Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam się z żonatym i przez to

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jesteś k**wą bo rozbijasz rodzinę i kiedyś za to odpowiesz.Życie nauczy cię rozumu !!!!Tą k**wę co rozbiła moje małżeństwo zjada rak ,uważaj bo za takie świństwo się płaci i to słono!!!! Miala pecha🖐️ Ty tez go mozesz miec i co wtedy wymyslisz ? lament do boga dlaczego niewinni umieraja ? hahahaha kazdy w swoim zyciu zrobil jakies swinstwo,nawet nieumyslnie jezeli uwazasz,ze jestes bez skazy to się grubo mylisz widocznie nie dla ciebie sa faceci skoro facet cie rzucil :) nie jestes wystarczajaco dobra i tyle jako sprzataczka i praczka mozesz sie spelniac,ale nic wiecej.

Gość gość
nie rozumiem tylko dlaczego każda kochanka to dla was " wór na spermę"? czy wszystko w zyciu musi byc takie czarno-biale? x a jak nazwać kogoś kto świadomie rozbija małżeńtwo żonatego faceta? tu sprawa jest ''czarno-biała''

Gość gość
No tak ONA rozbila,ON nieświadomy tego co zrobił?biedaczek

Gość gość
Powiem tylko, ze to, ze facet jest o ciebie zazdrosny nic nie znaczy. Jest zazdrosny najwyzej o to, ze ktos moze podebrac mu jego zabaweczke. To oczywiste, ze nikt nie lubi sie dzielic swoimi zabawkami. Tu nie musi chodzic o zadne uczucia. We mnie kochal sie lata temu jeden chlopak, ktory mnie zupelnie sie nie podobal. Schlebialo mi to, ze tak za mna lata, bo to gosc w wyzszej polki byl. Kiedy owy chlopak zaczal sie interesowac w pewnym momencie, nasza wspolna kolezanka, to az szalam z zazdrosci, ze to nie ja jestem juz ta, ktora tak podziwia :D Zazdrosc =/= miłość, uczucie

Gość gość
No tak ONA rozbila,ON nieświadomy tego co zrobił?biedaczek x nie, nic takiego nie napisał że ON jest niewinny jest tak samo winny jak kochanka, ale wolna kobieta bez zobowiązań nie powinna brać sie za żonatego nawet gdy będzie sie koło niej kręcił tylko go pogonić niech wraca do żony

Gość gość
a jak tak żony nie kocha, to niech najpierw się rozwiedzie zamiast dawać mu du/py i robić za wór na sperme i wtrącać sie w małżeństwo

Gość nie cierpię szmat
kochanki mają zrypane czerepy,rozłajdaczone szmaty

Gość gość
i co z tego ze jedna odtraci jak przygarnie druga ? ale jestescie durne, nic dziwnego ze faceci was zdradzaja. nadajecie sie tylko do sprzatania, prania,gotowania i spelniania obowiazku malzenskiego. Kochanki sie kocha, zony wykorzystuje. Proste jak budowa cepa. Dla niektorych juz za pozno,mlode pokolenie moze bedzie madrzejsze🖐️

Gość gość
Każdy powinien wiedzieć co robi. Jak nie potrafi dyskretnie romansować to najlepiej wcale. I nie róbcie z tego sexu nie wiadomo czego, normalna potrzeba.

Gość gość
i co z tego ze jedna odtraci jak przygarnie druga ? ale jestescie durne, nic dziwnego ze faceci was zdradzaja. nadajecie sie tylko do sprzatania, prania,gotowania i spelniania obowiazku malzenskiego. Kochanki sie kocha, zony wykorzystuje. Proste jak budowa cepa. Dla niektorych juz za pozno,mlode pokolenie moze bedzie madrzejszelapka.gif x a ty nadajesz sie tylko jako wór na sperme żonatych facetów, którzy chcą sobie spuścić z krzyża

Gość gość
i co z tego ze jedna odtraci jak przygarnie druga ? ale jestescie durne, nic dziwnego ze faceci was zdradzaja. nadajecie sie tylko do sprzatania, prania,gotowania i spelniania obowiazku malzenskiego. Kochanki sie kocha, zony wykorzystuje. Proste jak budowa cepa. Dla niektorych juz za pozno,mlode pokolenie moze bedzie madrzejszelapka.gif x raczej odwrotnie, to żony sie kocha bo z nimi się żeni a nie z worami na raz takimi jak ty :D je sie ru/cha tylko i wykorzystuje właśnie

Gość gość
Ja się tylko dziwie tobie autorko, ze chcesz faceta, ktory zdradza swoja zone, bo ta juz go nie pociaga. Ty za 15 lat bedziesz miala tyle samo lat, co ona, a moze juz wczesniej sie brzydko zestarzejesz i mozesz byc pewna a 100%, ze on tak samo jak swoja zone wymieni cie wtedy na mlodsza i atrakcyjniesza. I tego ci zycze. Moze wtedy zrozumiesz, chociaz pozno, ze nie czyni sie drugiemu czlowieku tego, czego nie chcesz dla samego siebie :)

Gość gość
Kochanki sie kocha, zony wykorzystuje. xxx Cos ci sie pomylilo. Albo myslisz bardzo zyczeniowo :D

Gość gość
moja znajoma była kochanką żonatego faceta który miał chorą żone na raka, został jej rok życia a mimo to ją porzucił dla niej, byli razem dłuższy czas i mieli dziecko, gdy troche sie podstarzała wtedy owy facet postąpił z nią jak z poprzednią żoną, wymienił obecną kochanke na nowszy model :D także nie czyń drugiemu co tobie nie miłe, bo ciebie też to spotka :) kur/wiarzowi zawsze sie znudzi

Gość gość
ja nie mysle co bedzie za 15 lat choć mam nadzieje ,że ułozy mi sie jak najlepiej i bede sie o to starac, ale dla mnie liczy sie to co tu i teraz

Gość gość
a poza tym serce nie sługa, nie skrzywdziłam wielu osob w moim życiu, akurat może teraz krzywdze w jakis sposob jego zone bo napewno sie od niej troche odsunął ,ale trudno, takie zycie, troche mi jej szkoda, ale skoro sie zauroczyłam to ciazko mi zrezygnować z niego dla jego żony ,której i tak nie znam, a dzieci jego nie krzywdze narazie, jak byłby rozwód może bym je skrzywdziła, a tak to w jaki niby sposob? skoro one nie wiedza ,że ja istnieje?

Gość nie cierpię szmat
nadajecie sie tylko do sprzatania, prania,gotowania i spelniania obowiazku malzenskiego. Kochanki sie kocha, zony wykorzystuje" ręce opadają!!tylko d***** pieprzy takie teksty ty chyba prostaku nie widziałas zdradzanych zon,do pięt im nie dorastasz,jestes na jego usługach, posłuchaj wywłoko!żona to zona ,a ty jesteś wycieruchem,,prostytutką

Gość gość
pieprz sie d****o

Gość gość
gość 2014.12.13 one nie wiedzą? a od czego jest detektyw głupia p**do,zona zbiera dowody

Gość gość
Jestem mężatką i gdyby mnie zdradził mąż to wykopałabym go ze swojego życia. Nie wiem dlaczego większość zon pozwala sie tak poniżać. A kochanki. Tak są różne. Perfidne ale tez takie niewinne naiwne. Kazdy chce zaznac szczęścia choć przez chwilę. A za małżeństwo odpowiadają oboje z małżonków w tym samym stopniu. Nie wiem dlaczego zawsze wini sie kochanke\ka. Sami jesteśmy sobie winni bo z biegiem lat oddalamy sie od siebie zamiast dbać o to co mamy.