Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból brzucha w 4 miesiącu

Polecane posty

Gość gość

witam jestem w 4 miesiącu ciąży i odczuwam czasem ból brzucha który przypomina ból miesiączkowy czy to normalne czy należy się bać proszę o porady

Gość gość
Mówiłaś o tym lekarzowi? Dziewczyno, chodzi o Twoje dziecko. W ciąży nie powinno czuć się takiego bólu brzucha jak przy miesiączce. Owszem, jakiś dyskomfort i lekki ból może występować ale nie przypomina on bólu związanego z menstruacją.

Gość gość
powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi, może cos zaleci, bóle na miesiaczke to takie mini skurcze wiec nie powinno się to zdarzać. Ja w czasie ciąży miałam takie lekkie bóle, a w zasadzie dyskomfort, lekarz stwierdził że jest to spowodowane wzrostem macicy, zalecono mi brać nospę.

Gość gość
dzwoniłam do mojego ginekologa na razie mam przyjmować nospę a jak bysie nasiliło to do szpitala mam się zgłosić

Gość gość
A więc jednak bez leków się nie obejdzie? Jestem teraz w 9tyg. Zawsze miałam dość bolesne miesiączki. Kolejna wizyta u lekarza za dwa tyg, a czuję lekkie bóle? Naprawdę nospę mogę zacząć sama stosować?

O podaniu NO-SPY w ciąży zawsze decyduje lekarz. Ze względu na brak wystarczających badań, produkt NO-SPA można stosować u pacjentek w okresie ciąży jedynie w przypadkach, gdy korzyść jego zastosowania przewyższa czynniki ryzyka