Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rubby27

dużo dużo objawów, tylko przeziębienie czy gorzej?

Polecane posty

Witam, w tym roku zaczełam studia, wiec mój kontakt z lekarzem jest doś ograniczony. Od wtorku(dzis mamy czwartek) strasznie boli mnie garło- wczoraj nie mogłam mówic nawet szeptem, mam katar, czasem boli mnie głowa, mam uczucie sennosci, w nocy budzę się kilka razy, jest mi gorąco mimo że śpię pod cieńką kołdrą. W dzień ubieram sie grubo bo trzesie mnie z zimna. Dziś mam lekko podwyzszona gorączkę, zmniejszył mi się apetyt, ssanie cholinexu nie daje rezultatow-jedynie na chwile pomaga wybicie goracej herbaty. Czy na samym theraflu i rutinoscorbin wyleczę się w kilka dni?dodam ze cos mnie lapią bóle mięsni i mam takie "zacinki" w sensie że gdy chce się poruszyc mam sztywne stawy i po bolesnym powrocie do pozycji wyjsciowej troche trwa zanim mi sie "naprawi". No i w sumie od tego wieczora mam taki duszący kaszel. Szczypią mnie oczy.

Gość gość
Lepiej idz do lekarza bo to moze byc angina albo jakies zapalenie. Powiklania po takich chorobach moga byc bardzo niebezpieczne. Koniecznie niech Cie obejrzy lekarz. Zycze duuuzo zdrowka ;)

Gość gość
Kup sobie syrop pulneo i pij wedlug zalecen na ulotce, do tego koniecznie jakis metafen i neosine. A wizyta u lekarza swoja droga tez