny. Potem po wojnie trzeba bylo odbudowac zasoby ludzkie - naturalny objaw. A patologie to sama pewnie masz, kazdy sadzi po sobie :O

Gość gość
Zawsze twierdze ze dzieci gubią sie, ranią i ulegają dziwacznym wypadkom właśnie w takich normalnych rodzinach No ale gdy nazwę to po imieniu to każdy sie oburza ze to nie patologia Jakoś nigdy nie słyszałam by ginęło dziecko z rodziny gdzie tych dzieci jest jedno czy dwoje

Gość gość
Moja babcia miała jedenaścioro rodzeństwa, pochodziła ze wsi, sama zaś dzieci miała dwoje Widocznie wraz z przeprowadzka do miasta nabrała rozumu

Gość gość
moja prababcia tez miala tylko 3 dzieci. Ale dwoje zginelo, w czasie rzezi za Bugiem... Lepiej by na tym wyszla jakby miala 10 dzieci...

Gość gość
mój pies lepiej śpi niż to dziecko , przeciez mozna kupić do babci łóżeczko zwykłe używane ze szczebelkami , durni prości ludzie

Gość gość
Można kupić łóżeczko, jeśli ma sie na to kase i widzi sie taka potrzebę, ale najwyraźniej mitów nie przeszkadzało ze dziecko śpi na jakimś rozkladanym

Gość gość
nie rozpoznałam bo nie piję piwa

Gość gość
18:21 chyba slepa jestes to nie nóż tylko grzebień.

Gość gość
jak z patologicznej rodziny to po kiego go ratowali po co nam dzieci z rodzin patologicznych?

Gość gość
to nie jest patologia

Gość gość
dziś uwadze sie będzie tłumaczyła

Gość gość
Dlaczego ludzie jestescie takie glupie i naiwne - i pozwalacie dziennikarzom fotografowac swoje mieszkanie w takim p*****lniku. Dlaczego nik nie uporzadkowal tych pokoi i obejscia. To takie typowe polskie chamskie beztroskie zachowanie.

Gość gość
Ludzie dlaczego w was tyle jadu ? Przecież to był przypadek a różnego rodzaju wypadków tak dzieci jak i dorosłych jest wiele.Rodzina ta jest typową polską rodziną i warunki mieszkania ,spania są takie jak w przeciętnym polskim domu .Pomoc babci też jest bezcenna.Ludzie nie udajcie tu ideałów , bo w waszych domach ,rodzinach też toczy się zwyczajne życie , przeróżne wypadki, w różnych warunkach nocuje się będąc w gościach.A tu tak was wszystko razi i gorszy .Właśnie to jest nasza typowa polska cecha narodowa.Człowiek człowiekowi wilkiem.I z tą cechą wyjeżdżamy za granice a tam , jeden drugiego przestrzega "Nie zadaj się z polakami bo żle na tym wyjdziesz "

Gość gość
Kurde na tej kafeterii to jedno wielkie skupisko żmij siedzi.Same mają większą patologie a tu chcą się dowartościować ,zamiast współczuć tej przeciętnej polskiej rodzinie .

Gość gość
Luuudzie. Co za debilne dyskusje. Przeciez , nawet jesli drzwi bylyby zamkniete na zamek, waszym zdaniem, dwuletnie dziecko nie jest w stanie go otworzyc? Przeciez to nie zamek szyfrowy. Czy wy nie macie dzieci???