Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trupka

Wybór egzotycznej wycieczki niespodzianki dla rodziców. Jakieś fajne sugestie?

Polecane posty

Gość trupka

Sklanialam sie ku Indii początkowo ale okazuje sie ze trzeba wiz, a o wizy moze ubiegac sie tylko osoba tam lecąca :/ Bralam pod uwage jakies Sri lanki Mauritiusy i tego typu podobne ale tam jest tylko woda i piasek, lezec plackiem przez tydzien to mogą w Grecji. Objazdowki odpadaja. Chodzi o jakis fajny wyjazd polaczony z wycieczkami fakultatywnymi. Treaz trzymam sie meksyku ale skoro mam wydac tyle kasy to moze jest co fajniejszego? Myslalam o Emiratach Arabskich ale ojciec 24/7 wgapiony w tv to by zaraz gadal ze irak blisko itp ;) prosze pomozcie sie zdecydowac <3

Gość gość
na Kaukaz :classic_cool:

Gość gość
Bora bora.

Gość gość
ja jestem zakochana w Grecji i ciągle mi mało są fantastyczne miejsca do zwiedzania, dla mnie wycieczka dla samego leżenia na piasku to straszna nuda a mam 53 lata uwielbiam zwiedzać, degustować lokalne potrawy, no i popływać w morzu też można

Gość gość
myslalam o objazdowce ale u mamy to juz nie to zdrowie, nie chce sie rozwodzic na ten temat. przed chwila przeczytalam ze cancun to kurort dla amerykancow i nie poczuje sie klimatu meksyku :/ juz zglupialam :(( a bora bora..owszem piekne widoki, ale znow woda i piasek ;))

Gość gość
jak maja zdrowie ,niech latają po 12 godzin :)

Gość gość
jezu nie pisze ze matka jest schorowana i ledwo dyszy masakra, tylko ze juz wchodzac na 3 pietro sie meczy, po prostu nei sa aktywnymi 50 latkami, tylko takimi normalnymi..przecietnymi... wiec nie bede im kazac nocowac w amazonii

Gość gość
a jakis swoich własnych preferencji nie mają ? jesteś pewna,ze chca sie przemieszczać ? ja jestem w miare młoda ,a z miłą checią wyłącznie poleżakowałabym na Malediwach

Gość gość
niespodzianka to niespodzianka zapytac nie moge wiec musze samodzielnie wybrac cos konkretnego lubią łazic, ale nie za duzo, dlatego wole lezenie plackiem+ 2-3 wycieczki na pol dnia niż 14 dniowa objazdowka na ktorej trzeba meic zdrowie jak kuń

Gość gość
nie masz sie pytać bezposrednio nigdy o niczym nie wspominali ? jeździli gdzieś wogóle? co im sie wtedy podobało ? może domatorzy i egzotyka wcale nie bedzie im na ręke

Gość gość
do tej pory mnie wysylali, a ostatnie 3 lata byli 2 razy w grecji i tunezji. chce im ''odplacic'' ..zaraz gwiazdka, dobry moment. na pewno beda b.zadowoleni ze pojada gdzies dalej, pytanie gdzie

Gość gość
przynajmniej chwała ci za to że myślisz do czego sami mogą się dostosować i nie uszczęśliwiasz ich własnymi pomysłami, szwagier zasponsorował rodzicom wycieczkę do rzymu, ze zwiedzaniem watykanu i nie pojechali, zrezygnowali :/ trzymaj się tego co rodzice lubią, co chętnie by zobaczyli, to nie musza być egzotyczne plaże, może by połazili po paryżu, barcelonie?

Karaiby- pièkne i bezpieczne. Portugalia- tyle do zwiedzania, łagodny klimat, sympatyczni ludzie. Arabiè, Egipt i okolice, odradzam.

Gość gość
Kenia, Kenia i Kenia