Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam się z żonatym i przez to

Polecane posty

Gość gość

bardzo często miewam dołki, owszem , są też chwile kiedy on dodaje mi skrzydeł, próbowałamto zakonczyć ,ale to trudne :( Nie jestem brzydka, wręcz przeciwnie ,podobam się facetom, ale zaczęło mi na nim zależeć, a sam jak powiedział żony nie zostawi bo " nie ma na tyle odwagi" :(

Gość gość
z takim facetem to mozesz sobie w łóżku poszalec, ale nie mozesz sie zakochac ani myslec o nim powaznie bo on ma zone ktorej nie zostawi

Gość gość
To nie kwestia odwagi. Tak to jest z cudzymi psami. Nie jest to sport dlabkazdego. Jak sie zabawiac z cudzym psem to trzeba miec duzobsamodyscypliny emocjonalnej. Trzeba patrzec psubw oczy jak lize cipke i przyjmowac wszystko na lechtczke nie dobserca. Wtedy tak mozna.

Gość gość
a nie masz wyrzutow sumienia jesli chodzi o to ze on ma zone, czy nie masz tak ze myslisz tez o tej kobiecie?

Gość gość
I myślisz że nie sypia z żoną? Nie masz obrzydzenia? Dla mnie ti jest nie do przyjecia. Tylko ludzie bez mózgu tak mogą postąpić.

Gość gość
nie oceniajcie innych, bo nigdy nie wiadomo w jakiej sytuacji sie znajdziesz, ja tez sypiałam z zonatym, bo brakowało bardzo mi sexu, a poznawałam facetow wolnych ktorzy mi sie nie podobali, to co miałam robic, sama sie zadowalac, miałam tego dosc

Gość gość
dziś dziffka

Gość gość
Nie boli cie ze on wraca do domu ma żonę rodzine cieszy się ze ma wszystko. Moze ja przytulic wyjść na kolacje, seks i wszystko co ma prawdziwa rodzina. Ty tego nie masz i z nim tego nie będziesz miała o czym cie poinformował. Z czasem mu się znudzisz, bedzie mial mniejszą potrzebe seksu i odejdziesz w odstawke. On nadal będzie mial poukladane zycie na starość przy kochanej zonie dzieciach wnukach a ty co? Takie piąte koło u wozu? Chcesz zestarzec się sama? Nie marzysz o kochającej rodzinie? Dziwne są takie kobiety. Skoro facet jasno ci powiedział że tylko seks tzn ze traktuje cie jak prostytutke zero uczuc tylko potrzeba aby sobie ulżyć. Wcale nie jest mi zal takich ludzi bo dokładnie wiesz na co się piszesz

Gość gość
Gosc 19:58 nie oceniajcie innych bo co? Moze twoja coreczka będzie w takiej sytuacji ze mezus będzie na boku rogi przyprawial i co jej powiesz? Corciu nie oceniaj innych dziel się mężem nie bądź samolubna? Żałosna jesteś. Nikt cię nie chce a tonacy brzytwy się chwyta. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Myslenie nie boli

Gość gość
nie wiem czy sypia, ale twierdzi ,że żona go nie pociaga...w to akurat wierzę bo w koncu ja zdradza...Czy mam wyrzuty sumienia wobec jego rodziny? może trochę ,choć i tak oni nie wiedzą o moim istnieniu Najgorsze ,że ja się zakochałam i myślę ,że jemu całkiem obojętna nie jestem, ale on sie bardzo boi żebym się nie zaangażowała o czym świadczy jego zachowanie, jednocześnie jest o mnie trochę zazdrosny np jak gdzieś wychodzę no i zabiega jednak o ten kontakt...Strasznie mi dzisiaj przez to smutno bo jest weeknd ,a nawet nie możemy się zobaczyć, niedługo będą święta i to jeszcze gorzej bo on się rzadziej odzywa w wolne dni :(

Gość gość
Nie powiedział mi jasno ,że "tylko seks", powiedział tylko ,że nie odejdzie od żony choć ma wiele wad i go nie pociąga bo by się tego bał zostawić rodzinę... sądzę ,że coś do mnie czuje, ale ma problemy z okazaniem tych uczuć, czasem jak mnie przytula ,albo jak na mnie patrzy to czuć ,że nie jestem mu obojętna, zresztą chwilę to już trwa, kilka miesięcy...

Gość gość
ile macie lat

Gość gość
rozumiem że każdy może się zakochać nawet w żonatym facecie ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, co to za układ w którym jest się tylko worem na sperme? gdyby facet nie kochał żony to by od niej odszedł, żona to zawsze żona po za tym nie możecie znalezc sobie wolnych facetów a nie krzywdzić w ten sposób dzieci i rodzine tego faceta? czy z was są naprawde aż tak bezwzgledne k****y? teraz wy rozwalcie komuś rodzine a jak wy założycie swoją to karma może wrócić

Gość gość
On zdradza nie dlatego ze go zona nie pociaga tylki ze brak mu seksu a zona ma mniejszy temperament. Zone kocha bo powiedział ze jej nie zostawi. Nie wiem jaką szkole konczylas ze tego nie kumasz

Gość gość
ja 23, on 38, wiem zaraz mnie zjedziecie ,że duża różnica...ale mnie on bardziej pociąga niż moi rówieśnicy, jest taki męski, taki odpowiedzialny (wbrew pozorom bo zdradza żonę ,ale jest taki zyciowy, potrwafi doradzić rozsądnie itd),inteligentny, na wysokim stanowisku, ludzie się z nim liczą, imponuje mi to

Gość gość
Jak chcial cie przekeciec to co mial ci powiedzieć? Ze kocha zone ale za malo seksu ma? Glupia tepa dzida wszystko lyknie

Gość gość
poza tym zakochałam się w nim i już... moi rówieśnicy to tacy gówniarze ,a on jest taki inny... ale z drugiej strony boi się mojego zaangażowania, boi się wyznawać uczuć ( choć mówi ,że tęskni czy mysli o mnie) , generalnie to czuję,że nie jestem dla niego tylko dziwką , ale że mnie polubił, coraz lepiej nam się rozmawia, rozmawiamy godzinami i zawsze mamy o czym nawet jak gadamy o pierdołach i się śmiejemy. A żonę jak może kochać jak ją ze mna zdradza? Ale są już ze sobą wiele lat, mają wspólne wszystko dom, dzieci...Decyzja o odejściu jest w tym przypadku trduna i wymaga odwagi

Gość gość
Ma mało seksu bo to on nie chce się kochać z żoną.. opowiadał mi ,że od iluś lat ona go nie pociąga całkiem , że się zmuszał ,ale to był rzadki seks, że brakowało mu pociągu do kobiety jak do mnie. Ale jakbym mu była potrzeba tylko do seksu to już bym poszła w odstawkę bo on przede mną miał różne przygody jak mi opowidał ,ale na dłużej się raczej nie spotykał z innymi

Gość gość
Tak sobie to tlumacz hihi glupie to to

Gość gość
a skąd wiecie jak jest? siedzicie w jego głowie? Myslicie ,że to takie łatwe zostawić wszystko , całą rodzinę(bo dzieci też ma)?

Gość gość
Ma mało seksu bo to on nie chce się kochać z żoną.. opowiadał mi ,że od iluś lat ona go nie pociąga całkiem , że się zmuszał ,ale to był rzadki seks, że brakowało mu pociągu do kobiety jak do mnie. Ale jakbym mu była potrzeba tylko do seksu to już bym poszła w odstawkę bo on przede mną miał różne przygody jak mi opowidał ,ale na dłużej się raczej nie spotykał z innymi x i mu uwierzyłaś? gdzie sieją takie idiotki?:D

Gość gość
poza tym wspaniały materiał na faceta jeśli przed tobą miał też wiele przygód z innymi kobietami w małżeństwie :)

Gość gość
poza tym zakochałam się w nim i już... moi rówieśnicy to tacy gówniarze ,a on jest taki inny... ale z drugiej strony boi się mojego zaangażowania, boi się wyznawać uczuć ( choć mówi ,że tęskni czy mysli o mnie) , generalnie to czuję,że nie jestem dla niego tylko dziwką , ale że mnie polubił, coraz lepiej nam się rozmawia, rozmawiamy godzinami i zawsze mamy o czym nawet jak gadamy o pierdołach i się śmiejemy. A żonę jak może kochać jak ją ze mna zdradza? Ale są już ze sobą wiele lat, mają wspólne wszystko dom, dzieci...Decyzja o odejściu jest w tym przypadku trduna i wymaga odwagi x wiekszość facetów nie łączy seksu z miłością, żone pewnie kocha

Gość gość
nie wiele ,ale kilka przez tyle lat małżenstwa... żona mu się znudziła, w to akurat wierzę bo po co by ją niby zdradzał? zreszta już nie jest najmłodsza bo w jego wieku

Gość gość
skoro żona mu się znudziła to uważaj bo zaraz ty możesz mu się rzucić :) zakochany facet by sie rozwiódł

Gość gość
kocha żonę... nie rozśmieszaj mnie... Nie prawda ,że nie łączą seksu z miłością chyba ,że to miłość jak do swojej matki, albo siostry, a napewno nie jak do kobiety... A o mnie jest zazdrosny, widać jak na mnie patrzy.. to się czuje, poza tym jakbym była do seksu tylko to bym była na 2 max 3 razyi by szukał nastepnej

Gość gość
*znudzić

Gość gość
38 lat to młoda kobieta,wiele jeszcze po 40 jest mega atrakcyjnych

Gość gość
kocha żonę... nie rozśmieszaj mnie... Nie prawda ,że nie łączą seksu z miłością chyba ,że to miłość jak do swojej matki, albo siostry, a napewno nie jak do kobiety... A o mnie jest zazdrosny, widać jak na mnie patrzy.. to się czuje, poza tym jakbym była do seksu tylko to bym była na 2 max 3 razyi by szukał nastepnej x wiesz że ją kocha i mimo wszystko z nim jesteś?:o a zresztą wmawiaj sobie, masz mózg zalany spermą, tak cie kocha że z żoną mieszka a ciebie tylko roocha

Gość gość
Boże ,co za idiotka,Byłam w takiej relacji. Miałam romans z żonatym,który KOCHAL zone. Jednak ona odmawiała mu seksu,stad nasza znajomość, Dziecko, obudz się..