Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zak wyglada typowa polska ksieszniczka i jej boski obcokrajofiec hihi zdjecia

Polecane posty

Gość gość
jejku w ameryce nikt nikomu nie przeszkadza bys z obcokrajowcem. tam to normalne. tylko polacu robia z tego wielki problem. Jak to powiedział EMINEM ze dla polskich swin nie spiewa bo to rasisci

Gość gość
Bo polace to mamin synki bez ambicji i bez wartosci!!!

Gość gość
ale ryj no takie tepaki sa z tymi pakistynczykami i brazylami i maja ''shop'' :D

Gość Katarzyna PL
Bo w Ameryce jest jedno wielkie multi-culti, jedyni rdzenni Amerykanie to Indianie, którzy skończyli w rezerwatach. W Ameryce jest olbrzymi rasizm i podział między kulturami. No ale jak ktoś jest wieśniakiem/wieśniaczką który/-a pluje do własnego gniazda to nie mam więcej pytań. Wolę rozmawiać z ludźmi oczytanymi, którzy mają jakąś wiedzę na dany temat (i nie mówię tu o przygodnym romansie z Tunezyjczykiem).

Gość gość
wklejaj je w pokazywarkę im więcej tym weselej buhaha :D

Gość gość
Wspolczuje tym facetom z calego serca. Przeciez Ci goscie doskonale zdaja sobie sprawe, ze zwiazali sie z kobietami o bardzo watpliwej urodzie. Co nimi kieruje, ze decyduja sie budzic codziennie w lozku z taka kobieta, ze decyduja sie miec z nia dziecko?

Gość gość
ja p*****le i takie cos sie rozmnaza

Gość gość
I co? lepiej ci, jeżeli to wstawisz? Może są z nimi dla wizy, może naprawdę się kochają? Nie rozumiem, co ciebie w ogóle to obchodzi. To nie są śmieszne rzeczy, ale żeby to pojąć trzeba mieć choć cząstkę mózgu. Każdy człowiek wymaga akceptacji, a skoro w Polsce jedyne określenie na te kobiety to "świnia"(twój przykład, inteligencie) to oczywiste, że jadą gdzie indziej, szukają kogoś innego. Zresztą to chyba dobrze, więcej modelek zostanie dla ciebie macho. Tylko ja ci gwarantuję, że żadna normalna dziewczyna/kobieta nie spojrzy na takiego głupiego chama. Piszesz w tym momencie o ludziach, obojętnie jakich, ale o ludziach. Chociaż i tak tego nie pojmiesz, lepiej być debilem niż zrozumieć drugiego człowieka, tak jest łatwiej.

Gość gość
Eminem nigdy tak nie powiedział, bo współpracuje z polskimi wykonawcami głupia cipo. To plotka, która powstała po wypowiedzi Axla Rosse w jednym z wywiadów. Użył wtedy określenia, Polish judeers czy jakoś tak. To określenie obraźliwe w amerykańskim slangu nie dotyczące w ogóle Polaków czy Żydów a sam Rosse wielokrotnie wyjaśniał cała sytuacje. Zreszta zagrał w Polsce koncert gdzie wystąpił na nim z Polska flaga, tak samo jak w Izraelu. Głupia suko z wielkim dzyndzlem miedzy nogami nie rozpowiadaj głupot.

Gość gość
Dokładnie. Jego prapraprzodek dziadek był nawet Polakiem. Te suki nawet nie wiedz co piszą.

Gość gość
ale kartofle najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc tych dziewczyn - babochlopow, ktore sa z ciapakami z kebabu to wlasnie litwinki, wegierki i inne ze wschodu a polki sa w wiekszosci z polakami w dresach

Gość gość
Oczywiscie, ze wszystkie zaprezentowane pary laczy bardzo goraca milosc. Zar tej wielkiej milosc***arzy mnie wrecz w dlonie. Moze kazdy czlowiek wymaga akceptacji, ale nie kazdy zostanie nia obdarzony, a takie lewackie hasla niedlugo splona w wielkich piecach. W d***e mam koniecznosc zrozumienia wszystkich mi obcych ludzi, wystarczy mi moja rodzina. Debilem nie jestem, twardo stapam po ziemi, ale Ty z pewnoscia jestes wyjatkowo naiwna i wyjatkowo krotkowzroczna.

Gość gość
No właśnie, co Was obchodzą obcy ludzie? Niech sobie spią te kobiety z Arabami, nawet i z psami jak tak lubią, co mi do tego? Naprawdę aż tak Was to boli, żeby zdjęcia szukać po facebookach i wstawiać? Zdradziła Cię jakaś z Arabem czy co? Skąd to zainteresowanie?

Gość gość
te kobiety moga cos zapewnic wartosciowego zagranica - wize facetom, ktorym to odpowiada, plus niektore ciapki maja kase polacy tez nie maja bardzo wysublimowanego gustu, byle baba byla chuda i lafirynda

Gość gość
Wiecie co? jesteście hipokryci. Tak nienawidzicie tych kobiet ale na Polki, które mieszkają tutaj w PL i nie są z ciapakami, też mówicie "su.ka" itd. Wy nie macie szacunku do nikogo. Kole w oczka czyjeś szczęście i dobre życie? Oj kole, kole. Teraz dodam coś od siebie. Mieszkam w UK, od niedawna. Zdążyłam niestety się napatrzeć już na ciapatych i ich znienawidzić. W niektórych miejscach zachowują się jakby nigdy kobiety nie widzieli. Obleśne typy. Gardzę nimi ale ja mam powody do tego. Mimo wszystko, są również ciapaci tacy, którzy są wykształceni i nie są prostakami. Boli mnie, że Polki się nie szanują. Nie wszystkie również. Są takie, które puszczają sie za funty z ciapatymi. A później mówią o nas, że jesteśmy łatwe. Nie jest złe, to że któraś dziewczyna ma męża hindusa, czy czarnego. Złe jest to, kiedy ten hindus i ciapaty zachowuje sie w stosunku do kobiet nie tak jak powinien. Jeśli ci ludzie są dobrzy, to nie widze powodu, dla którego Polki mialyby się z nimi nie łączyć. Skąd pomysł na tego posta? Chyba tylko ograniczony umysł mógłby coś takiego wymyślić. Każdy powinien wiedziec o tym, ze nie wrzuca się do 1 wora wszystkich ludzi.

Gość gośćci rd
Słuchaj suko obnazamy tutaj wasze obłudne profile psychologiczne. Plujecie na Polskę to macie za swoje. Nie damy Polski miana zgnieść szmaciska. Zrozumcie to raz na zawsze. Nie zabiła nas komuna, nazizm, potop szwedzki i radziecki nie zabije nas na pewno takie polskojęzyczne gofno jak wy

Gość gość
z ciapkiem nawet za kase bym nie poszla :D ja mam wyglad.

Gość gość
Ten post powstal w celu zaprezentowania sylwetek typowych polskich ksiezniczek, ktore zwiazaly sie z ich boskimi obcokrajowcami. Polscy mezczyzni maja chyba dosc szkalowania Polski i Polakow przez ksiezniczki, ktore nie majac powodzenia a nastepnie wiazac sie z ciapatymi rozpoczynaja swoja e-batalie.

Gość gość
Wiesz, co zabija Polskę? Nieudolna polityka naszych rządzących. Ja bardzo chciałam zostać w Polsce, kocham ten kraj i uważam, że jest najpiękniejszy na świecie, że mamy się czym pochwalić. Niestety, w tym kraju nie da sie żyć a ja nie mam bogatych rodziców, którzy daliby mi pieniążki. Próbowałam w kraju coś zrobić, to wiesz co ze mną Polska zrobiła? Przeżuła i wypluła. Muszę żyć tutaj, w miejscu, które pomaga takim jak ja stanąć na nogi, bo mój własny kraj mi nie potrafi tego zapewnić. W Polsce niedługo zostaną same prostaki, Twojego pokroju, które pod przykrywką pozornej anonimowości internetu, zakładają tego typu posty i plują na ludzi. Większość z nich pewnie to ludzie tacy jak ja, którym sie nie udalo w Polandii a ktrzy chcieliby żyć w spokoju we własnym kraju. Więc przestań gadać farmazony łebku zakuty, bo chyba nie liznąłeś nigdy prawdziwego życia, nigdy chyba ycie Ci nie dowalilo porządnie. Ale spoko, żyjąc w Polandii masz bardzo duże szanse. Na początek proponuję otworzyć jakiś biznes, nie mając na koncie prawie nic. Zobaczysz jak Twoj ukochany kraj "pomaga" w takich przedsięwzięciach. Kiedy nabierzesz doświadczenia, wówczas mozemy zacząć po ludzku dyskutować, bo na razie rzucasz tylko jakimiś górnolotnymi haslami za które niestety chleba nie kupisz.

Gość gość
zagranica polscy faceci to tez wiekszosc prostaki i dresy albo takie mamuski jak na zdjeciach no nie dziwne, ze jak przyznaje sie skad jestem to wszyscy sie dziwia jednak dziewczyny na poziomie jak ja sa z bialymi facetami

Gość gość
18:56 Widzę wielki patriota się odezwał, nazywa swoje rodaczki od suk, szmat i od świń. Mimo, że nic złego nie napisały a nawet w połowie przyznały rację. Ty nie jesteś żadnym patriotą, patriota szanuje ludzi z własnego kraju bez względu na to kim są. Nie zabiła "nas"? Kiedy to się działo nie było ciebie jeszcze w planach, nie przypisuj takich osiągnięć sobie. Jeżeli tak bardzo kręci cie patriotyzm musisz nauczyć się minimalnego szacunku, bo patriotyzm nie polega na rzucaniu obelg i wklejaniu na fora zdjęć jakiś dziewczyn które nic tobie nie zrobiły.

Gość gość
Twoj kraj jest zbyt biedny, bo nie stac go na dlug 150% PKB, aby zapewnic wszystkim to, czego potrzebuja, a temat nie tyczy sie warunkow, jakie tworzy rzad malym przedsiebiorcom, tylko porusza zagadnienie sylwetek typowych polskich ksiezniczek z ich boskimi obcokrajowcami. Nie wciskaj mi glodnych kawalkow o lizaniu prawdziwego zycia, bo wlasnymi rekami dorobilem sie z zona bardzo wiele, ale potrafilismy zawsze ocenic swoje szanse na odniesienie sukcesu. Jezeli w dalszym ciagu zamierzasz najezdzac na polski rzad, to zaloz odrebny temat.

Gość gość
gość dziś Masz rację, niestety. Tutaj, gdzie mieszkam Polacy zachowują się okropnie. Też nie wszyscy. Niestety często jest tak, że wstyd się przyznać do swojego pochodzenia. Nie wyobrażasz sobie, jak tutaj Polak potrafi się zachowywac i jak Polak Polaka potrafi "udupić" za przeproszeniem. W pracy najlepiej nie pracować z Polakami. Ci znienawidzeni Hindusi (częściowo i przeze mnie) mają jedna istotną zaletę, oni trzymają się razem! W pracy stoją za soba murem. Hindus będzie pomiatał Polakiem ale Hindusem nie. Ja widziałam nie raz jak gówniara "Pani Supervisor" od siedmiu boleści pomiata swoimi rodakami. Ważniaki i gołodupce z Polandii liznęli troche dobrobytu w UK i myślą, że są kimś. Nie są kimś, bo dalej są robolami na usługach Anglika. Jedzie taki do Polski z odlozonymi funtami i jest niby ktoś! z racji przelicznika stosunku funta do złotego. Wiem jak tu jest i wiem jak jest w PL. Niestety, możecie mnie tu wyzywać itd. ale prawda jest taka, że jesteśmy narodem butnym i chamskim. Słoma z butów wyłazi na każdym kroku. Przychodzi polaczek do fryzjera i zal mu zaplacic 1 f wiecej, choc i tak placi psie pieniądze i sie targuje, gdzie fryzjerka tez Polka na dorobku. Sami siebie okradamy!! POLACZKI!!! Na moje szczeście poznałam też wielu wspaniałych Polaków. Kazdy zyczylby sobie spotkac takich ludzi na obczyznie. Nie wolno wrzucać wszystkich ludzi do 1 wora. Nie znoszę ciapaków i czarnych (dopiero tu stalam sie rasistka) ale nie zamykam się na znajomosci z takimi ludzmi, bo nie kazdy ciapak i czarny to potwory i chamy! gość dziś Dzięki :)