Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego sieroty są takie naiwne?

Polecane posty

Gość gość

Mam na roku taką dziewczynę. Jest sierotą i nie ma rodziny. Ona jest strasznie naiwna! Jest dla każdego taka dobra i miła, dobrze się uczy, podpowiada na egzaminach, kseruje swoje notatki za darmo dla całej grupy, gdy tylko wie, że może komuś pomóc bez zastanawiania i z sercem na dłoni robi to! Nie używa wulgaryzmów, nawet jak ktoś ją urazi, a potem potrzebuje jej pomocy to ona i tak szybko zapomni, wybaczy i pomoże. Woli ustąpić.. Ludzie to wykorzystują i to co ona dla nich robi wcale nie oznacza, że chcą się z nią przyjaźnić. Wręcz przeciwnie! Ludzie mają ją gdzieś, obgadują i się śmieją. Po uczelni kontakt się urywa, a przypominają sobie o niej gdy tylko coś potrzebują. Zastanawiam się czy ona tego nie widzi? Zachowuje się jakby usilnie szukała przyjaciół i ludzi, którzy ją pokochają kosztem dawania się wykorzystywać. Ona w dodatku chodzi co niedzielę do kościoła! Podobno bardzo tęskni za swoją babcią. Poza tym choruje i jest pod stałą opieką lekarza, który zaprasza ją na święta, spotkania itp. Pewnie wykorzystuje ją ale co zdobić. Dlaczego sieroty są takie naiwne?

Gość gość
Widocznie próbowała znaleźć przyjaciół.

Gość gość
Jestem z bidula Miosc tot tkie piekne s slowo:-) licz nq siebie ppotem c wybacay:-)

Gość gość
Jestem sierota o wirze. To blad?

Gość gość
Nie ale czemu ona daje się wykorzystywać innym ludziom? Co z nią nie tak?

Gość gość
Sprawdź odpowiedzi w swoim poprzednim identycznym temacie:classic_cool: