Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To będzie mój 3 samotny sylwester, a wasz?

Polecane posty

Gość gość

Liczę je od momentu, kiedy skończyłam 15 lat. Począwszy od 2012/2013 spędzam Sylwestra w domu, z rodzicami (próbuję ich za każdym razem gdzies wypchnąć, raz chciałam im kupić bilety do filharmonii, ale nie chcieli niestety). Nie mam z kim go spędzić (choć miałam propozycję od kolegi z Londka, ale nie chcę z nim) i tyle, nie szukałam nigdy desperacko nikogo na siłę ani nie próbuję się wciskać do ledwo mi znanych osób na jakieś imprezy. Kiedyś myślałam nad opcją samotnego wyjazdu na takie 1 dniowe wyjazdy np. do Austrii, ale po co mi to w sumie. Przyznam, że czasem jest smutno. Ale bez przesady. Może bardziej bym żałowała, gdyby moje poprzednie Sylwki były jakieś wystrzałowe - ale były przeciętne - a szczególnie 11/12 - nuuuda! W zeszłym roku rodzice poszli spać koło 1, a ja wypiłam całego szampana, siedziałam, słuchałam muzyki i czytałam książkę, potem pooglądałam fajerwerki i poszłam spać. P.S W zeszłym roku miałyśmy z mamą śmieszny epizod - zamieściłyśmy ogłoszenie, że ona spędzi z kims sylwka - i jaka desperacja facetów - szok - jeden napisał że przyjedzie 'swoim maluchem z innego wojewudztwa, nie ma kokosow, ale moze dac siebie' tego typu rzeczy. Ile było śmiechu to nasze :D A wy ile czasu macie samotny Sylwester i jaki stosunek do tego?

Gość gość
Liczę je od Sylwestra 2009/2010. W zasadzie to w 2009 kończyłam już 16 lat

Gość gość
zycie jest piękne nawet wtedy kiedy jest nudne

Gość gość
mój już 73 samotny sylwester

Gość gość
Ja nienawidzę nudnego, ale nie mam z kim robić spontanicznych rzeczy :) jeden Sylwek mógł być spędzony z chłopakiem, ale zdążyłam z nim do Sylwestra kolejnego zerwać :D byliśmy razem parę miesięcy..

Gość gość
mam 28 lat miałam 2 "normalne" sylwestry: ok. 14-15l. 24 l.

Gość gość
Liczcie od momentu, kiedy zaczęliście dojrzewać i odczuwać taką potrzebę. Ja w zasadzie dość późno zaczęłam dojrzewac, bo po 15 roku ż., .Pierwszy, na którym też pierwszy raz napiłam się alkoholu (kieliszek szampana) był właśnie w 2009/2010 (ale szałowy to on nie był, ot taki, z ówczesną przyjaciółką)

Mój prawdopodobnie pierwszy z rzędu. Plany jakieś były, ale z racji późno kończonej pracy nie do zrealizowania.

Gość gość
A ja idę do pracy w sylwka i kończę o 22 i co, płakać mam? Gdzie i kiedy mam się przebrać, zrobić makijaż, fryzurę? Kupię szampana, dojadę z pracy, grzmotnę się na łóżko, wypiję kieliszka i nie wiem czy północy doczekam :O

Gość gość
Dwa lata temu byłam na całkiem fajnej domówce. W poprzednim roku piłam z mamą, a potem dopiłam się sama i grałam w gry :D W tym roku mam zaproszenie na kilkudniowy sylwester za granicę, ale po prostu nie zdążę tego ogarnąć i wrócić na czas. Planowałam ze znajomymi sylwestra w klubie, ale moja kumpela zostaje w pracy za granicą, a druga wyjeżdża do rodziny, a bez nich nie chcę iść. Zostaje mi ponowie picie z mamą albo też z inną koleżanką i ewentualnie napijemy się we dwie i będziemy sobie śpiewać piosenki. Ale chyba się z mamą napiję, przynajmniej jedzenie będzie pyszne ;)

Gość gość
w wieku 15-18 lat przychodziły do mnie koleżanki i kuzyn hmmm...19 i 20 lat na imprezie w wynajętej świetlicy 21 lat sama w domu 22 lata sama w domu 23 lata sama w domu 24 lata impreza u znajomych 25 lat sama w domu 26 lat, czyli ten tok, chyba też sama