Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wiekszosc facetow jest dla mnie nudna

Polecane posty

Gość gość

ich teksty sie powtarzaja, tak naprawde wole rozmawiac tylko z przyjaciolkami, nie lubie jak jakis facet sie przylacza, zaczyna gadac o sobie, popisuje sie i musze udawac zainteresowanie, chcialabym kogos pokochac, ale jak gdy wiekszosc facetow wydaje mi sie tak strasznie nudna?

Gość gość
Bo są nied***bani. Ich mózg zatrzymuje się w rozwoju wraz z penisem. Kiedy dojrzeja płciowo ich rozwój się kończy. Dowodem na to jest fakt ze znam facetów po 50 i 60 z wyższym wykształceniem i nic ich tak nie interesuje jak nakłanianie do seksu naiwnych kobiet i rzucanie seksistowskimi zartami

Gość gość
no to idz do łózka z kobietą.

Gość gość
No i pojde, zboczencu

Gość gość
nawet niepozorni, mili faceci sa zj****i i na jednym im zalezy, juz wole *****czy, przynajmniej sa szczerzy

Gość gość
Ja p*****le, co to ma być? Jakaś p***a kręci dupa a ty się jarasz niedorozwoju

Gość gość
Masz obsesje koniobijco.

Gość gość
już nic ci nie pomoże idz do zakonu kobieto .. Zakonnice są potrzebne ojciec Rydzyk przyjmie cię z otwartymi ramionami .. Amen

Gość gość
szmata wyjeżdza mi tu z koniobijcami , a w mojej wypowiedzi nie było nic o seksie .. moja wypowiedz fotyczyła jedynie szczęscia i malkontentów oraz marudzenia ..

Gość gość
tak k****, chce po prostu fajnej rozmowy, zeby to bylo ekscytujace, a nie oczywiste i skupione na j****iu, ale robi to ze mnie zakonnice, nie wiedzialam. u faceta najbardziej podoba mi sie inteligencja i jak panuje nad odr******* nie jest tepym bydlem i nie puszcza sie gdzie popadnie, tak jak faceci gardza takimi dziewczynami, tak i ja gardze *****czami, nie mam dla nich szacunku, to d****** i nie mow tu o zabawie, mozna inaczej sie bawic, nie tylko chlejac, cpajac i ****ajac sie gdzie popadnie.

Gość gość
szmata wyjeżdza mi tu z koniobijcami , a w mojej wypowiedzi nie było nic o seksie .. moja wypowiedz dotyczyła jedynie szczęscia i malkontentów oraz marudzenia .. tylko fiuty jej w głowie ..

Gość gość
no a wstawiasz jakis filmik z dziunia krecaca dupa a teraz sie wymigujesz eeh to nie wywoluje w tobie mysli o seksie, ona po prostu sie gimnastykuje, myslisz pewnie sobie "dobrze ze dziewczyna cwiczy" taaak

Gość gość
Wywijala dupa jakby jej się ****** chciało . Z gęby całkiem pusta i tępa.

Gość gość
Ja zauważam twoje szczęście zależy od ciebie , a nie od faceta , a ta mi od koniobijców Widać ze ma obsesje na punkcie konia , tylko penisy jej w głowie.

Gość gość
Moi koledzy przy mnie nie rozmawiają o roochaniu, ale rozumiem o co chodzi, bo czasem się trafią takie pawiki, które myślą że każdy żart typu "lubię jak kobieta stoi przy kiełbasie" jest zawsze na miejscu.

Gość gość
mi to nie wygląda na bezsensowne machanie dupą . Widać , że dziewczyna umie tańczyć

Gość gość
Idioto, może mi jeszcze powiedz ze jej taniec nie był jednoznacznie seksualny i ze nie wyrażał chcicy nadzienia się na konia. Faceci po prostu lubią proste d****** Ja nie wiem czy oni w ogóle są w stanie odróżnić taniec od tańca godowego

Gość gość
pewnie typowy burak, dla ktorego dobra zabawa = nap******ic sie w trzy d**y, wyrwac jakas "d**eczke" i zeby odwalala taniec godowy, potem popuscila szpary

Gość gość
Do tej laski z filmu - naucz się tańczyć bo jak na razie to przypomina onanizm

Gość gość
Haha Zaje*ista jest. Ale zazdrośnicy z kijem w d*pie którzy by tak chcieli ale nie potrafią będa próbowali sprowadzić ją do swojego poziomu ponuractwa i beznadziejnośc

Gość gość
Haha Zaje*ista jest. Ale zazdrośnicy z kijem w d*pie którzy by tak chcieli ale nie potrafią będa próbowali sprowadzić ją do swojego poziomu ponuractwa i beznadziejnościi

Gość gość
Tańczy jakby jej się srać chcialo, a może ma hemoroidy i chce je wytrzepac

Gość gość
czy jest jakiś temat, poza ogólnymi, który ciebie interesuje? czy tylko tak sobie narzekasz

Gość gość
Droga autorko, po prostu nie poznałaś kogoś, kto by Cię jeszcze pokochał i stąd Twoje rozgoryczenie. Ale nie martw się, jeszcze poznasz kogoś kogo pokochasz z wzajemnością i będziesz szczęśliwa, czego Ci życzę z całego serca, więc głowa do góry.:) Wierzę w Ciebie.:)

Gość gość
Nic nie musisz. Ja zazwyczaj miazdze otwarcie ego facetow. Nie bede sie zmuszac do udawania, kiedy chce mi się smiac z zazenowania. Jakby jeszcze facet byl wart tego to owszem poswiecilabym sie, ale dla pierwszego lepszego ? w zyciu . i Tobie radze to samo :)