Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam się z żonatym i przez to

Polecane posty

Gość gość
ale ona za dobrze nie wygląda, znalazłam ją na facebooku... trochę mi jej szkoda, a trochę mnie denerwuje ,że np sprawdza mu telefon i nie zawsze mogę do niego pisać , że chce go zatrzyma przy sobie za wszelką cenę mimo ,że on ją zdradza i ona pewnie w głębi duszy o tym wie, jak np znika na cały wieczór ze mną, ale to troche desperatka ,że jest przy nim mimo to

Gość gość
tak ona jest ta zła bo sprawdza mu telefon a twój k*****arz jest w porządku, biedny :D obyś mu się znudziła i żeby kopnął cie w du/pe szukajac nowej zdobyczy

Gość gość
Ale czy wy go przepraszam śledzicie ,że wiecie ,że zona mu odmawia seksu? A dlaczego żona nie mogła go zwyczajnie przestać pociągać? Bo to niby rzadko tak jest? Poza tym tak zupełnie obiektywnie oceniam się na o wiele atrakcyjniejszą niż jego żona bo ze zdjęć to taka zwykła kobiecina, już nie najmłodsza

Gość gość
tak, wkurza mnie własnie ,że ona go kontroluje, w ogóle co to jest przegladanie facetowi telefonu :O Jego dzieci ( już nastoletnie) wyglądają na całkiem fajne ,ale jak zobaczyłam na zdjeciu tą jego żonę to wygląda na wredną sukę z twarzy no i nie jest za ładna też

Gość gość
widocznie jest dla niego atrakcyjna skoro z nią mieszka tępy worze

Gość gość
tak, wkurza mnie własnie ,że ona go kontroluje, w ogóle co to jest przegladanie facetowi telefonu pechowiec.gif Jego dzieci ( już nastoletnie) wyglądają na całkiem fajne ,ale jak zobaczyłam na zdjeciu tą jego żonę to wygląda na wredną sukę z twarzy no i nie jest za ładna też x skoro sie z nią ożenił to mu się podobała, poza tym to że go kontroluje to dobrze, bo ma do tego powodu, ciekawy czy ty byś mu nie szperała w telefonie jakby ciebie zdradzał z inną

Gość gość
Tak? a ja sądzę,ze raczej rozwód z nią by go sporo kosztował i dlatego to nie jest takie proste...Bo mają wspólny dom, dzieci, samochód, wszystko . Nooo jest bardzo atrakcyjna, wkleiłabym tu chętnie jej zdjecie i swoje ,ale muszę być anonimowa więc niestety musze to zostawić dla siebie

Gość gość
podobała - dobrze powiedziane ,ale od tego czasu jak się pobrali minęło kilkanaście lat... a jakbym ja wiedziała ,ze facet mnie zdradza to bym nie sprawdzała mu telefonu ,ale bym go rzuciła poprostu

Gość gość
zdradza żone bo ty jesteś tego powodem, chciałabyś mieć takiego faceta który swoją żone zdradza? z życia wiem że do takich jak ty zawsze karma wraca i pózniej w związkach im sie nie układa

Gość gość
w kazdym razie nie dziwcie mi sie ,że jego zona na swoj sposob mnie denerwuje bo to teraz moja rywalka jakby na to nie patrzec i mimo ,że wierzę ,że już go nie pociąga to zadrosna o nią jestem, co raczej dziwne nie jest...

Gość gość
Jakaś ty autorko naiwna. Ty naprawdę myślisz, że on z żoną nie śpi? Wiesz dlaczego jesteś na dłużej? Bo on jest za leniwy, żeby co chwila szukać nowego wora, a za częste zmiany kochanek mogą skutkować tym, że żona się dowie. A prostytutek się pewnie boi, żeby się czymś nie zarazić.

Gość gość
te kochanki są takie naiwne że aż śmieszne :D

Gość gość
Jestem na dłużej bo się we mnie zauroczył to proste. Nie może być inaczej bo są też panienki na raz, dwa , kilka... i się nudzą. A zona jest z przywyczajenia, z przywiazania, dlatego ,że są dzieci, bo to mało małżenstw się nie kocha ,a żyje ze soba latami bo nie mają odwagi tego przerwać?

Gość gość
tak sobie tłumacz:classic_cool:

Gość gość
ale mysle czy za jakiś czas, jak juz sie we mnie zakocha , nie postawić mu ultimatum , ja albo żona... ale musze byc pewna ,że sie zakochał porzadnie

Gość gość
uważaj bo nagle żone zostawi po ultimtum:classic_cool:

Gość gość
dobra możecie sobie pisać ,że jestem naiwna, ale część romansów doprowadza jednak do rozwodu....

Gość gość
no tak, doprowadza do rozwodów ale dlatego że żony wyrzucają takich mężów na zbity pysk jak sie o wszystkim dowiadują :classic_cool: facetom tak wygodnie i jak już przychodzi rozwod to żałują, nie wiem jaką trzeba być kretynką żeby chcieć takiego faceta na poważnie, nie pomyślałaś że nawet jakby zostawił żone i był z tobą wco nie wierze ale teoretycznie to za jakiś czas i ciebie będzie zdradzał?:D

Gość gość
autorko szkoda mi ciebie. facet zwyczajnie mydli ci oczy... ty myslisz ze jakby nie chcial z toba byc to by nie byl? z zona ma ulozone zycie-prestiz ty jestes tylko odskocznia. a wiem po sobie jak nam latwo rozglada sie za 10,15 lat mlodszymi laskami. i nawet chocbym przygr***** na boku to zony bym nie zostawil a to ze ja sledzisz na fb to znaczy ze nie znasz swojej wartosci. to jest dojrzala kobieta, ty jestes siksa , ktore my chetnie bajerujemy. a trwa to tyle ile sie da. a jak zona zaczyna cos kapowac to sie zwijamy

Gość gość
Nawet jesli rzuci kiedys dla ciebie zona co jest watpliwe to bedzie to dla ciebie droga przez meke, krzyzyk na droge, szczegolnie, ze facet jak pisalas ma nastoletnie dzieci, ktore pewnie cie znienawidza, zona odbierze mu majatek i dopiero bedzie fajnie, a najgorsza dla wszystkich bedziesz ty bo rozbilas rodzine. powodzenia

Gość gość
Nastepna desperatka :). A raczej jednak marna prowokacja .Nuda w sobote ,samotnosc itp itd.

Gość m ądralIa
Bo on jest za leniwy, żeby co chwila szukać nowego wora, a za częste zmiany kochanek mogą skutkować tym, że żona się dowie. A prostytutek się pewnie boi, żeby się czymś nie zarazić. podpisuje sie pod powyzszym, mimo, ze nie uzywam okreslenia wora. Ja nie wiem, ze ciebie nie wkurza to, ze koles cie traktuje jak kolo zapasowe i jeszcze sie paprzesz z nim w lozku :o Czy z zona nie spi to ty nie wiesz. A chlopy to tak lubia chedozyc co popadnie, tylko nie chce im sie szukac co chwila nowej ...py na boku.

Gość gość
żona zawsze będzie żoną a wy kochanki tylko worami na sperme, zrozumcie to🖐️ ja znam przykład z drugiej strony, miałam znajomego niezłego ku/rwiarza który miał romans z dwiema mężatkami, obie mydliły mu oczy że nie kochają swoich mężów i niedługo sie z nimi rozwiodą a po jakimś czasie i tak sie wcale nie rozwiodły i zakończyły z nim znajomość wracając do swoich facetów

Gość m ądralIa
aha- test na wiekszosc popularnych typow wirusa HPV kosztuje cos 349zł+kurier to niech ci fundnie ten kochas, jak tak cie kocha. Ciekawe, czy mu bedzie szkoda 349zl+20na kuriera :o🖐️

Gość gość
ot taka odskocznia 🖐️

Gość m ądralIa
ty niemysl, czy zone krzywdzisz, ty siebie nie krzywdz bedac z nim. Co ty go kosztujesz? Co mozesz od niego wymagac? Nie wkurza cie to zwyczajnie, ze nie jestes najwazniejsza w tej relacji?

Gość gość
może lubi być takim worem do spustu :D

Gość gość
właśnie mnie wkurza, że nie jestem najważniejsza, dlatego założyłam ten temat... chciałabym żeby tak mnie pokochał żeby rzucił dla mnie wszystko ,ale wiem ,że nie tak łatwo rzuci rodzinę z którą go tyle łączy :O jeszcze żeby nie mieli dzieci... kilka razy byłam bliska zakończenia tego, już myślałam ,że to koniec, ale nie dałam rady..Ja to jednak jestem lekko popieprzona, mogłabym mieć wolnego faceta, ale wolę jego :O

Gość gość
Tak zazdrościsz tej jego żonie? Ok przyjmijmy,że tak jak piszesz pokocha cie i rzuci rodzine. Czasem tak bywa choc raz na iles przypadkow. Potem ciebie bedzie zdradzal to pewne i jak sie bedziesz czula? tez mu sie prawdopodobnie kiedys znudzisz bo ten typ tak ma

Gość gość
to skoro on na tobie oszczedza (bo w agencji ryzykowalby choroba i musialby placic)to niech ci chociaz cos zalatwi, prace czy co... :o