Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zak wyglada typowa polska ksieszniczka i jej boski obcokrajofiec hihi zdjecia

Polecane posty

Gość gość
sol najs :D

Gość gość
No ale ten co trzyma ta laske na rekach to calkiem, calkiem. wyglada jak zywcem wyjety z wenezuelskiej telenoweli. Jeszcze jakby mi recytowal co wieczor poezje do lozka z tym swoim latynoskim akcentem hmmm ale sie rozmazylam.

Gość gość
o matko hahahahaha ja jadłam! hahaha

Gość gość
Ha normalni ludzie, ciekawe jak ty wygladasz , twoja todzina, pokaz zdjecie to sie posmiejemy, niech kazdy zyje jak chce, z kim chce , nudzisz sie , wyszukujesz zdjec, sciagasz, robisz z tego temat, kup lepiej slownik polslokrajofcu hshahahaha, nie lubie ludzi co podsmiewaja sie z innych

Gość gość
Ale pasztety

Gość gość
Tak wlasnie wygladaja w wiekszosci te babochlopy co na Polske pluja i tak jukej zachwalaja. Exdebilka i jej podobne hahahahaaha wcale sie nie dziwie, ze z Polski to musialo uciekac hahahaa

Gość gość
Coś czuję, że matka twoja autorze ojca z autobusem arabów zdradziła. Innego wytłumaczenia niczym nieuzasadnionej nienawiści do obcych ludzi nie znajduję. Żyj i daj żyć innym zakompleksiony człowieczku.

Gość gość
już robactwo jedzie stare śpiewki jak komus cos się nie podoba to od razu musi zazdrościć , jakie to polskie zakute myślenie

Gość gośći
Myslisz szmato, ze wsze nowoczesne zchodnioeuroejskie myślenie jest cool, bo prujecie sie jak świnie z największymi poyebami na tej planecie? Szmaty bez honoru. Swego czasu to Francuzi takim zdzirom głowy golili i palami napyerdalali

Gość gość
Tym oblesnym wiesniarom tylko ciapaci i czarnuchy zostali.

Gość gość
O fu nie mogę na to patrzec ja bym się ze wstydu spaliła gdybym do domu przyprowadzila jakieś Abdula z kebabu. No ale moja rodzina to klasa wyższa my się cenimy.

Gość gość
Kolego, wrzuc nowe paszczury do pokazywarki.

Gość gość
Widzę, że trafiłam w dziesiątkę. W twoich żyłach musi płynąć krew dzikusów, azjatów bliskowschodnich. Tam żyją takie s*******ny, które kobiet nie szanują. Miej pretensje kundlu do swoich przodków.

Gość gość
ta kultowa strona przewija ie juz setki razy w roznych tematach, zgadlam bez patrzenia ze to jest to samo

Gość gość
ale ten na laweczce to calkiem niezly gostek i laska elegancka

Gość gość
Łooooo jesu...

Gość gość
Ale szkarady

Gość gość
no smieszny temat ale jest w nim 90% prawdy laki ktore tutaj jada po polakach a zwiazane sa z ciapatymi krzycza ze polacy sracy i owacy tymczasem malo ktora z nich mialaby szanse u faceta ktory nie jest ciapatym oni biora wszystko jak leci... widze to na imprezach bardzo czesto kolesie w miare nawet wygladajacy podrywaja takie polskie pasztety ze az ciarki po plecach przechodza na sam widok :/ ... wchodza pozniej takie modelki na forum i heja ! jacy to polacy zli ;) ja zawsze powtarzam chcesz sie wiazac z angolem i spoko ale dlaczego ciapatym dlaczego to one zmieniaja religie? nagle staly sie wierzace ? gdyby to facet (ciapaty) mialby zmienic religie dla polki dostalaby takiego kopa zezlamalaby sie w pol :/ takie dziewczyny nie maja zadnych wartosci

Gość gość
100 % prawdy. To szkarady i pasztety. Wystarczy pojsc do ambasady by zobaczyc te nasze ksiezniczki ze swoimi alvaro. Az rzygać sie chce takie to brzydkie i oblesne. Potem na forach kozacza jacy to obcokrajowcy sa rochacze. No jak caly zycie taki pasztet zadawal sie z polskim lumpem a nie normalnym Polakiem to sie nie dziwie. Normalny Polak kijem tevo dotknac nie chcial wiec musialy sie szmaciska z obcokrajowcami zaczac pruc. Ci/p/ka lajdaczka przeciez nie daje spokoju.

Gość gość
Macie rację. Zawsze jak widzę białą kobietę z ciapatym jest to jakaś paskuda. ALE! Jak widzę np. Polkę z Norwegiem, Szwedem, Holendrem czy tam Niemcem to są to całkiem fajne laski. I o dziwo one się nie wypierają swojej polskości jak te pasztety od ciapatych i czarnuchów

Gość Waka
Bo z Europejczykami to nie wstyd sie wiązać. Te Polki, które są z Europejczykami są dumne ze swojej Polskości i swojego kraju. Przewaznie to wykształcone kobiety sukcesu. Tylko szmaty co na dyskach sie prują jak świnie ze wszystkim co ma fiuta to potem ujadają na forach. Trzeba J/e/ba/c te szmaty na każdym kroku.

Gość gość
przynajmniej nie kelneruje po 30-stce z dzieckiem brudasa w tle ale partia :D

Gość gość
a te paskudy z linków mają fagasów z kebabu (nawet go u siebie reklamują na profilach) hahaha obleśne, a ja się zastanawiałam czemu tu u mnie w trójmieście tyle kebabów, nikt nie kontroluje tych ciapackich imigrantów? a oni sobie po prostu biorą takie maszkarony za żony i już mają stały pobyt hahaha szkoda, że te kobiety nie mają przyjaciół czy rodzin którzy mogliby im wytłumaczyć że to nie są kandydaci dla nich, no ale cóż. mi by znajomi dosadnie dali do zrozumienia co o tym myślą gdybym związała się z takim brudasem, no ale ja mam lepszy gust i do takiej sytuacji nie dojdzie ;)

Gość gość
patologia nie maj szans na bialego faceta, ktory nie smierdzi tanim zarciem