Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

dlaczego życie jest takie beznadziejne?

Polecane posty

Gość gość
polecam antydepresanty zacząć brac :)

Gość gość
To Twoje zycie jest beznadziejny. Moze masz glupich ludzi dookola siebie co Ci zle doradzaja. Zmien to

Gość gość
Czy Ty jestes kumaty? Piszesz ze Ci zle w miescie. To po cholere tam wyjechales i tam siedzisz. Dac sie komus zrobic w c***a i glupio namowic mozna raz. Ale po co tam siedzisz?

Gość gość
To jest Ci zle czy jest Ci dobrze?

Gość Monika dziewczyna sternika
Życie nie jest beznadziejne, tylko Ty :P

No to się przytul :) Jak nie masz do kogo to chociaż wirtualnie do Niedziela . Jemu to też dobrze zrobi :classic_cool:

To bierz namiar na J A M. Parę złotych i w weekend możecie ponarzekać sobie w realu ;)

Gość gość
bo takie czasy macie młodzi ludzie ...chore czasy ! ja mam już 40 ale powiem jedno swoje życie 20 paro letnie przeżyłam wspanialeeeeee !!! życzę każdemu z was takiego młodzieńczego szaleństwa przy zachowaniu kultury, szacunku do ludzi , miłości, uczuć , przyjaźni i mnóstwa wspaniałych przygód których nie zapomnę do końca swoich dni ! :) a jest co wspominać ;) współczuję wam młodzi ludzie ,macie wszystko ...i nie macie NIC demokracja to zły ustrój , wierzcie mi ,niszczy wszystko co piękne w życiu w zamian daje złudne nadzieje i chwilówki radości przedmiotami :O smutne jest teraz życie , smutne i nijakie ...takie z dnia na dzień

Przecież ja im to samo mówię gościu:O J A M Zanim poznałem moją żonę kilka miesięcy jeździłem co tydzień prawie) do takiej jednej panny do Sopotu , Prawie 400km w jedną stronę, tak że nie gadaj :P

Nie poświęcenie :P Chciałem . :) Faktycznie to zauważyłem że Wam , młodym ludziom brak tej odrobiny szaleństwa , którą my ( ta troszkę starsza młodzież ) tak lubiliśmy i która tak właściwie nas kształtowała. Ale ja mądry jestem , co:classic_cool: