Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam się z żonatym i przez to

Polecane posty

Gość gość
zebys chociaz miala potem ze2tys.na leczenie tego HPV, ktory nie od razu sie ujawnia a te najbardziej rakotworcze rodzaje nie objawiaja sie chyba nawet w postaci klykcin

Gość gość
wcale na mnie tak znowu nie oszczędza, płaci za paliwo ( mieszkam prawie 100 km dalej), obiady w restauracjach, kino, czasem też hotel więc tu raczej nie o pieniądze chodzi :P

Gość gość
nie rozumiem tylko dlaczego każda kochanka to dla was " wór na spermę"? czy wszystko w zyciu musi byc takie czarno-biale?

Gość gość
nie wpiepszaj sie w czyjes zycie oszczedz dzieci ty zdziro a moze za pare lat twoje malrzensto rozwali inny od zony nie odejdzie bo bedzie placil alimenty na dzieci a moze tez na zone sa nowe przepisy czy bedziesz go utrzymywac bo kasy malo bedzie zrozum idiotko ze ta gra warta swiczki

Gość gość
oj tam paliwo, jak sluzbowy pai 7 na setke to wychodzi 15l*5*2=60zł a hotel i jedzenie to dla swojego komfortu ma. Skoro ludzie sie znim licza to dla niego to zaden wydatek jest. Aha-ginekolodzy z NFZ udaja glupich jak prosisz o badania, leczenie klukcin, wiec sie nastaw na 160zł na wizyte prywatnie+leki+ew.wymrazanie, wypalanie czy co tam. To sie uzbiera, zwlaszcza, ze ten test tez sie kupuje prywatnie i potem odsyla do laboratorium.

Gość gość
sorry 150zł - to sobie puszcza w koszty biorac paliwo na firme i ksiegowa liczy tak,ze firma placi. Hotel i zarcie to samo. Opisuje fakture na firme i firma placi... zaloze sie, ze ty z ksiegowoscia nie mialas nic wspolnego

Gość gość
Jesteś kurwą bo rozbijasz rodzinę i kiedyś za to odpowiesz.Życie nauczy cię rozumu !!!!Tą kurwę co rozbiła moje małżeństwo zjada rak ,uważaj bo za takie świństwo się płaci i to słono!!!!

Gość gość
21:59 tez znalam taką,miała zonatego kochanka przez lata i juz jej nie ma wsród nas,rak!!! twoja matka musi sie strasznie wstydzic za ciebie k***wko,żal mi jej

Gość gość
Piszesz że żona już nie najmłodsza???latka lecą ani się nie obejrzysz a będziesz właśnie taką kobieciną zdradzaną przez swojego męża z młodą siksą ,co ty na to? podoba ci się taka przyszłość????kanalio???matka cię nie nauczyła abyś żyła tak by nikt przez ciebie nie płakał???nie mogę zrozumieć takich szmat jak ty!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A to nie maz cie zdradzał???? To jej wina?nawet mu się nie dziwie w sumie. Tez bym nie chciała być z taka chamka i prostaczka jak ty.

Gość gość
2gie zdanie było do autorki

Gość gość
piszcie jakieś nicki bo nie wiadomo komu odp

Gość gość
piszecie jakbym co najmniej kogoś zabiła, opanujcie się ludzie, nie jestem jego pierwszą kochanką zresztą...Widocznie nie jest mu dobrze z żoną skoro ją zdradza, żadna zdrada nie jest bez powodu

Gość gość
to jest chamką,prostaczką?kogo wyzywasz? autorka?

Gość gość
A to nie maz cie zdradzał???? To jej wina?nawet mu się nie dziwie w sumie. Tez bym nie chciała być z taka chamka i prostaczka jak ty. Ty p**do myślisz że kochanka nic nie jest winna ??? to komu do ryja wsadzał ????p*****l się głupia suko ,bo nawet do prostaczki ci daleko ty k*******o!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Takie k***y powinni kamienować !!!jeszcze zdziwiona że nic złego nie robi!!!!!!!!!

Gość nie cierpię szmat
autorko,jak ci nie wstyd z gołą cipą przed obcym mężem? szmacisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Do ryja ci już wsadzał tego brudasa???

Gość gość
kurwa ,kurwa ,kurwa ,obciągara śmierdzących fiutów!!!!!!!

Gość gość
Tylko pokazujesz wyzwiskami swój poziom... Nie mówię ,że nie zrobiłam NIC złego ,ale bez przesady nikogo nie zabiłam , ok moze to nic chlubnego spać z cudzym mężem, ale ja nie jestem mężatką, to on zdradza

Gość gość
Dajcie spokój. Jaki sex mamy po kilku latach związku. Wiadomo po co są romanse. I jak najbardziej polecam. Ale , trzeba mieć dystans. I nie rozpędzać się z uczuciami do żonatego faceta. Do kochania trzeba poszukać swojego, żonaty może być tylko do pierzenia. I tylko do tego można ich używać. W przeciwnym razie, ból, złamane serca , niespełnione oczekiwania. Jak się wie w jakim celu wypożycza się nieswojego psa, to można pozostać przy dobrej zabawie. Bo nie o to chodziło na początku:)

Gość gość
Kochanka jest wolna,maz ci przysięgał. Nawet gdyby mu baba gola du/pa swiecila przed oczami to powinien odmówic.Co,zg****ila go?jak mu wlazla do łóżka,mógł wyrzucić!!! Wolnej woli nie ma?bidulek..nie wie co robi?To co z niego za facet?wiec mi tu glupot nie pieprz.

Gość nie cierpię szmat
autorko,ty się tu chwalisz czy żalisz? lubisz cudzych mężów d*****,oj zarobisz po ryju od żony

Gość gość
zreszta wy takie swiete sie znalazlyscie... nie uwazam zebym zrobiła cos strasznego ,a wy byscie mnie najchetniej za to zlinczowały... poza tym jasne, dla was wszystko jest czarne albo białe np jak maz zdradza zone to w 100% winien temu jest on , no i kochanka to juz w 200%, natomiast żona zawsze jest biedna, świeta i pokrzywdzona i napewno miała idealny charakter

Gość gość
ylko pokazujesz wyzwiskami swój poziom... Nie mówię ,że nie zrobiłam NIC złego ,ale bez przesady nikogo nie zabiłam , ok moze to nic chlubnego spać z cudzym mężem, ale ja nie jestem mężatką, to on zdradza no jasne on zdradza a ty dupę gołą mu wypinasz! ,jeśli chodzi o poziom to ty już pokazałaś swój ,gnido śmierdząca!Życzę ci żebyś kiedyś to w życiu przeszła wtedy zrozumiesz jaką krzywdę robisz tej kobiecie i jej dzieciom!!!

Gość gość
Chyba mężowi powinna daco ryju?jak mój maz mnie zdradzi, to on oberwie.

Gość gość
dodam jeszcze, ze szkoda że się zakochałaś . Bo mogłaś mieć fajny sex. A tak twoje niespełnione nierealne oczekiwania ci na to nie pozwolą.

Gość gość
Grube,zaniedbane ,nie daja mężowi du/pska to zdradza.Mniej zryjcie ,kupcie sexi bieliznę,postarajcie się w łóżku zoneczki..

Gość gość
Grube,zaniedbane ,nie daja mężowi du/pska to zdradza.Mniej zryjcie ,kupcie sexi bieliznę,postarajcie się w łóżku zoneczki.. A ty mniej spijaj spermy bo ci zaszkodzi !

Gość gość
Złość piękności szkodzi,żyłka c***eknie ,jak się tak pultac będziesz :-)