Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila1988

Zapłacił mi? O co chodzi???

Polecane posty

Gość Mila1988

Postaram się krótko: Spotykałam się od 2 miesięcy z facetem, przedstawiał mnie znajomym jako swoją dziewczynę itd itd wczoraj kochaliśmy się 1 raz, wyszedł rano ja jeszcze drzemałam, cmoknął mnie w czoło i poszedł do pracy z godzinę temu zobaczyłam, że pod moim etui na okulary leży 500 zł i karteczka z napisem "na jakaś małą przyjemność" No cholera :/ Napisałam do niego co to ma znaczyć, że poczułam się jak prostytutka a on mi pisze, że jest mu ze mną cudownie i chciał mi sprawić przyjemność bo wie, że lubię zakupy. Wcześniej kupował mi prezenty, ale nie chciałam ich bo mimo wszystko tak bez okazji przyjmować bardzo drogie podarki, jest dla mnie kłopotliwe bo nie mogę się tym samym zrewanżować. Zadzwonił i mówi, że skoro nie chce prezentów to (mówiłam mu, że to dla mnie kłopotliwe) żebym sama coś wybrała dla siebie tańszego żeby mi odpowiadało, skoro drogie rzeczy mnie peszą. I ogólnie, że on mi nieba chce przychylić a ja się bronię bezsensowną dumą i nie chciał mnie urazić tylko nie wie co mógłby mi kupić więc myślał, że może prędzej sama się zdecyduję. Masakra, on jest dziany, bardzo dziany a ja się utrzymuję za 1800 zł :/ Jest mi tak źle i niezręcznie :( Czuję się jak uboga krewna. Jak byście postąpiły? Nie wiem co zrobić, kasę oddam mu na pewno. Ale zastanawiam się czy to na dłuższą metę nie będzie dla mnie zbyt uciążliwe, już teraz w pracy mi gadają, że mi się partia trafiła, że tylko pomarzyć a żonki jego kumpli patrzą nam nie jak na małą utrzymankę. Teraz to do mnie dotarło, co znaczy "oj ale ci się trafiło, ale ci się ułożyło' :/

Gość Mila1988
Założyłam temat nie w tym dziale nie odpowiadajcie tu.

Gość gość
Czemu zaraz trzeba to wyolbrzymiać. Kup sobie cos ladnego.

Gość goscscdc
Bierz i nie wahaj się nowe kozaczki u kazara juz ns ciebie czekają he he

Gość gość
Powinnaś się obrazić bo już stare rozklapiochy biorą więcej, nisko cię ceni.