Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurwiają mnie moi rodzice, nie chcą mi dać na iphone

Polecane posty

Gość gość

Wiem, zabrzmi to jakbym była rozpieszczona i nienormalna ale mnie to denerwuje, że muszę używać jakiegoś dennego samsunga. Rzadko kiedy o coś proszę rodziców, pierwszy raz to zrobiłam a moja mama do mnie, że ona uważa, że iphone jest przepłacony i że mam dobry telefon. Po czym, tego samego wieczoru proponuje mi kurtkę za 1200zł (tak, dokładnie) z jakiegoś sportowego sklepu. Mówię do niej, że nie potrzebuję kurtki bo mam trzy porządne na zimę a ona do mnie mówi, że ta z North Face ma jakieś ulepszenia i że mnie zachęca i że mi ją z chęcią kupi. Tak samo bez mrugnięcia okiem zachęca mnie do wyjazdów, daje mi kasę na wakacje (kilka tysięcy złotych). Jak proszę ją że wolałabym wydać te pieniądze na iphone zamiast na majorkę z nimi to ona do mnie, że nie będę się wyłamywać z wyjazdu rodzinnego itd. GDZIE TU LOGIKA?

Gość gość
a po co ci ajfon ? to bardzo slabe telefony, beznadziejna bateria ogolnie lipa chcesz sie polansować ?

Gość gość
Nie polansować!!! Chcę mieć normalny telefon, teraz mam tego szajsunga ace i jest okropny, cały czas się zacina, wyłącza (kiedys go zalalam). Wstyd go wyjąć z kieszeni i udręka żeby używać. Wytłumaczcie mi tylko co kieruje moją matką, która proponuje mi kurtkę za 1200zł a nie chce mi dać na telefon. Szczególnie, że kurtek zimowych mam trzy!!! Wszystkie są dobrej jakości i mi odpowiadają.

Gość gość
no to rzeczywiscie dziwne skoro maja duzo kasy. Ale popatrz na to w ten sposob: zblizaja sie swieta, moze go dostaniesz pod choinke? :)

Gość gość
No to sobie uchowali córeczkę... szkoda gadać.

Gość gość
Jakbym miała takiego bachora to bym mu nieźle tyłek przetrzepala

Gość gość
nie rozumiem ich tezz

Gość gość
chcesz zarzadzac swoimi zakupami? popros o kwote kieszonkowego na wlasne wydatki w tym ubraniowe i czy za nia kupisz przyslowiowe gacie czy ramke fajek twoja sprawa

Gość gość
iPhone sa dla naiwniakow i snobow

Gość gość
aha mnie stać na iPhone, podoba mi się jego design, wielkość, jakość obrazu, aparat ma swietny , ale jedno mi się nie podoba bardzo - oprogramowanie - gdyby robili iphony z androidem kupiłabym pierwsza a tak? niepotrzebuje niewygodnego gadżeciku

Gość gość
Gdyby ajfon był z androidem niebyłby ajfonem i nie chodziłby tak dobrze. To jak porownać makbuka i jakiegoś asusa na łindołsie. Różnica polega na tym że oni piszą oprogramowanie do sprzętu a nie walczą ze sprzętem żeby jako tako chodził z gotowym oprogramowaniem.

Gość gośćMTAK
Ajfon to kicha. Ale jak tu ktos napisal, wstrzymaj sie , bo moze bedzie pod hoinka. Tylko sie nie rozczaruj jak nie bedzeie! :))))

Był podobny temat we wrzesniu. Jakaś szurnięta niunia tak strasznie chciała ajfona, ze namawiała się na tydzień seksu z jakimś napalonym pustakiem, w zamian za kasę na ajfona. Jej rodzice byli sytuowani, ojciec niuni oplacal jej kursy, studia zagraniczne, ale ajfona kupić nie chciał. To niunia chciała sprzedac swoje ciało za ajfona. Autorko, ty tez o tym myslisz?

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone 7 http://7sdn.pl/r/rbJIphone7 Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona 7 ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone 7 najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość gość
Poczekaj az zasna bierz siekiere i zalatw ich. Za ubezpieczenie kupisz sobie co chcesz. Kazdy sąd cie uniewinni, przeciez to ich obowiazek by kupowac ajfony, co roku.

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://9oa.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://34g.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość gość
Nie chce wygrac, ale moge cos wysrac, spamerze j****y

Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają IphoneX ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym IphoneX, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gfnsa.pl/r/JZ2iphone-x