Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaluuje

jego malzenstwo rozpada sie przeze mnie... jak to odkręcić...

Polecane posty

Gość zaluuje

Zrobilam coś strasznego :-( podobal mi sie zonaty facet pracujemy razem... w tamtym roku chciałam sie z nim przespac na wyjezdzie sluzbowym i dostalam kosza wtedy postanowilam zemste... Wszystko ukartowalam :-( postanowilam, ze musi minac jakis czas... I powiedzialam mu, ze umarla mi babcia, rozplakalam sie a on zaczal mnie pocieszac, poprosilam zeby zawiozl mnie do domu bo sama nie dam rady, zwolnilam sie u szefa i pojechalismy... Kolezanka czaila sie z aparatem pod moim blokiem. Wysiadlam i powiedzialam ze chyba ma kapcia bo chcialam zeby tez wysiadl... No i wysiadl sprawdzic i mowi nie ma zadnego kapcia a ja to wydawalo mi sie dzieki za wszystko i przytulilam go i chcialam pocalowac ale sie odsunal. No i wyslalysmy fotki jego zonie... "zobacz co twój maz robi w godzinach pracy". Te na ktorych go przytulam. W pracy caly tydzien chodzil jak cień widac bylo, ze plakal i juz zaczynalam zalowac tego co zrobilam a wczoraj przyszedl do mnie i powiedział cos w stylu... Dlaczego to zrobilas, moja zona jest w ciazy nigdy nic zlego ci nie zrobilem, stracilem wszystko co mialem, wyprowadzila sie i nie chce mnie juz znac. Rozryczalam sie i napisalam do niej ze to ukartowalam a ona "nie wierze ci nie pisz do mnie" blagam ratujcie...

Gość gość
Provo, ale i tak świadczy o chorobie umysłowej autorki.

Gość gość
okropne!

Gość gość
olej ich, frajerstwo nie zasługuje na uwagę, żal, smutek... zrób im kupę na wycieraczkę for good fun :D:classic_cool:

Gość gość
słaba prowokacja

Gość gość
Ja p*****le.Z przypadkiem autorki tematu nie poradziliby sobie najlepsi psychiatrzy.

Gość gość
olej ich, frajerstwo nie zasługuje na uwagę, żal, smutek... zrób im kupę na wycieraczkę for good fun smiech.gifcool.gif x kupę to robią na ryja takiej frajerce jak ty :D

Gość gość
Ale żenujące odpowiedzi, czy tu siedzi samo niepełnosprawne umysłowo gówniarstwo? Napisz do niej list i opisz wszystko dokładnie, razem ze swoimi intencjami i opisem jego zachowania. Ja myślę, że to jednak nie jest prowo.

Gość gość
Jesli to nie provo to jesteś autorko zimną i porąbaną suka, oby Ciebie tez ktos tak kiedys potraktował... Ta zona pewnie i tak juz nigdy nie zaufa mężowi, zniszczyłaś życie jemu, jej i temu nienarodzonemu dziecku, jesteś dumna?

Gość gość
gość dziś Ja myślę, że to jednak nie jest prowo. x Tylko niepełnosprawny umysłowo gówniarz mentalny może myśleć, że to jednak nie jest prowo.

Gość gość
ale tak właśnie robią suki co na siłę pchają się na kochanice

Gość gość
jestes głupia idiotka. idź po rozum do łba. ic dziwnego ze Cie nikt nie chce skoro musisz na siłe i takie rzeczy robić. mścisz sie ze cie nie chciał? znaczy że jest porządny i kogoś kocha. chcesz zeby tylko ciebie wszyscy kochali? jak mozna byc takim debilem?