Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prześladuje mnie komornik i windykatorzy, a ja nie mam im z czego oddać długów..

Polecane posty

Gość gość

mozna odsiedzieć w więzieniu za długi ? chetnie bym poszła na rok do pierdla w zamian za umorzenie :O

Gość gość
w pierdlu byś jeszcze miała za darmo wikt i utrzymanie

Gość gość
tak jak na jednego wieznia panstwo placi 2tys na miesiac zabiora ci ile moga i wejda na wyplate gdzie bralas kredyt i po co?

Gość gość
a nie masz pracy?

Gość gość
nie mam pracy, jakbym miala to bym splacila :O pracuje dorywczo na umowe zlecenie ale to ledwo mi starcza na oplaty i zycie :O mialam kredyt w santanderze i profi credit ci drudzy szybk wypowiedzieli umowe dowalili takie odsetki ze z 5tysiecy zrobilo sie 3 razy tyle za to mnie komornik sciga, niedlugo santander wypowie umowe nie place juz z rok :O do tego bralam kase w tym gownie vivusie i kredito po 500 zl :O nie mialam na czynsz i wlascicielka chciala mnie wyrzucic

Gość gość
skoro nie masz pieniedzy, mieszkania, samochodu, to nic ci nie moze zabrac, musi zostawic ci ustawowe minimum

Gość gość
w ogole proponuje wplacac po 5 lub 10 złoty na spłatę długów, to sie nazywa wykazywanie dobrej woli, i wtedy nikt cie nie ruszy, pokazujesz komornikowi, ze splacasz, a on bedzie zalamany i odda twoja sprawe innemu, bo nie bedzie chciał ciągnąc twojej sprawy