Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zak wyglada typowa polska ksieszniczka i jej boski obcokrajofiec hihi zdjecia

Polecane posty

Gość gość
Wiesz dlaczeg tacy jestesmy. Bo od wiekow musielismy kombinowac. Najpierw przeciwko zaborcom, potem nazistom i komunistom. Nie zawsze jednak tacy bylismy. W XVI w Polska byla najbardziej tolerancyjnym krajem w Europie. To tutaj na Konfederacji Warszawskiej w pierwszej połowie XVI w powstala pierwsza na swiecie ustawa o tolerancji religijnej. Niestety zabory, komunizm i nazizm zrobily swoje. Trzeba pokolen aby ta mentalnosc zmienic. Zreszta ta zmiana nastepuje na naszych oczach. Idz w Polsce do urzedu w którym obsługuje cie baba po 50 a idz do urzedu w którym obsługuje cie młoda kobieta. Za malo widac soli jadlas by pojac o co w tym biega dlatego na forach ujadasz na wszystko co polskie.

Gość gość
gość dziś Wiesz dlaczeg tacy jestesmy. Bo od wiekow musielismy kombinowac. Najpierw przeciwko zaborcom, potem nazistom i komunistom. Nie zawsze jednak tacy bylismy. W XVI w Polska byla najbardziej tolerancyjnym krajem w Europie. To tutaj na Konfederacji Warszawskiej w pierwszej połowie XVI w powstala pierwsza na swiecie ustawa o tolerancji religijnej. Niestety zabory, komunizm i nazizm zrobily swoje. Trzeba pokolen aby ta mentalnosc zmienic. Zreszta ta zmiana nastepuje na naszych oczach. Idz w Polsce do urzedu w którym obsługuje cie baba po 50 a idz do urzedu w którym obsługuje cie młoda kobieta. Za malo widac soli jadlas by pojac o co w tym biega dlatego na forach ujadasz na wszystko co polskie. SŁUCHAM? Ja zjadłam za malo soli?A co Ty wiesz o mnie!Przeczytałeś choć w połowie to co pisałam? Czy sie czytać nie umie lub się nie chce? Przeżyłam BARDZO duzo! włącznie z borykaniem sie z problemami naszego kraju, z głupimi przepisami, instytucjami których nie powinno byc w PL albo, które powinny działać inaczej. Borykałam się prawie z głodem o frustracji, nerwach nie mówiąc! Nie chrzań mi o ilości zjedzonej soli. OK? Bo ja tu akurat wiem, jak się żyje w PL, jak Polandia pomaga i jak Polandia kocha swoje "dzieci"! GNOJU! Ja kocham Polskę! ale nie mogę tam życ, bo Polska ma mnie w d***e! czego nie rozumiesz? po 2 latach musiałam zamknąć interes bo zjadały mnie opłaty! musiałam zaczynac od nowa w Anglii! I wiesz co? g****o mnie obchodzi, że mieliśmy komunę i że biedna Polska się nie może z tego otrząsnąc, bo ja zyje tu i teraz, w tych czasach, które nie daja ludziom normalnie funkcjonowac! To nasi politycy nie rozliczyli komuchów i do momentu kiedy te darmozjady nie wymra, to nie ma co marzyc o złotych czasach! Ja nie zamierzam charytatywnie pracować dla Polski, która mnie okrada ze wszystkich stron. JA JUZ NIE MAM Z CZEGO POLSCE PLACIC! Coraz wiecej ludzi wyjezdza i maja racje. Kazdy chce lepiej zyc a nie zyc i placic darmozjadom podczas gdy kraj UPADA!

Gość gość
Kończę, bo zaczynam się denerwować. Moje zdenerwowanie wynika z tego że jako uczciwy obywatel nie otrzymałam nigdy należnej mi pomocy ze strony instytucji, które tę pomoc powinny mi zaoferować. Nie mówie tu o pomocy pieniężnej. Mówię tu o ułatwieniu życia tak, bym mogła w spokoju prowadzić dzialalność i płacić podatki Krajowi. Przez 2 lata byłam okradana przez swój Kraj. Nie liczcie na empatię z mojej strony. Nie wychwalam Anglii, uważam ze Polska jest najładniejsza i w ogóle the best ale pod względem możliwości życia i zarobkowania- to dno. Nie wierzycie? Spróbujcie założyć mała firmę. Nagle walniecie głową w beton, może to otrzeźwi takich jak Autor topiku albo osoba, która ostatnio mi napisala, ze za mało soli w zyciu zjadlam. Proponuję zacząć zrobić coś już teraz, jutro! zetkniecie się z takimi absurdami, że nie macie pojęcia, szybko zamkniecie biznes albo wyjedziecie za granicę, czego Wam nie życzę. Mamy ogromne mozliwości, regionalne wyroby, piękne miejsca- brakuje nam tylko mądrych ludzi którzy pozwolą nam to wykorzystać. Póki tacy się nie znajdą, nie warto siedzieć w tym kraju nawet minuty, chyba, że ktoś chce ciułać do końca życia. Tak po prostu jest i już. Nie ma co się obrażać i wyzywać. Dobranoc.

Gość gość
19:23 szmatą, "dzifką", i suką to jest twoja matka ale nie ja. Kiedyś dostaniesz od kogoś za swoje chamstwo, i nigdy się po tym nie podniesiesz. Gwarantuję ci to. Jesteś kompletnym ścierwem, niedouczonym na dodatek, nie masz nic wspólnego z patriotyzmem. Wyzywasz moich rodaków. Jesteś nikim. Nie powinieneś istnieć, masz gnój zamiast mózgu

Gość gość
Twoich rodakow moze i owszem obrazam ale te szmaty nie sa moimi rodakami. To zwykle sprzedajne kurfy. Poza tym idiotko co takiego PL ci robila, ze tak cie skrzywdzila. Jesli paralas sie biznesem to powiem ci suko, ze w tym fachu najpierw trzeba zbankrutowac z 10 razy by do czegosc dojsc. Ty to jak taki jełop, ktorego znam, co z PL uciekl bo z robienia zdjec nie mogl wyzyc. W UK w fabryce z 7 funa zapieprza ale w PL to pan biznesmen chcial byc. Ja szmato skonczylem AWF i mialem takie umiejetnosci, ze licealistki sie we mnie kochaly i listy milosne pisaly. Dyretorka jak bylem na praktykach to specjalnie dres zakladala by pocwiczyc ze mna aerobik. Niestety przez uklady nie dostalem pracy w szkole. Jednak na PL nie pluje tak jak ty l/a/ch/o/ci/agu. Bo to nie PL mnie skrzywdzila tylko jakas glupia dyrektorka, ktora wolala zatrudnic swojego syna. Przekwalifikowalem sie i dzisiaj zarabiam dobre pieniadze w PL. Moze nie tak duze jak ty w tym swoim smierdzacym jukej ale wystarczaja mi one na godne zycie. Wal gumy szmato.

Gość gość
Nie jestem tą dziewczyną od UK... żyję w Polsce. Jesteś tak prymitywnym zerem, że aż nie wiem co napisać. Obojętnie do kogo to pisałeś, po prostu nie mogę.. Powinni cię namierzyć i dać do oddziału zamkniętego. Ty dzifko ;)

Gość gość
To pewnie zaraz wyjedziesz i dolaczysz do grona tych poyebow zwanych niewykwalifikowana tania sila robocza. Powodzenia zycze niedoszla szmato

Gość comnietoo
nie mogłabym się związać z niecywilizowanym dzikusem, który narzuca mi swoją chorą religię, mam partnera który jest przystojnym polakiem

Gość gość
przede wszystkim preferuje bialych mezczyzn europejczykow. szmato.

Gość gość
Ale ciapolem pewnie nie pogardzisz

Gość gość
''' Bo to nie PL mnie skrzywdzila tylko jakas glupia dyrektorka, ktora wolala zatrudnic swojego syna.''' x x no bo Pl nikogo nie krzywdzi,krzywdzą tylko ludzie w Pl :D

Gość gość
te, ktore lataja za ciapatymi najbardziej to rumunki i ruskie polki zaczynaja sie wyrabiac

Gość gość
Ale PL tez mi pomogla. Wylsztalcila mnie, przekwalifikowala i pozwolila na normalne zycie

Gość gość
20:45 przykro mi suko ale jedyną osobą która jest żałosnym robolem to ty tu jesteś :p widać masz z tego powodu jakiś uraz..jesteś dowodem, że męskim szmatom nie zawsze jest latwo w zyciu :(

Gość gość
Dawajcie jeszcze linki;-)

Gość gość
Też chętnie zobaczę nowe linki

Gość gość
Problem nie w tym z kim one sie pokładają. Ich sprawa. Problem dopiero powstanie jak boski małż sprowadzi do Polski 25 kuzynów- niepiśmiennych dzikich prostaków .Lub gdy osadzi "xieżnę" w schowku na szczotki i wychowa dziecko np na islamskiego fanatyka nienawidzącego kraju w którym dorósł .Na zachodzie są takich tysiące . DOPIERO TO może być niebezpieczne .

Gość gość
Alez mi was zal zakompleksione male czlowieczki. Co was obchodzi kto z kim i jak? Czy moze zal wam dupska sciska, ze taka szkarada ma, nawet araba, a wy dalej na recznym? Macie jakis kompleks, plujecie jadem na wszystko co inne. Poziom jaki reprezentujecie jest ponizej wszelkiej krytyki. Patrzcie najpierw na siebie, agresywne chamy i chamki, a pozniej oceniajcie innych. Uroda przemija, mozgu takim idiotom jak wy juz nie przybedzie.

Gość gość
ale wy się polaczki opluwacie nic dziwnego, że ten kraj i naród upada. Za kilka pokoleń nikt o polaczkach nie będzie pamiętał, bo wy się nie potraficie choćby trzymać razem na emigracji tylko się opluwacie nawzajem, bo polki są łatwe bo Polacy to złodzieje i oszuści. Ale wy macie kompleksy :O Nie cierpię większość ciapaków i czarnuchów, ale oni przynajmniej trzymają się razem, a nie jak wy :classic_cool:

Gość gość
ja jestem ciekawa waszych pięknych twarzy i sylwetek, a także wykształcenia i kariery zawodowej. Coś mi się wydaje, że kobiety- nawet grubej i nieatrakcyjnej brak- a o dochodach jakie osiągają kelnerka ze swoim ulicznym sprzedawcą falafeli w UK, to można co najwyżej pomarzyć.. żaden przystojny i z sukcesami, nie zajmowałby sie "demaskowaniem"polskich księżniczek, tylko frustrat z dna piramidy spolecznej. a temat jest obrzydliwy: mizoginizm, rasizm, bezinteresowna nienawiść i powinien zostać zamknięty

Gość gość
Szmaciska usuwają moje rzeczowe postu. Jan tez trochę pousuwam