Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenestka

Jaki telewizor kupić

Polecane posty

Gość joasia12

Niedawno skusiłam się na zakup nowego tv do salonu, wybrałam TCL 55EP680, na świecie to dosyć popularna marka u nas dopiero wprowadzają swoje modele, mają fajną jakość w przystępnej cenie, męża teraz ciężko od tv odgonić

Gość bradpitt
Dnia 18.11.2019 o 15:31, Gość Brun napisał:

jak juz ktoś napisał, Kruger Matz. Dobre, w dobrej cenie i w moim odczuciu nieawaryjne wcale, jeszcze nigdy z nimi nie mialem problemu. Tak czy siak polecam takie 50 dp 65 cali, takie najlepsze wg mnie

mam smartwatch od KM i jestem z niego zadowolony, zwlaszcza ze cenowo sa bardzo atrakcyjni. rozgladam sie za telewizorem do nowego mieszkania, wiec na pewno wezme ich pod uwage 

Gość Mish

Jakosc i cena i dobry obraz = kruger matz, moze nie ma miliona reklam o tej firmie ale u mnie wszyscy w rodzinie mają chwalą sobie. Ja tez po namowach kupilem i nie zaluje bo wcale nie odbiega od jakis reklamowanych marek

Gość Kacper

Właśnie na tym to polega. Firmy ładują miliony w reklamy telewizyjne, radiowe itd. a Kruger&Matz, polska firma, po prostu sprzedaje dobre produkty w najlepszych cenach i tym chcą do siebie przekonać konsumenta - i się to udaje, choć powoli i sukcesywnie

Gość adrian

idz do sklepu i poproś żeby ci ktoś doradził, ja tak zawsze robie, chodze do media expert