Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenestka

Jaki telewizor kupić

Polecane posty

Gość cenestka

Cześć. Czy możecie mi doradzić jaki telewizor najlepiej jest kupić ? Może ktoś z Was zna się na sprzęcie? I jeszcze jedno pytanie.Czy warto jest inwestować w te wszystkie bajery takie jak smart tv czy też 3d czy może lepiej jest kupić telewizor bez tego wszystkiego i po prostu zapłacić mniej? Mam na oku ten model: http://www.skapiec.pl/site/cat/3319/comp/10117464 42 cale. Warto ? Czy szukać czegoś innego?

Gość gość
Moge ci sprzedac za 2 stowy. Sprawny tv Sony. Dokupisz se dekoder DVBT. :-)

Gość gość
na topie sa tzw "banan"

Gość gość
Taki na jaki Cię stać. Smart TV to jeszcze nowość ale...nawet jak kupisz to już będzie stary :-) Zależy od tego które funkcje są dla Ciebie użytkowe, a rozmiar TV ...zależy do jakiego rozmiaru pokoju masz go zamiar postawić. Za duży TV to męka dla oczów. Powinnaś wykupić dłuższą gwarancję bo.... albo ja mam pecha, albo trafiam na g/ó/w/n/i/a/n/e telewizory. Każdy jeden działał dobrze tylko ledwie ponad rok (Samsung 2 lata) a potem...nosz ku-wa...ekran wysiadał! A miałam Sony, Sanyo, Zenith, RCA, Samsung. TO JEST dopiero strata pieniędzy! General Electric po półtora roku miał "odbitki" na ekranie. Wykupiłam dłuższą gwarancję (na 3 lata) to wymienili. Najlepsze są (o ile jeszcze są) telewizory ze szklanym ekranem. Nie są to smart TV ale mi nie jest potrzebny smart bo od tego mam laptop i komputer.

Gość gość
Na aliexpress jest duży wybór ;) Zajrzyj tam, może znajdziesz coś dla siebie ;) Ja korzystałam i jestem zadowolona ;)

Gość gość
Kup coś od Philipsa, ja mam taki z zeszłego roku i większość czasu przed telewizorem spędzam na oglądaniu filmów i seriali z aplikacji. Super sprawa, oglądam kiedy chcę, jak muszę przerwać to później zaczynam od momentu gdzie skończyłam, itd.

Gość gość
do 3D trzeba mieć filmy (których jest mało). No i okulary. Oglądanie TV w 3D męczy wzrok Smart TV - .http://www.morele.net/wiadomosc/co-to-jest-smart-tv/380/ Ipla np. jest dostępna w dekoderach Polsatu. Z kolei odtwarzanie filmów z YT oferują odtwarzacze DVD/BD Szkoda , że tak mało jest obecnie TV plazmowych. Są one lepsze od LCD/LED, natomiast najnowsze OLED są jeszcze bardzo drogie przykład .http://www.ceneo.pl/30117075

Gość gość
Bzdura .Super ogląda się filmy 3 D z Blue Raya i wcale oczy się nie męczą .Po za tym telewizor 3D ma lepszy obraz normalny .

Gość gość
ta wypowiedz wyżej to głupi podszyw :(

Gość gość
Jaki podszyw ? Mam 3D 46 cali i jak mam okazję obejrzeć film 3D z płyty to oglądam .Moja żona też lubi oglądać 3D .

Gość gość
Ten który proponujesz jest fajny. LG ma nieźle dopracowane to smart tv, obsługa jest bardzo łatwa i intuicyjna :) ma też webOs z dostępem do sporej ilości ciekawych aplikacji.

Gość Margarett32
A ja mam telewizor Philips 42PFH6309/88 ze smart tv. Generalnie jakość obrazu jest dobra tylko smart tv trochę wolno chodzi. Po uruchomieniu trzeba poczekać te 10 czy 15 sekund zanim zacznie reagować na pilot. Drobne rzeczy ale trochę wkurzają. Poszukaj sobie jeszcze tv na https://deyde.com/pl/telewizory-led Jest to porównywarka cenowa z ofertami z krajów prawie całej UE. Czasami można spotkać sprzęt nawet 30% tańszy od tego polskiego. A przecież gwarancja działa na takiej samej zasadzie jak w przypadku zakupu w PL.

Gość rabatka
cenestka, to dobry model. Niestety dodatkowy pilot magic remote nie jest standardowo dodawany, ale idzie odnaleźć oferty, w których sprzedawcy dołączają to urządzenie. Ewentualnie można dokupić.

Gość Winkaska
Zajrzyj na allinside.pl. Mają tam bardzo dobry sprzęt rtv. Nie są to znane marki, ale jakość jak od sony czy lg. Ceny są bardzo konkurencyjne. :)

Gość gość
Zwróc uwagę przed zakupem na tv Panasonic. Obecnie mam 3d, smart tv, hbbtv. Poprzedni miałem tej samej firmy przez 9 lat i sprzedałem - do dziś gra. potwierdzam ze 3d jest fajnym bejerem i nic mnie od tego oczy nie bolą. Nie zwracaj uwagi ns łosi którzy nie mają pojęcia i tylko coś powtarzają.

Gość gość
Wejdź sobie na allinside.pl. Mają tam telewizory o bardzo dobrych parametrach, a ceny sa dużo niższe niż w zwykłych sklepach.

Gość gość
tylko Samsung! najsolidniejszy, na drugim miejscu Philips. reszta to g****o!

Gość SandriGaj
Też znam allinside, faktycznie warto kupowac u nich. :) Mam trochę elektorniki od nich i sobie chwalę :)

Gość gość
Od 4lat mam Sony Bravia, 40cali, i nie chcę innego.

Gość andreju
Od roku mam samsunga i jest fajny. Nic się nie psuje itp. Filmy też dobrze się ogląda. Ostatnio sporo go testuję bo korzystam z serwisu filefox.pl i ściągam masę filmów.

Gość gość
Tak jak dziewczyny wyżej znam http://allinside.pl/ i mogę z czystym sumieniem polecać, mam telewizor od nich i działa świetnie, a cena była niska.

Gość Głowacki
Może poszukaj czegoś w internetowych sklepach bo często maja promocje i można coś korzystniej kupić. Ja kupowałam telewizor LED oraz uchwyt na ścianę na avans.pl Z uchwytami nie ma co kombinować, dopasuj kg i rozstaw kup coś ze średniej półki a TV będzie leżał na ścianie jak ulał. Warto też poczekać jak będzie wyprzedaż roczników i wtedy kupić taniej.

Gość TV to matrix
Po co ci TV? do ogłupiania mózgu? przecież każdy inteligentny człowiek wie że TV to programowanie plebsu do durnoty i konsumpcji. Kup lepiej rower albo zajmij się czymś pożytecznym, np nauka gry na instrumencie.

Gość wiktoria741
Zobacz sobie w Saturnie czy media Markt ofertę marki telefunken. Widziałam, że mają telewizory od 600 do 1500 złotych więc bardzo atrakcyjnie. Ich sprzęty były kiedyś bardzo popularne w Polsce.

Gość zuzka9991
Wybór telewizorów jest tak duży że cieżko wybrać. My myślimy o 42 calach. Podobają nam się telefony marki telefunken zarówno pod względem wyglądu jak i ceny. Macie może tv tej marki?

Gość gość
Kup taki na jaki ciebie stac.

Gość Roberto24
Nie oszczedzałbym na telewizorze, kupiłbym nawet jakiś droższy ale miał pewność, że będzie dobry. Możesz zawsze sprawdzić sobie coś z chin http://zakupy-w-chinach-online.pl/ . Wyjdzie taniej ale trzeba dłużej czekać więc nie polecam