Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila1988

Zapłacił mi? co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość gość
Ja zazdroszczę. Nie mam pracy a mój facet nawet mi nie zapłaci za cole w barze. Muszę o kasę prosić rodziców, a on ma jeszcze alkies ale ze nie oddaje mu kasy za to, że np podwiózł mnie gdzieś :( Czasem on pide z kolegami aja siedze przy jendym piwie za 5 zł cały wieczór i oszczędzam go zeby nie siedziec z niczym :( Kobito facet jest ok, ja bym sobie reke dała uciąc zeby mój choć mi piwo postawił

Gość facet 65t93128573
są dwie możliwości w żadnej nie miał złych intencji: 1. podobało sie jemu tak, że chciał zrobić tobie prezent. Faceci nie mają pomysłów więc najlepiej dać kasę, kobieta kupi sobie sama to co chce najbardziej 2. podświadomie nie chce mieć żadnych zobowiązań . Według mnie bierz śmiało i nie rób z tego problemu

Gość gość
może być też tak że czuje się z tobą dobrze. Dawanie kasy to normalne w małżeństwach. Twój uraz jest bezsensowny

Gość gość
babo! nie przesdzak

Gość Mila1988
Hej :) Minął ponad miesiąc odkąd założyłam wątek. Dziękuję za odpowiedzi wszelakie. Nie jestem z mężczyzną, którego dotyczy temat. Utrzymujemy jednak kontakt, bo nadaj jestem w nim zakochana. On ciągle zabiega o to żebyśmy byli razem. Temat prezentów został rozwiązany, nie jest już w tej kwestii natrętny, nadal przeprasza mnie za tamtą sytuację a ja nadal się łamię. W sercu dalej mam wbitą drzazgę po tym co było ale ciężko oszukać samą siebie i wpierać, że uczucia choć trochę zmalały :( Dalej jestem w kropce a on dalej prosi żebym dała mu jeszcze szanse, bo zrozumiał, że podarunki czy kasa nie miały wpływu na moje uczucia i że nie kochałabym go ani mniej ani bardziej ze względu na to czy daje mi prezenty czy nie... W cholerę ale mi ciężko :(

Gość gość
Ja tez kiedys bylam taka honorowa i nie wzielam pieniedzy ktore mi facet dal w prezencie . Pozniej tego zalowalam ,bo juz wiecej nie dawal mi zadnych prezentow :(

Gość gość
LOL, kup sobie idiotko kota. Bedziesz miała z kim/z czym rozmawiać jak zostaniesz samotną, sfrustowaną, zgorzkniałą, starą panną. Really, bo inny los Cię nie czeka.

Gość gość
Ja bym nawet nigdy nie pomyslala ze facet zaplacil mi za seks. Ja od mojego czesto dostaje pieniadze,zawsze podziekuje a on sie cieszy ,ze moze mi je podarowac. Mam fajnego faceta,ciagle stara sie o mnie a ja o niego :D