Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle zmęczenie. pomocy. tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też czujecie wszechogarniajace zmęczenie na codzień??? Ja pracuje 4 dnia tygodniu resztę mam wolne i juz po wstanie z łóżka jestem zmeczona. Kiedy dzieci w szkole zwykle leżę lub drzemie, ledwo się zwlekaj żeby coś w domu zrobić. Po południu przy dzieciach oczy mi same lecą, spać i tylko spać. Jak juz wstane coś robić to jakoś ki to idzie ale jak już siedzę to prawie śpię. Czy to przez ta pogodę, sztuczne światło w domu, zimno.... Biorę magnez ale raczej nie pomaga.

Gość gość
badania hormonów zrobić przy tarczycy są podobne objawy

Gość gość
Ja tak miałam, to depresja lub stany depresyjne. Leczę się , dostałam leki od psychiatry i teraz już nie musze spać po pracy jak to zawsze robiłam i nie ziewam co 5 sekund. Mam więcej energii i nie chodze spac o 21:30 a o 24 i rano wsatję wyspana.

Gość gość
Jeju... Jak ja bym tak cchciała. Jeszcze nie tak dawno kilka miesięcy temu tak nie miałam, byłam pełna Energi spać chodziłam po 23 rano wstawalam normalnie a i w dzień czułam się inaczej. Powiązana to z pogoda.... Teraz szybciej robi się ciemno, zimno, smutnie... Nawet niemam siły z dziecmi pogadać dłużej bo marze tylko o spaniu

Gość gość
no to może masz depresję jesienno- zimowa i ją tez się leczy. Wiem co przeżywasz, to okropne uczucie, ja nie wytrzymałam i poszłam do lekarza. Wreszcie zyję.