Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On645

Kobieta bez makijażu jest brzydka..

Polecane posty

Gość gość
Każda woda, nawet chlorowana jest nieszkodliwa dla osoby ze zdrową warstwą lipidową, ale cięzko mieć ją zdrową i jednocześnie wcierać mase produktów. Myjcie się dalej wodą z butelki, pewnego dnia odkryjecie że byłyście w błędzie:D

Gość gość
Gośc 2:22 Jestem kobietą, a najpierw przeczytaj co ten facet napisał zanim stwierdzisz że wytyka kobietom niedoskonałości i wogóle chce je upodlić. Napisał że podobają mu się naturalne kobiety, więc dlaczego uznajesz to za obelrzywe? Kobiety które tak się ze mną kłócą zarzekają się że robią to dla siebie, takich tematów jak ten było na tym forum mase ! mase! nawet sama kiedyś podobny założyłam ale nie wzbudził większego zainteresowania. Natomiast w tym temacie, założonym przez faceta wszystkie przybiegłyście bronić swojej niezależności. Dlaczego ? Bo męskie zdanie jest dla was lustrem. Nie łudźcie same siebie że nie robicie tego dla nich. A jak wynika z wypowiedzi autora, marne są tego skutki.

Gość gość
Najlepiej byłoby przeprowadzić sondę wśród mężczyzn : pokazać dwa zdjęcia, kobietę wyemancypowaną z modną farbowaną fryzurą i pięknym makijażem oraz nieskażoną sztuczną ingerencją naturalną dziewoję z długimi , naturalnymi włosami oraz zdrową i ładną skórą

Gość gość
to ze ktos jest inny to gorszy ? badz ma jakies problemy ?

Gość gość
tzn ? jak inny, jakie problemy ? ja tu nikomu nie mówię że jest gorszy bo ma problemy ze skórą, ale oszczędzanie skóry to jedyny sposób żeby była ładniejsza, jeśli o to chodzi