Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie bylem w zwiazku bo kobiety maja zbyt ogromne wymagania co do wygladu

Polecane posty

Gość gość
kto sie daje nabrac ? kobiety nie sa slepe, podoba im sie twoja fura a nie ty :) nie ludz sie, ludzie nie sa glupi

Gość gość
a poze siie dziwiaj ,ze zlapali pozali materialistke,ona poleciala na kase ,a nie na niego );

Gość gość
ależ oczywiscie, ze to wiarygodne, że laska mu powiedziała, ze nie jest wystarczająco przystojny- skoro dał sobie spokój z kobietami 5 lat temu w wieku 20 lat, gdy wiekszość dopiero zaczyna, a nie kończy z kobietami:D, to wszystko sie zgadza- pewnie słyszał, to od "kobiet" w przedszkolu

Gość gość
Prawda dla kobiet wygląd to podstawa i nie wierz w teksty w stylu że jakieś tam kobiety widziały brzydali bo większość tych brzydali to przeciętni faceci którzy akurat danej pannie się podobają bo kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn mają większe spektrum co do urody faceta i jednej się podoba to drugiej tamto. Możliwe że i Ty autorze jakieś tam kręcisz ale hmm trochę masz rację ja np. mam same przykre "związki" na koncie i ciągną do mnie kobiety z problemami, jedne się chcą przy mnie wyszaleć inne zemścić za to co je spotkało kiedyś... jestem już po 30 i mam już dosyć... chyba zacznę się umawiać tylko na seks jak się jakaś trafi i tyle.

Gość gość
kobiety nie mają większych wymagań od mężczyzn jeżeli chodzi o wygląd. Nie gruby, nie zezowaty, nie garbaty, trochę ładniejszy od diabła i jest ok dla większości kobiet. Więc autor to chyba musi być szpetny jak gooowno, że żadna go nie chce. Nie widze innego wyjaśnienia.

Gość gość
"gość dziś kobiety nie mają większych wymagań od mężczyzn jeżeli chodzi o wygląd. Nie gruby, nie zezowaty, nie garbaty, trochę ładniejszy od diabła i jest ok dla większości kobiet. Więc autor to chyba musi być szpetny jak gooowno, że żadna go nie chce. Nie widze innego wyjaśnienia. " Większych bzdur nie słyszałem...

Gość gość
Więc autor to chyba musi być szpetny jak gooowno, że żadna go nie chce. Nie widze innego wyjaśnienia. x albo nie ma w ogóle osobowości, charakteru. Widzę fajne laski z naprawdę przeciętnymi facetami (zadne modele) i smiem twierdzić, że kobiety nie mają wielkich wymagań jeżeli chodzi o wygląd więc albo autor ma coś z charakterem, nie umie rozmawiać z kobietami no ale naprawdę już musi być jakoś wyjątkowo brzydki jak Quasimono.

Gość gość
pier....enie autorze trafiales na idiotki i tyle, ja poznalam meza majac 18 lat i wgl nie podobal mi sie, byl na poczatku moim przyjacielem, ale zakochalam sie na amen! i co ci powiem! slyszalam nieraz ,ze jestem zbyt ladna dla niego, dziwili sie, i co ? i jestesmy razem 13 lat, 10 po slubie, maz z wiekiem zrobil sie mega mega ciachem, zmeznial, stal sie z***b.przystojnym mezczyzna! przypakowal, jest dla mnie idealem, mam w tym mala zaluge hehe, w ciagu lat zmienialam jego rozne nawyki (ubior itd), i najwieksza ozdoba faceta jest kobieta, i to ona podwyzsza jego meskosc, do mojego startuja rozne glupie baby np mezatki, nasze kolezanki haha mizdrza sie itp, maz to taki typ bad boya z wygladu i to dziala na panny, a ciagle widze "slicznych "chlopcow, pieknie uczesanych w hipstersich ciuszkach i smiech mnie bierze, facet nie powinien byc ladny albo przesadnie pszrytsojny bo to kwestia wzgedna i kwesta gustu facet powinien byc meski, zadbany, nie przesadzony i przedw wszystkim ma sprawic,ze kobieta czuje sie bezpiecznie, ale jak ty mniemam wybierasz w nastkach lub mlodych kobietach to one chca wymuskanych przystojniaczkow, ale to sie zmienia z wiekiem, ja juz mam31 lat i takie ciasteczka mnie nie interesuja

Gość gość
zamiast o tym pisać po prostu zwal se konia bo i tak góvvno to kogo tutaj obchodzi.

Gość gość
Cóż słabszy osobnik musi zginąć,autorze tematu nie przekazuj dalej swoich beta genów, przez takich jak ty gatunek ludzki wciąż nie może stać się gatunkiem idealnym pod względem genetyki,każde śmietnisko genetyczne powinno być utylizowane dla dobra ludzkości.Jeśli teraźniejsze pokolenie z beta genami zostanie usunięte to w przyszłości ludzie mogą osiągnąć niewyobrażalnie wiele pod względem wyglądu oraz dodatkowych umiejętności np brak chorób,brak deformacji w wyglądzie,iloraz inteligencji osiągnie poziom 3x większy dzięki czemu znacznie rozwinie się technologia.Jest jeden warunek tak jak już pisałem należy się nie dopuścić do rozmnażania wadliwych osobników,upośledzony beta genotyp musi zniknąć z powierzchni ziemi i w przyszłości zostaną same alpha osobniki z idealną pulą genetyczną którzy będą się rozmnażać i doprowadzać gatunek ludzki do ideału

Gość gość
Jak nie jesteś bardzo przystojny to nici ze zwiazku!

Gość gość
Wygląd to pikuś, gorzej że kobiety wymagają od faceta sprzecznych cech charakteru, a takowe może mieć jedynie schizofrenik :P

owszem. szczególnie bawi mnie zestawienie takich "cech"jak normalny z zaradnością, zamożnością i inteligencją. Ze już o przystojności nie wspomnę. ale najważniejsza jest cecha bazowa: NORMALNOŚĆ.

szczerze powiem, że to jakieś dziwne (a nawet bardzo dziwne kryterium) normalny. zatwierdzony przez dział jakości i dopuszczony do dystrybucji? bo jak tak to coś kiepsko z tą fabryką.

Gość gość
Bo wyglad dla kobiet liczy sie na 1 miejscu nie ukrywajmy!

Gość gość
zadna cie nie chce

kobiety nie mają pojęcia co sie dla nich liczy ani dlaczego dokonują takich a nie innych wyborów.

Gość gość
nie wszystkie kobiety sa piekne

Gość gość
pewnie jestes brzydki.

Gość gość
A co kurcze mamy sobie takiego 150 cm wzrostu,otyłego i wyłysiałego brać skoro same jesteśmy niczego sobie? mam sobie zaniżać wymagania tylko dlatego,żeby mieć faceta? a z jakiej to racji...

hehe. A czy ja ci mówie co macie robić?:) róbta co chceta;) chociaż to raczej nierealne

czy w całym waszy parszywym życiu zrobiliście coś czego pragniecie? ale tak szczerze. Bez korekty zdrowego rozsądku strachu i obawy przed wstydem. podpowiem ci. Ostatnią taką rzeczą było g****o w pieluszce. Od tej pory straciliście kontrole nad swoimi pragnieniami

Gość gość
i dlatego ludzie staja siz coraz glupsi bo przekazywane sa geny malp neandertalskich

a ja np uświadamiam sobie ostatnio, że pragne zabijać. Konkretnych, złych ludzi. Najgorsze, że widzę ich coraz więcej.

Gość gość
Bo kobiety chca tylko przystojniakow do zwiazkow innych nie!

Gość gość
mnie sie nikt nie podoba.

Gość gość
kogo bys zabil?

Gość gość
ja nie chce byle kogo