Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy wiecej rozwodnika z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Jakby mi lachon choćby tylko spróbował takie jazdy robić w sprawie prezentu dla mojego dziecka, to natychmiast dostałaby sanki i zjazd po schodach. Do samych drzwi!!

Gość gość
ten lachon jest twoja kobietą którą podobno kochasz a raczej tylko jej tak wmawiasz. Wiec jesli byłbys szczery w uczuciach to zdanie tego LACHONA było by dal ciebie wazne, no ale o czym mu tu mówimy jesli już wyminiłam powody do czego jest potrzebna kobieta skrzywdzonemu rozwodnikowi🖐️ A swoją drogą mam nadzieje ze twoja kobieta zobaczy ten post w historii komutera żeby wiedziała jak jej cudowny misiaczek sie o niej wypoiada:-(

Gość gość
a na te sanki siadaj sam i zjeżdzaj do swojej ligi, parę metrów w dół bo za wysoko mierzysz i odwal się od kobiety bez zobowiązan. dla was to tylko rozwódka z dziecmi lub samotność bo na nic lepszego nie zasługujecie

Gość gość
Mój lachon zna swoje miejsce w szyku i w jakich tematach może czynić uwagi i zabierać głos. A ty?

Gość gość
A dziecku chociażbys kupił złotego konia na biegunach to i tak nie odkupisz żalu jaki do ciebie to dziecko ma za to że nie potrafiłeś stworzyć mu rodziny. A wam sie wydaje własnie że zabaweczkami i spotkaniami z samymi atrakcjami bez grama wychowania, kupicie miłośc tego biednego dziecka. Otóż tu sie mylicie, i wcale nie trzeba kupowac klocków lego za 200 zł aby dziecko cię kochało i szanowało.

Gość gość
A ja po pierwsze nie jestem lachon, wiec chamuj się z takimi odzywkami chamie. A takiego rozwodnika z dzieckiem jak ty to ja już pogoniłam z mojego zycia i to była najlepsza decyzja w moim zyciu. Wswpołczuje twojej KOBIECIE bo nie ma świadomości z kim jest i z jakiego powodu ty z nią jesteś tak naprawdę.

Gość gość
Ale to JA! mam decydować czy kupić klocki za dwieście czy paczke dropsów za złotówkę. Jasne??

Gość gość
Nie! Jeśli mieszkasz ze swoją kobietą - a jestem przekonana ze mieszkasz, bo oczywiscie masz wtedy tańsze koszty utrzymania a wiadomo ze rozwodnik kasą nie sra- to jest twoim obowiązkiem pytac o zdanie swoja kobiete jak to widzi. Jestes w nowym związku i jesli myslisz o swojej kobiecie poważnie- w co wątpię:-(- to budżet macie wspólny i powinienes tez dbac o wasza przyszłosc aby twoja kobieta czuła się z tobą stabilnie i wiedziała że stać was też na założenie własnej rodziny. Kumasz debilu?

Gość gość
To ty nie nie wiesz do czego chłopu baba jest potrzebna!! Z pewnością nie do wydzielania mu jego WŁASNYCH ciężko (czy lekko- nic ci do tego) zarobionych pieniędzy.

Gość gość
Nie dość że taka kobieta bierze gołodupca co to udupiony jest z alimentami na 25 lat to ten jeszcze trwoni wszytskie pieniądze na dziecko z poprzedniego związku na zabaweczki za 200 zł:-D I on ma jeszcze czelnośc twierdzić że kobiecie nic do tego:-D To jesli takie ty masz podejscie to wiesz co?odp*****l się od kobiet i zostań sam i wtedy kupuj swojemu dzieciaczkowi prezenty nawet za 4 tysiące i nikt ci wtedy nie bedzie mówił co masz robić.

Gość gość
Jesteś debilem do kwadratu i mój były też taki był, wy wszyscy tacy jesteście. A pamiętaj ze miłosci dziecka nie kupisz drogimi prezentami, to dziecko będzie całe życie miało do ciebie żal i żaden prezent tego nie zmieni- będziesz dla dziecka z czasem jedynie bankomatem a z roku na rok dziecko będzie chciało coraz droższe prezenty a ty mimo ze będzie cie skręcać ze złosci to i tak bedziesz wykładał pieniązki:-D

Gość gość
Lachon mi do MOICH prezentów nie dokłada! A jak ty swojemu dokładasz, to możesz mu pyszczyć...

Gość gość
Wole wydać na SWOJE dziecko niż na takiego lachona jak ty, co gdy tylko trafi leszcza z dłuższym fiutem to zbierze kwiatki, szmatki i pomadki i tyle cie widział.

Gość gość
Tu nie chodzi o dokłądanie czy nie dokłądanie DEBILU czy ty to rozumiesz? Żyjesz z kobietą pod jednym dachem, ona i tak już z góry jest na kiepskiej pozycji bo przez ciebie będzie miała dochód wspólny pomniejszony o te twoje alimenty. Zostaje z kasy ile zaostaje po odliczeniu alimentów, a ty debilu masz czelnośc tu mówić że g****o jej do tego jak drogie kupujesz dziecku prezenty? A gdzie w tym wszytskim wy? Gdy kupujesz dziecku prezent za 200 zł to drugie 200 zł powinieneś odłożyć na waszą przyszłość i wasze dzieci w przyszłosci. Robisz tak? Nie odpowiadaj:-D

Gość gość
To jak wolisz wydawac na swoje dziecko to już ci powyzej powiedziałm co masz zrobić. Bądz sobie sam całe życie bo ty do zwiazku sie nie nadajesz a tym bardziej do zakładanie drugiej rodziny. Tacy jak ty powinni byc całe zycie sami, a dziecku wybuduj jeszcze pomnik i całuj nóżki. Ale absolutnie nie wychowuj i nie stosuj dyscypliny, bo takie dziecko jest tak pokrzywdzone że trzeba je specjalnie traktowac i co chwila kupowac nowe zabawki, koniecznie drogie bo jak kupisz coś taniego to cie przestanie kochać. Ale wy jesteście załosni:-D

Gość gość
A jak tak bardzo ci zal dziecka że próbujesz kupic jego miłośc to wiesz co zrób? Wróc do swojej byłej żony i stwórzcie ponownie rodzinę. Ciekawee czy wtedy jako tata na pełen etat byłbys tak skory do kupowania tak drogich prezentów:-D Bo daje się zauważyc że tak łatwą rękę do wydawanie kasy na swoje dzieci mają tylko rozwodnicy:-D

Gość gość
Jakiej drugiej rodziny?? Posrało was?? Szukacie sobie debila? Co natrzepie sobie dzieci, każde z inną babą, żeby sie potem powiesić, bo na alimenty nie wydoli?? Wy NAPRAWDE nie wiecie po co chłopu baba?? ;)

Gość gość
"Lachon" no i widzicie kobiety jak oni nas traktują? To dokładnie pokazuje kim jesteśmy dla alimenciarzy:-( Tak nas kochają:-D Oni nie są zdolni do uczuć wyższych i pan powyżej to po raz kolejny udawadnia:-(

Gość gość
A gdzieś ty wyczytała że ja robie drogie prezenty?? Dropsy kupuje - które potem razem zjadamy na rybach ;)

Gość gość
Wiemy, wiemy i zostało to powyżej wymienione. Dobrze ze przejrzałam na oczy, ale żal mi każdej kolejnej kobiety co się nabierze na te piekne słowka takiego skrzywdzonego misiaczka:-( rzygać się chce

Gość gość
"Pamietaj ze rozwodnik to cwany lis i potrzebuję kolejna kobietę do: - płacenia po połowie rachunków za mieszkanie bo wtedy zosataje mu wiecej w kieszeni -prania, sprzatania gotowania i seksu -opieki nad dzieckiem aby zaoszczedzic na opiekunce w razie czego -i nie mysl sobie ze on jest bo cie kocha, oni biorą wszytsko co sie trafi bo wiedzą ze na rynku matrymonialnym nie mają wzięcia, wiec która tylko sie nimi zainteresuje to oni udają zakochanych a tak naprawde wykorzystują na maxa "

Gość gość
Kobiety?? Rozwodnik u kobiety nie ma żadnych szans. Tylko u lachona. ;)

Gość gość
Naiwnej kobiety, a lachona to być może masz ty ale to tylko swiadczy o tobie

Gość gość
Naiwną KOBIETĘ to można namówić do wstąpienia do OFE, a nie na związek z rozwodnikiem. Na to można namówić TYLKO lachona.

Gość gość
Ty od tego lachona cos mi sie zdaje ze jesteś porzuconą matką z dziecmi co?

Gość gość
Pudło. W zaufaniu ci powiem że porzucone matki z dziećmi to są dopiero lachony. Zupełnie nie wybredne. Jedna nawet JózkaSpodBiedronki zabrała do domu ;)

Gość gość
Żeby tylko chciał być :D

Gość gość
"Jakiej drugiej rodziny?? Posrało was?? Szukacie sobie debila? Co natrzepie sobie dzieci, każde z inną babą, żeby sie potem powiesić, bo na alimenty nie wydoli??" O włąsnie to jest ich podejscie do kolejnej kobiety. Oni wszędzie węszą spisek i to ze kolejna kobieta ich wykorzysta i chce złapać na kolejne alimenty. Więc bajerke tylko puszczaja na początku ze chcą założyć druga rodzinę a potem jak przychodzi co do czego to " Kochanie ale przecież mamy już dziecko, czy ty nie możesz go kochac tak jak ja?" Dlatego mówię ze c***anowie nie nadają się doi niczego, no chyba ze do bycia samemu lub stworzeniu rodziny z rozwódką z dziecmi która w d***e ma sluby i kolejne dzieci.

Gość gość
No jedna wreszcie zaskoczyła. Pozostają wam dwa wyjścia miłe panie: -albo pogodzić się ze swoim lachońskim losem -albo czekać na kawalera na białym koniu który zawsze marzył żeby zabrać do swojego pałacu byłego lachona i ofiarować jej swoje czyste serce na zawsze wraz z całym swoim majątkiem :D

Gość gość
Ja dalej nie rozumiem definicji słowa Lachona. Jeszcze raz po kolei napisz czym się charakteryzuje lachon : np stroi się? leci na kasę faceta?, nie am wykształcenia, nie pracuje? Dokładnie napisz