Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenestka

Jaki telewizor kupić

Polecane posty

Gość gość
Sharp, kupilem 3 lata temu wyprodukowany anglia UE chodzi jak cza,mam pewność ze to nie hinskie badziewie;-)

Gość gość
Ja mam philips 32" kupiłem za 190zł fullhd dobrze się gra na ps4 slim.

Gość gość
ja mam lg55 OLED z media ekspert i super się sprawdza, jakość, kontrast i obraz bajeczka. Jak zmienisz to będziesz zaskoczona :D

Gość gość
A za ile? jak oled to pewnie kosmicznie duzo...

Gość gość
Njatansze oledy lg są za 4 tysie w ME, więc w cale nie dużo

Gość masterdisaster
no oled robi wrazenie. mam philipsa65 z oled z media expert i serio robi robote ten nowy system

Gość alek98999
To wszystko zależy od Ciebie, na jaki telewizor chcesz się zdecydować. Pomyśl też jednak o trochę innych opcjach, tak jaki wymiana lub całkowicie nowa antena. Wymianą lub montażem zajmują się specjaliści z http://profsat.pl/telewizja-naziemna/ Taka usługa to szybka sprawa, więc nie robiłbym nic na własną rękę.

Gość Marcinxx
Myślę, że warto abyś zwrócił uwagę na propozycje od Manty ponieważ w zakresie telewizorów naprawdę ciekawie się rozwijają m.in nie tak dawno pojawiły się również modele LED z funkcją Smart TV i oczywiście wysoką rozdzielczością obrazu FullHD bądź nawet 4k. Ja jestem zwolennikiem ich wyboru ponieważ pod względem stosunku jakości do ceny naprawdę zaskakują i są one tworzone w Polskiej fabryce :)

4k w powyżej 40 calach to minimum chyba :) Myślę, że nawet można dołożyć, chociaż nie wiem co myślicie o takiej pożyczce. Jest porównywarka https://centrumpozyczek24h.pl/ która może pomóc w doborze - tam są też pożyczki na cele konsumpcyjne, więc... Co sądzicie?

Gość gość
najlepiej rozejrzyj się na media expert :) mają duży wybór i cenowo na bank też bez problemu dobierzesz pod siebie

Gość FilipSzlek
Również myślę, że jedną z lepszych opcji będzie jednak to abyś sprawdził ofertę producenta Manta w nowszych modelach zadbali o najwyższą jakośc obrazu, do tego dobre parametry i odpowiednie wykonanie z zewnątrz jak i samych złączy, a cena to według mnie kolejny argument przemawiający właśnie za nimi.

Gość gość
tak i jak kupisz w media expert i wypelnisz ankiete to mozesz wygrac 750zl dodatkowo ;)

Gość gość
Jaka ankiete? Przy kasie czy jak sie to robi?

Gość gość
W necie wypełniasz. Wyszukaj ankieta mediaexpert i tyle

Gość Gość

Manta ma świetne opinie, bo je sobie sama wystawia. Mam w domu dwa telewizory sony i lg, działają bez zarzutu od lat. Teraz kupiłam nowiutką mante 55 cali i jest to totalny złom, bo nie działa od samego początku. Czytałam opinie innych którzy kupili mante i to samo co u mnie, czyli złom.

Gość Marta

Niezależnie od tego, na zakup jakiego telewizora się zdecydujesz, dobrze byłoby, gdybyś zamówienie na niego złożyła na bestcenie. Gwarantuję, że zapłacisz za niego o wiele mniej niż w innych sklepach :).

Ja zrobiłam tak - poszłam do media expert, powiedziałam jaki mam budżet i coś mi sprzedali, z czego jestem zadowolona :D

Gość seno
Dnia 18.03.2019 o 21:52, Gochaaa123 napisał:

Ja zrobiłam tak - poszłam do media expert, powiedziałam jaki mam budżet i coś mi sprzedali, z czego jestem zadowolona 😄

No żółciaki sie znaja na robocie

Gość Hunterrka

My ostatnio z mężem kupiliśmy 55” Philipsa 4k z Ambilight. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Działanie super, mąż ogląda sport, ja filmy, dziecko trochę bajek. Każdy wykorzystuje sprzęt jak może

Gość Harri
Dnia 31.03.2019 o 13:10, Gość seno napisał:

No żółciaki sie znaja na robocie

Napewno się znają, muszą :D Tylko ja raczej nie robiłabym w taki sposób zakupów jak Gocha. Ważne poza budżetem są preferencje np. tego co będziemy oglądać na tym tv. Nie mniej jednak Media Expert to był dobry wybór, mają tam fajne promocje i dobrych fachowców na poszczególnych działach

Gość Vilia

Ja nagrałam z chłopakiem scenkę z filmu Dirty Dancing bo na fanpage Media Expert jest do wygrania MEGA telewizor :3

Gość chlor

Właśnie widziałem, z takim to bym sobie łoił na konsoli całymi dniami :P

Gość mateusz

kupilismy ostatnio z zona tv do salonu z kruger&matz. 55 cali, wiec czujemy sie jak w sali kinowej. od tego czasu nie chce nam sie juz w ogole chodzic do kina hehe :)

Gość javelin

Kruger to nie jest znana marka, ale mam jeden ich telewizor i z doświadczenia z zakupu wiem że mają spoko telewizory na każdą kieszeń. Teraz bardzo dużo reklam w telewizji może nieco zaginać perspektywę, ale mogę personalnie przyznać że są bardzo dobre

Gość Saber
3 godziny temu, Gość javelin napisał:

Kruger to nie jest znana marka, ale mam jeden ich telewizor i z doświadczenia z zakupu wiem że mają spoko telewizory na każdą kieszeń. Teraz bardzo dużo reklam w telewizji może nieco zaginać perspektywę, ale mogę personalnie przyznać że są bardzo dobre

właśnie patrze na ich telewizory i jestem w niemałym szoku. 65 cali za 2400zł i to niezły wypas a nie jakiś gówniany ekran o sztucznie wydłużonej przekątnej. To wręcz nierealne https://www.krugermatz.com/pl/p/Telewizor-65-A-65SUHD10/2547

Gość moz

Ogólnie w tych telewizorach najlepszy jest stosunek cena-jakość bo są naprawdę tanie, ale jeśli chodzi o jakieś dynamiczne rzeczy jak np. gry fps po podłączeniu konsoli to oko może się męczyć, choć nie musi. Ja mam ten telewizor i jestem zadowolony, dokładnie 55 cali. Przede wszystkim kusi niska cena i elegancki wygląd

Gość vits

No fajne mają te telewizory tylko trzeba wziąć poprawkę, że są 3 porty HDMI i 1 USB co może niektórym nie starczać. Odświeżanie też nie jest za wysokie ale jak za taką cenę - na pewno warto jeśli ktoś dostanie dobry rozmiar bo widzę że duże ekrany schodzą bardzo szybko. Pomyślę czy dla siebie takiego nie kupić

Gość Brun

jak juz ktoś napisał, Kruger Matz. Dobre, w dobrej cenie i w moim odczuciu nieawaryjne wcale, jeszcze nigdy z nimi nie mialem problemu. Tak czy siak polecam takie 50 dp 65 cali, takie najlepsze wg mnie