Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukułka Podlaska

fitness niszczy talię, brzuszek i biust a także dłonie i stopy

Polecane posty

Gość Kukułka Podlaska

czyniąc z kobiety schwartzeneggera w spódnicy. Jak można tak się deformować ?

Gość gość
mentalnie fitneski to zboczeńcy wypchani plastikiem

Gość gość
bez krągłości nie ma kobiecości !!! kanciaści, bulwiaści i żylaści są prawdziwi faceci

Gość gość
Fitness? Nie pomyliłaś z kulturystyką? Nie lubię ciastowato-budyniowatych ciał, ludzi, którzy się wcale nie ruszają. Ohydne to jest. Od razu wiadomo, że to leń, gnuśny troll.

Gość gość
fitness to najgorszy gender jaki wymyślono upodabnia kobiety do menów i tym samym kobiecość znajduje się w zaniku

Gość gość
ćwiczenia fizyczne pozbawiają kobietę talii a walka z tłuszczykiem piersi !

Gość gość
takie co dużo ćwiczą wyglądają jak kondom po stosunku

Gość gość
'takie co dużo ćwiczą wyglądają jak kondom po stosunku ' po prostu sama skóra, żyły i ścięgna

Gość gość
Ani cellulit ani same mieśnie nie wyglądają ok. Trzeba znaleźc złoty środek, ale ruszać się trzeba nie tyle dla wyglądu co dla zdrowia :P

Gość pomaranczlala
O czym Wy mówicie? Przecież właśnie są specjalne rodzaje zajęć fitness na zwężenie talii, podniesienie pośladków itp.

Gość gość
Ta trenerka to jakaś żenada, ja tak właśnie wyglądałam, kiedy postanowiłam się wziąć za siebie i zacząć ćwiczyć.

Gość gość
Chyba nie widziałaś kobiet na zajęciach fitness, same apetyczne babeczki w większości z krągłościami tam gdzie trzeba :) Ale jak się jest leniwym, to zawsze znajdzie się powód aby tylko sportu nie uprawiać.

Gość gość
co spasly szmaty probujecie zatlumic wyrzuty sumienia jak rzucacie sie na nastepna tabliczke czekolady? :P

"Ta trenerka to jakaś żenada, ja tak właśnie wyglądałam, kiedy postanowiłam się wziąć za siebie i zacząć ćwiczyć. " X tiaaa, to może pokaż swoje foto bez photoshopa :D bo fitnessblender akurat słynie z tego, że nie fotoszopują fot. X http://www.fitnessblender.com/media/uploads/workout-images/o_33_min_kickboxing_hiit.jpg http://www.fitnessblender.com/media/uploads/workout-images/o_fitness_blender_s_hiit_the_deck_cardio_workout.jpg http://www.fitnessblender.com/media/uploads/article-images/o_kelli_abs_2.jpg X i co? :P

Gość gość
Kobietki ćwiczcie , bo ladne cialo jest w cenie! :)

Gość gość
napisala to spasiona gruba swina ,ktora ma problem z wejsciem po schidach lub taki sam facet

Gość gość
Kobiety, które trenują, tracą dużo ze swoich kobiecych obłości. Autorka ma poniekąd racje, a ci co zaprzeczają to przecież mogą tak myśleć, jeśli im tak lepiej.

Gość gość
bzdura totalna. sama ćwiczę dość dużo i nawet nie wiesz jak trudno wyhodować kobiecie mięśnie, 2 lata wysiłków- wiadomo, że nie jak do mistrzostw fitnessu, ale jednak duzo w porównaniu z wysilkiem fizycznym przecietnej kobiety[nawet nastolatki] i udało mi się uzyskac jakiś lekki zarys mięśni łydek, twrdsze bicepsy bez zauważalnej bez lupy różnicy w obwodach i ogólnie lepsze zwarte i "młodsze" ciało. Nawet nie udalo mi się porządnie "odtłuścic"mimo bardzo szcuplej sylwetki startowej i nadal mam lekko glutowate uda. A kobiety, które regularnie przychodzą na siłkę i inne zajęcia mają fenomenalne ciała. Za to cialo kobiety nie skażonej sportem w okolicach 30-stki, robi się rzeczywiście "obłe" i glutowate- gruba wygląda jak archetyp "mamuśki", chuda zaczyna powoli wygladać jak obwisły 70 letni dziadek z zanikiem mięśni i długą dupą.. Biust i talię, to albo się ma albo nie- kwestia proporcji, sorry facet też może sobie wyhodować "kobiece" kształty i cycki jak się zapuści. Nie wiem co rozumiesz przez zniszczenie "brzuszka"- chyba unicestwienie opony, nie wiem, ale dla mnie tłuszcz na brzuchu nie jest atrakcyjny, kojarzy się ze złym działaniem układu hormonalnego- otyłościa męskiego typu, więc gdzie tu kobiecość..

Gość gość
fitness to zboczenie mentalne i zbrodnia przeciw kobiecości !

Gość gość
gość'dziś ' wygladasz bardzo dobrze!

Gość gość
nawet Doda zrujnowała swój brzuch przez fitness !

Gość gość
do 'gość dziś ' twój brzuch zdradza już oznaki deformacji z powodu fitness tylko młody wiek i pewnie nie za wielkie zaawansowanie w ćwiczeniach powodują, że jeszce nie budzisz odrazy ale pewien żal za minioną doskonalością już tak.

Gość gość
fitnes to zaraza i kobiety nią zarażone powinno sie leczyć jak pedałów

Gość gość
do 'AlicjaDonnikova' pewnie prowadzisz trening fitness i bronisz swojego interesu, co ?

Kobieta nie jest stworzona do fitnessów i innych nieprzyzwoitych działań, tylko do stwqorzenia rodziny a potem jej wykarmienia. Kobiece kszrałty w postaci brzuszka, bioder, wydatnych piersi i dużej pupu świadczą o jej zdrowi i zdolności do wykarmienia potomstwa. taka prawda.

Gość gość
fitness to zboczeńczy wynalazek