Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy on jest straszy od niej dużo

Polecane posty

Gość gość

to taki związek gdzie facet nie może zaimponować kobiecie w swoim wieku więc wykorzystuje naiwność młodej kobiety. Młoda kobieta nie rozwija sie przy nim, wręcz cofa. Związek z góry skazany na niepowodzenie - kwestia czasu...

Gość gość
Niekoniecznie, taki facet też może wnieść coś do zycia tej kobiety. Jest dojrzalszy, doświadczony, czasami lepszy niż faceci w wieku tej kobiety. Wiek to nie przeszkoda, ale oczywiście nie 50lat różnicy.., Ale np 10 według mnie jest w porządku.

Gość gość
ale na ogół facet 30 /40 letni jeśli nie ma się czym popisać ( elokwencja , spryt, błyskotliwość ) znajduje sobie towarzyszkę młodszą która to doceni i zechce uwić z nim gniazdko. Ona go wybiera tylko i wyłącznie z tego faktu , iż on jej się wydaje stateczny. Facet w jej wieku to taki który może sobie pójść w każdej chwili. Kiedy związek 20 latki i 30 latka dobiega stażu 10 lat to ona widzi swoje błędy- jej młodsze koleżanki mężatki płakały kiedy ich młodzi mężowie szli w tany , ale wracali pokornie. A jej stray pryk po prostu siedzi przed tv i tyle z uniesień.

Gość gość
mam 26 lat mój facet 36, i kompletnie nie czuję tej różnicy. Dla mnie dopuszczalna różnica to 15 lat.

Gość gość
dużo starszy to dla mnie różnica co najmniej 20 lat

Gość gość
taka różnica 10 do 20 lat to nie jest rażąco duża różnica, nie przesadzaj. Niestety po nas kobietach szybciej widać upływ lat a mężczyzna nawet jak starszy ale zadbany nie budzi obrzydzenia

Gość gość
ja mam faceta starszego o 16 lat. Ja mam 30 a on 46 i powiem ci ze jestesmy razem 6 lat. I to prawda ze kobiety starzeja sie szybciej. niestety. Widzę jego rowiesniczki kobiety majace 45 czy 46 lat wygladaja juz no tak starzej, cialo malo jedrne, itp. Facet ma grubsza skore, wolniej sie starzeje. Kobieta ma skóe delikatna, na nas maja wpyl hormony, porody itp dlatego kobieta starzeje sie szybciej czyli wyglada na starsza niz faceci jej rowiesnicy.

Gość gość
ja znam małżeństwo różnica wieku jest 15lat ona starsza ale o wiele młodziej wygląda od męża to jest kwestia genów nie płci