Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak macie

Polecane posty

Gość gość

Że wszystko co mówicie to są delikatnie mówiąc bzdury których nie należy słuchać... bo to co mówicie ma się nijak do tego co czujecie u was zawsze wygra uczucie, pożądanie i pragnienie bliskości. Miłość opiera się tylko i wyłącznie na fizycznym pociągu a nie "zdobywaniu", bez dotyku, czułości i seksu nawet faceta nie polubicie.

Dlaczego tak uważasz? Ja akurat mam kolegów ,z którymi się super dogaduję bez żadnych podtekstów natomiast jeśli chodzi o uczucia to my takie jesteśmy ,że potrzebujemy czułości ,a dlaczego tak jest to pytanie do Pana Boga hehe:)

Gość gość
kardulaki - chodzi mi bardziej o to że często udajecie niedostępne, twierdzicie że potrzebujecie czasu itd. A ja myślę że to kwestia trafienia na odpowiednią osobę po prostu i tracicie głowę i ta wasza logika zawsze przegra z uczuciami.

Gość gość
Widocznie nigdy nikogo nie pokochales. Ja stracilam pare razy glowe jak i dla mnie ktos tracil. W milosci nie ma logiki. Bo nie ma zadnych powodow zeby kochac bo milosc tak naprawde jest bez sensu

Tak to prawda jak komuś zależy to będzie to okazywał tylko u nas panuje przekonanie ,że jak kobieta zrobi pierwszy krok to zaraz jest uważana za "łatwą" dlatego udajemy niedostępne,a tak naprawdę tęsknimy za tą osobą. Są też sytuację kiedy ludzie są z kimś na przeczekanie do momentu aż znajdą "coś lepszego" i nie mają najmniejszych skrupułów żeby ranić drugą osobę i chyba o tym mówisz? Ja właśnie za szybko pokazuję ,że mi zależy i potem okazuje się ,że to był błąd:( generalnie jestem za tym żeby mówić wprost czy ktoś jest zainteresowany naszą osobą czy nie nie , a tekst potrzebuje czasu jest rozbrajający albo odpocznijmy od siebie hehe żenada!:)

Gość gość
Pokochać to pokochałem tylko że u was to wynika bardziej z fizyczności, ja np. nie pokocham kobiety która była by wredna, piła, ćpała itd. po prostu niemożliwe. Seks z taką owszem ale nie związek. Dla was kobiet te rzeczy idą na dalszy plan jak stracicie głowę.

Tak naprawdę to wielka gra. Trzeba po prostu umieć w nią zagrać. Trzeba być twardym, a nie miękkim. I nie przeginać. Kobiety to lubią.

Gość gość
Kobieta nie potrzebuje czułości, tylko emocji... to dwie zupełnie różne sprawy.

Gość gość
"kardulaki dziś Jestem kobietą więc wiem czego oczekuję!jezyk.gif " Sęk w tym że wy same tego nie wiecie... bo skąd te patologiczne związki? z pijakami? ćpunami? zdradzaczami?

Gość gość
Jestem kobietą więc wiem czego oczekuję! x To chyba najzabawniejsza wypowiedź na tym forum :P