Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On645

Kobieta bez makijażu jest brzydka..

Polecane posty

Gość gość
bo jestes lenniwa... Wiele kobiet uwielbia malowac sie,odpreza je to

Gość gość
Wiesz, ja noszę makijaż który tutaj na forum został określony jako ciężki - zajmuje mi 10-15 minut, a zmywanie 5 :P Więc to nie jest znowu taka strata czasu

Gość gość
Faceci lubią sztuczne. Jak brzydka kobieta ma być przebojowa? :D Zastanów się jeden z drugim.

Gość gość
a musi być od razu brzydka? Większość kobiet wygląda całkiem normalnie bez makijażu :P

Gość gość
Ja poświęcam rano 30min lub więcej na makijaż, nie szkoda mi czasu. :) Efekty procentują.

Gość gość
Ja sie maluje ,bo lubie i robie to dla siebie,a nie dla jakiegos palanta,poza tym co mie obchodzi ,co jakis facecik lubi ,a co nie,WAZE ZE JA LUBIE i mi sie podoba !! Nigdy nie uzalezniaj swojego szczescia od faceta

Gość gość
Faceci chcą pięknych a nie normalnych. Normalne kochają za "charakter" i zdradzaja.

Gość gość
mów o swoim ojcu, chłopaku czy bracie, nie o innych mężczyznach których nie znasz i nie możesz oceniać.

Gość gość
Coś kosztem czegoś. Makijaże szkodzą na dłuższą metę skórze, tak samo jak farbowanie i prostowanie niszczy włosy. Możesz nosić ładny makijaż na co dzień ale jak sie przestaniesz malować, zmiana wyglądu będzie drastyczna. A możesz nosić włosy w kucyku i wyglądać pospolicie ale za to tyć gangnam style :)

Gość gość
Jaka głupia :D

Gość gość
ale bzdury wypisujesz. nie masz poejcia o kosmetykach ... teraz makjaz kosmetyki sa nowoczesne pielegujace.... albo mineralne i one pielegnuja ,a nie niszcza...

Gość gość
Dobre kosmetyki do pielęgnacji plus odpowiednie kosmetyki do makijażu i skóra wyglada lepiej niż ta na która nie kładzie się nic jak to praktykuja biedne dziewczyny ze wsi.

Gość gość
ci co o siebie nie dbaja nie stosuja kremow pielegnujacych itp szybciej sie starzeja tak naprawde..

Gość gość
NAJWIEKSZY WROG to : slonce promiennie,wysuszajaca woda.. dlatego trzeba stosowac kosmetyki pieleguajce ,kremy z uva itp

Gość gość
Widze żeście sie Dziołchy dobrze wyuczyły o kosmetykach ale biologii ście sie nie pouczyły:D Jeśli twierdzisz że traktowanie skóry kosmetykami , nawet najdroższymi, a następnie środkami do demakijażu jest nieszkodliwe , to śmiem wątpić kto w tej dyskusji jest głupi :D

Gość gość
Ci którzy nie stosują kremów szybciej sie starzeją !! prawda. Dlatego że Ci ludzie mają inne zmartwienia na głowie, często większe problemy niż ''jak być piękną''

Gość gość
gość dziś Widze żeście sie Dziołchy dobrze wyuczyły o kosmetykach ale biologii ście sie nie pouczyły Jeśli twierdzisz że traktowanie skóry kosmetykami , nawet najdroższymi, a następnie środkami do demakijażu jest nieszkodliwe , to śmiem wątpić kto w tej dyskusji jest głupi Nie rozumiesz biologii nieuku :D

Gość gość
Zastanawia mnie dlaczego faceci tak bardzo czesto pragna wpedzic kobiety w kompleksy ;) i najczesciej robia to ci najmiej idealni ;) nic specjalnego faceci ... ;)

Gość gość
Jedna też mówi, że uzywanie drogich kremów nie jest potrzebne (ja używam), podczas gdy ona używa taniochę. Gdyby nie było, to by ona swojej tandety nie kupowała. Zazdrość.

Gość gość
wiecznnie tylko faceci krytykuja niedoskoalosci kobiet,najczestsze watki... a sami zadne idealy,adonisy ;) a kobiecie to by chcieli caly czas wytykac...

Gość gość
tak to jest jak ktos nie potrafi dostrzec urody...

Gość gość
Zazdrosne kobiety.

Gość gość
makijaz nalezy do stylu.

Gość gość
Dokładnie, jedna drugiej wytyka makijaż, a sama podkład smaruje jak masło ;) Najbardziej rozwalajace są te, które twierdza, że makijaż oczu to nie makijaż.

Gość gość
''wysuszająca woda'' stwierdzenia godne nagrody nobla tu padają :D :D Nic dziwnego że skóra jest zniszczona i zjełczała jeżeli twierdzicie że woda wysusza skóre. Tak apropos ciało człowieka składa się w przeważającej częsci z wody, od nawilżenia skóry zależy jego wygląd. Dla ciebie oczywiście nawilżenie to krem, dla mnie szklanka wody. Ale jestem nieukiem wg Ciebie ok, tyle że nie rozumiesz że ciągłe stosowanie kremów, kosmetyków i zmywaczy niszczy naturalną barierę skóry i zaburza jej równowagę na jej wierzchnich warstwach. To właśnie te warstwy izolują skórę od otaczającego , szkodliwego środowiska. Pewnie spotkamy się kiedyś i będziesz marudzić że Twoja skóra wygląda staro. Nic dziwnego, większośc kremów nawilżających zawiera składniki wysuszające, ale nie będe dyskutowała z kimś kto twierdzi że to właśnie woda wysusza mu skórę.

Gość gość
a jak kobieta lubi makijaz,bo to jej czesc stylu ? to co zla ?

Gość gość
durniu chodzi o wode z kranu !!!!!!!!!!!!!!! ktora zawiera chlor,wysusza bardzo wbrew pozorom.. codzienie myjesz nia twarz!

Gość gość
Wszystkie "znajome" które o siebie nie dbaja wyglądają staro; moje zadbane koleżanki wyglądają młodo.

Gość gość
a jak kobieta ma problemy ze skorta i nie moze ich wyleczyc ? walczy tyle lat i nic nie pomaga ?

Gość gość
Pewnie, że woda wysusza skórę nieuku.