Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmik456

jak poznac charakter po zachowaniu w lozku

Polecane posty

Gość gośćmik456

wiec sprawa ma sie tak - czy jesli facet bardzo sie stara w lozku to znaczy ze jest niedowartosciowany i zapewniajac kobiecie orgazmy karmi wlasne ego? Wczesniej wlasnie takich partnerow mialam, z czasem te cechy sie ujawnialy Po drugie, jesli pyta czy mi dobrze bylo, tzn tak jakby musial sie upewnic ze wszystko ok- czy to automatycznie oznacza ze jest troskliwy?

Gość gość
Wiesz...pomyliłaś kolejność najpierw go piznaj a potem do wyra

Gość gość
Jak sie przy pierwszym spotkaniu przerznie w wszystkie twoje otwory to znaczy ze jest pracowity

Gość gość
Omg co za temat..

Gość gość
no tak, a facet lubi na pieska, to jest pies n baby, a jak na jezdzca, to byl koniem w poprzednim wcialeniu :)

Gość gość
Żartujesz?! :-D

Gość gośćmik678
no ma byc z zalozenia kochankiem, ale przeciez to tez wazne jaki z niego czlowiek moze jakies lepsze przemyslenia na temat. na poczatku mu bardzo zalezalo, a teraz widze ,ze jest slabiej, moze to taka norma..?

Gość gość
A kiedy w łóżku przejmuje się tylko sobą znaczy zaradny, dobry materiał na męża :-)

Gość gośćmik456
z tym mezem mi sie akurat z doswiadczeniem zgadza jak najbardziej to ze dlugo i na wiele tematow rozmawialismy nie znaczy ze nie udaje kogos lepszego niz jest istotnie przeciez, powiedziec mozna wszytko, to czyny o czyms swiadcza

Gość gośćmik456
moze jakis pan kochanek sie wypowie

Gość gość
Mi się wydaje że jak facet stara się w łóżku, to po prostu myśli o kobiecie i nie jest egoistą dbającym tylko o siebie. A jeśli chodzi o pytanie czy było dobrze w łóżku, nigdy mi się to nie zdarzyło... widocznie partnerzy sami to dostrzegali, ciężko chyba nie zauważyć kobiecego orgazmu :)

Gość gość
Owszem, zaspokojenie kobiety daje większe poczucie wartości, bo to znak że się sprawdziłem, nie ma to nic wspólnego z niedowartościowaniem. Jak kobieta zaspokoi faceta, to też się cieszy z tego faktu. Nigdy nie zapytałem czy dziewczynie było ze mną dobrze, to widać w jej oczach, jedyna rzecz o jaką pytałem to co lubi i czego pragnie, abym mógł zrealizować jej fantazje. A troskliwość okazuje w inny sposób, na co dzień, dużo przytulam, pytam jak minął dzień, jak jest chora, to zrobię herbatkę czy pójdę do apteki, itp.

Gość gośćmik567
z tym pytaniem to tak bylo- spontanicznie cos wyszlo i potem chcial sie upewnic czy to mi sie podobalo