Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lubią chudziutkich

Polecane posty

Gość gość
Chudzi sa lepsi w lozku. Tyle powiem

Gość gość
lubie umiesnionych facetow a nie cherlakow

Gość gość
Chudzi sa lepsi w lozku. Tyle powiem X A co na to endokrynolgia? A ona na to, ze aby utrzymac mase miesniowa oraz kostna potrzebny jest wysoki poziom hormonow anabolicznych (testosteron, insulina, hormon wzrostu). Chudzielec z obnizona masa miesniowa ma obnizony poziom testosteronu, a taki koles jest slaby z lozku.

Gość gość
Najwidoczniej natura o tym nie wie :D (do osoby od hormonow)

Gość gość
lubicie chude?

Gość AutorrTematu
Dzięki testosteronowi mięśnie łatwo są budowane to jest prawda, ale testosteron odgrywa też jedną rzecz którą ja posiadam.Mam bardzo niski głos basowy czasami lekko chrypi

Gość gość
A co jak chudy chlop nie ma miesni za duzo ale basowy glos i duzo owlosienia typu meskiego? Matko z corka

Gość CHUDZI sa ATYMESCY
CHUDZI niezbyt dobrze zbudowai faceci SA ATYMESCY !!

Gość gość
ja tam takiego chudego, nawet bardzo chudego pokochalami mnie pociaga po dzis dzien

Gość gość
A co jak chudy chlop nie ma miesni za duzo ale basowy glos i duzo owlosienia typu meskiego? Matko z corka X To oznacza, ze wieksza czesc wolnego testosteronu zostala przeksztalcona do dihydro-testosteronu. Komorki mieszkow wlosowych oraz strun glosowych na swoich blonach zawieraja receptory androgenowe wiazace sie z dihydro-testosteronem. Pula wolnego, anabolicznego testosteronu jest wiec dodatkowo zmniejszana przez redukcje 5 alfa reduktaza.

Gość gość
naprawdę lubicie facetów z otyłością?

Gość gość
A tam... jak będziecie miały po 40 lat i dalej będziecie same przez wybrzydzanie to zobaczycie jak to jest... wtedy wam du.a urośnie i lipa...

Gość gość
Mój chłopak też jest bardzo szczupły, ale jest bardzo kochany i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Zdecydowanie lepszy jest chudy facet niż otyły, bo chudzi się nie pocą w trakcie igraszek i zdecydowanie więcej mogą i ogólnie są mniej leniwi :)

Gość gość
A ona na to, ze aby utrzymac mase miesniowa oraz kostna potrzebny jest wysoki poziom hormonow anabolicznych x Co za brednie, aby utrzymać masę mięśniową organizm potrzebuje odpowiedniego pożywienia, zwłaszcza białka, a nie jakichś hormonów, testosteron jest ważny w okresie dojrzewania, potem jego poziom spada. Samym hormonem organizm się nie wyżywi.

Gość gość
Co za brednie, x Prosze o utrzymanie poziomu dyskusji aby utrzymac mase miesniowa organizm potrzebuje odpowiedniego pozywienia, zwlaszcza bialka, a nie jakichs hormonów, testosteron jest wazny w okresie dojrzewania, potem jego poziom spada. Samym hormonem organizm sie nie wyzywi. x Dlaczego po cyklu, pomimo utrzymania podazy protein oraz planu treningowego zalicza sie spadek masy miesiowej, a bez odblokowania zjazd jest z dnia na dzien?

Gość gość
Tu jest rozmowa o chudym, a nie o kimś kto regularnie trenuje i jego celem jest bycie drugim Pudzianem. Inaczej zachowuje się ciało normalnego człowieka, a inaczej kulturysty, któremu bez hormonów podawanych z zewnątrz nie uda się osiągnąć takiego poziomu. Autor musi po prostu więcej jeść, bo widocznie jego organizm nie otrzymuje odpowiedniej dawki węgli i białka.

Gość gość
aby utrzymac mase miesniowa oraz kostna potrzebny jest wysoki poziom hormonow anabolicznych (testosteron, insulina, hormon wzrostu) x Z tego co mi wiadomo to akurat insulina obniża poziom testosteronu w organizmie, więc twoja teoria nie trzyma się kupy :)

Gość gość
Insulina nie obniża poziom testosteronu. Insulina wiąże się z receptorami w komórkach Leydiga pobudzając je do produkcji testosteronu.

Gość gość
Jak dla mnie to najlepsza opcja to siłownia, sam latam do Saturna od roku i bez żadnych suplów zdecydowanie poprawiłem sylwetkę.

Gość malarodriguez
To zależy, ja lubię ładnie zbudowanych, ale mam znajomego, który jest bardzo chudy i od lat mam na niego ochotę, koleś ma coś w sobie co mnie strasznie pociąga, spojrzenie, głos itp.