Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektore fajne kobiety nie maja mezow

Polecane posty

Gość gość
Mowie, ze rogryzlam ta zagadke i bede sie jak glupi powtarzac :) : Kwestia szczescia. Czy ktos potrafi utrzymac zwiazek i np. jest wierny to juz inna kwestia. Ale trafic na odpowiednia osobe to juz naprawde sukces. Osobom ktore sa w zwiazkach latwo sie czasem wywyzszac jakie to one nie sa wspaniale, ze kogos znalazly. Ale gdyby im zabraklo przyslowiowego szczescia, byly tak samo samiutkie.

Gość gość
Na potwierdzenei mojej tezy podam przyklad. Moja starsza kuzynka cale zycie szukala na portalach i w zyciu realnym milosci i dlugo nie mogla znalezc. A moja mame ktos raz zaprosil na czyjes wesele i sie zakochala, a wczesniej nigdy nikogo nie miala. Dlatego tak uwazam.

Gość gość
Bardzo mozliwe. Boisz sie braku szczescia? Bo ja tak. Bo skoro to kwestia szczescia... nie lubie nie miec wplywu na moje zycie

Gość gość
Nie mysle o tym czy mam szczescie czy nie. Ale to akurat to zaobserwowalam i chcialam sie z tym podzielic. By inne osoby samotne nie czuly sie gorsze, ze kogos nie maja. Bo wcale nie sa gorsze, tylko ich droga jest widocznie inna! Co nie oznacza, ze nigdy nikogo nie spotkaja, bo szczescie moze sie do nich usmiechnac nawet jutro, nigdy nie wiadomo. Tak mi sie wydaje, nie wiem jak inni uwazaja.

Gość gość
ja też ciekawskim koleżankom tak odpowiadam że nikt mnie nie chciał,w tajemnicy posyłam bluzgi ich nielojalnym mężusiom za płaskoduszność i trzymam buzie na kłódkę nie niszcząc innym babom wiary w idealny związek generalnie rzygać mi się chce na to wszystko

Gość gość
czymasz buzie na klodke? jesli to bliska kolezanka to bym jej powiedziala im o tym! jesli znajome to pewnie nie.

Gość gość
Fajne z pozoru.... A . Charakter i jego wady już poruszona sprawa . Dodatkowo liczne kompleksy , zaburzone relacje z ojcem w dzieciństwie itp . B. Pazerność na hajs . On ma być bogatym jeleniem , kto zarabia poniżej 5k pln to jest nikt itp. podejście . C. Kryptolesbijki to dość częste a nie każda less wygląda jak dziwoląg z manify . W tym temacie jeszcze :inne dziwne , nietypowe , odrażające upodobania seksualne. D. Androfobia nie homoseksualna , aseksualizm totalny . E . Przyziemnie -w pracy zadbana a w domu fleja, leniwa , brudas .

Gość gość
ja nie chce mieć męża,

Gość gość
Napisalam, ze pisze o kobietach, ktore znam... No fakt, jedna sie wychowywala w rodzinie bez ojca (ciagle w delegacjach), ale co to zmienia? Nie zauwazylam u niej dziwnego stosunku do mezczyzn. Teraz ma z nim dobry kontakt. Zadna nie jest pazerna, dwie z nich bardzo dobrze zarabiaja i nie mialyby nic przeciw facetom zarabiajacym mniej. Les tez nie sa. Kolezanke znam dobrze, a zreszta jakby byly les, toby nie wspominaly, ze nie moga znalezc partnera, a chcialyby miec rodzine. Aseksualne tez nie sa, trudno mi ocenic, bo jestem kobieca, ale sa kobiece i ladne - WSZYSTKIE !!! U kolezanki z pracy i tej mojej (ze szkoly) bylam w domu, wiec wiem, jak jest. Czysto, ladnie, obie maja talenty artystyczne i umieja gotowac. I naprawde znam fleje, ktore wygladaja jak lesbijki z manify i mezow maja...

Gość gość
Na bank nie są tak fajne aby mieć mężów. Fajna jest tylko powłoka, a wnętrze do d**y. Aby mieć męża trzeba mieć piękne wnętrze. Więcej człowieka w człowieku. Rodzinę tworzy się na solidnych fundamentach miłości, trzeba być dobrym człowiekiem. A nie egoistyczną istotą w ubraniu wielu masek.

Gość gość
Pisalam juz, ze niefajne mezow maja. Te kobietki wszystkie wydaja sie byc bardzo fajne, cieple i dobre. Jakbym byla facetem, to bym im nie przepuscila. Ale nie jestem :)

Gość gość
Jakbyś była facetem to byś zrozumiała :P

Gość gość
up bo ciekawy

Gość gość
Ja nie mam męża bo nie chcę, nie wierzę w te bajki o wiecznym szczęściu, podobam się mężczyznom, zakochują się we mnie i adorują, zapraszają na randki,wydzwaniają, esemesują i tak to działa, że im bardziej ich odpycham tym bardziej lgną :O

Gość gość
to po im dajesz nr. telefonu, skoro tak potem cierpisz, ze do icebie wypisuja

Gość gość
Po wielu latach obserwacji wiem ze te narzekajace wiecznie kobiety, gderajace, niezadowolone, wredne itp sa zazwyczaj bez porzadnej pracy, bez celu, zaniedbane lenie na dodatek na utrzymaniu meza ale...maja mężów tylko ze ci mezowie sa tak zakompleksieni ze byliby w stanie byc z kobietamo przy których nie trzeba się wysilac, przyniesc kase na stol i juz a one do garow, z zaradnymi i poeknymi by nie wytrzymali bo by sie czuli jak ostatnoe zero a dla tych co maja sa bohaterami, napewno nie wszystkie takie sa ale akurat ja mam.sporo znajomych i dobrze widzę kto jaki jest, poza tym chyba wiecej na swiecie jest kobiet niezaradnych niz swietnie radzacych sobie w swpim zyciu