Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawić go teraz czy po świętach?

Polecane posty

Gość gość

Ja wiem, że to durne pytanie jak z Helu do Zakopca ale jakoś nie umiem tak rzucić go przed świętami i w dodatku niedługo ma urodziny. Ja już kilka miesięcy nad tym myślałam, mieliśmy wiele planów no ale ja już nic do niego nie czuję. Chciałabym tylko kulturalnie się rozstać, uważam, że do siebie nie pasujemy i nasz związek nie ma przyszłości. Ja tylko się stresuję, często płaczę przez niego... Z drugiej strony co za różnica kiedy go zostawię? Skoro podjęłam już taką decyzję. Boję się tylko, ze nie odda mi pożyczonej kasy :-/ Bo on taki jest.

Gość gość
No ale, no bo ten, no ja, no, no, no, bo,bo, bo... Weź naucz się wypowiadać i zadaj pytanie jeszcze raz :D

Gość gość
zostaw go jak odda kase jak chcesz ja odzyskac musisz sie przemeczyc,albo odejdz i naspij kogos na niego

Gość gość
Madre, pewnie masz nascie lat:-) a przed mu dalaś? Nie? musisz to nadrobić:-(

Gość gość
21.09 kogoś coś uwiera? ;-)

Gość gość
Tak, jestem młodą osobą:P To mój pierwszy dłuższy związek. Wiem, że inteligencją nie błyszczę zadając to pytanie, tylko się stresuję i sama już nie wiem co robić. Z drugiej strony nawet jeżeli nie odzyskam tych pieniędzy to muszę się z tym pogodzić. Trochę głupio przeciągać beznadziejny związek- bo święta i kasa :(

Gość gość
Jeśli zostawisz go teraz, to zaoszczędzisz na prezentach, ale może nie odzyskasz pieniędzy. Najkorzystniejszym rozwiązaniem będzie odzyskanie teraz pieniędzy i zostawienie go jeszcze przed świętami.

Gość gość
Nie odda mi kasy bo nie ma teraz pracy. Dlatego mu pożyczyłam odłożone przeze mnie pieniądze, bo znalazł się w ciężkiej sytuacji. Oszczędzanie na prezentach... Nic nie muszę mu dać, bo przecież pożyczyłam mu pieniądze a i on nie ma pieniędzy by mi coś dać. Gołod***ec zwyczajnie. Między innymi przez to jestem zła, bo już nie pierwszy raz jest taka sytuacja. Boję się, ze w przyszłości to ja będę go utrzymywać bo jest nierozgarnięty. Mój brat ma samo LO ale jest obrotny i zawsze ma pracę, bo ma chęci i nigdy nie musiał na swoją dziewczynę wołać.

Gość gość
A ile mu pożyczyłas? Bo wiesz to zależy od kwoty, czy tak lekką ręką możesz sobie ją odpuścić? Choć zawsze jest szkoda, bo to w końcu twoje oszczędności. Już samo to, że sądzisz, że on ci tych pieniędzy nie odda jeśli się rozstaniecie nie najlepiej o nim świadczy.

Gość gość
nigdy nie pozyczaj kasy chlopakowi; zreszta powinien sie wstydzic jakby mial honor, jakby byl facetem z jajami, pozyczac kase od dziewczyny; od tego sa kumple

Gość gość
21.19 lubie cie za szczerosc:-)

Gość gość
Powoli boję się pisać aż takich szczegółów :D bo to jednak internet i nie chcę być skojarzona z tej historii. Jednak to nie było głupie 50zł, że tak powiem...

Gość gość
Co z wami ludzie. Masakra. ten temat to prowo

Gość gość
Czemu uważasz, że prowo? Bo jest tak głupi czy nie prawdziwy?

Gość gość
Prowo czy nie usmieszki ma na miejscu za to ja lubie:-)

Gość gość
Fajna i szczera jestes :-) jak moge cos doradzic, to jak najszypiej go zstaw . Jestes rozbrajajaca:-)

Gość gość
Z czym jestem rozbrajająca? :D

Gość gość
Widzę, że stawiacie na rozstanie teraz. W sumie racja, jak coś nie ma sensu to nie ma po co tego ciągnąć. Bez względu na nic.

Gość gość
zostaw go jak najszybciej